Инвертор Axpert VM 4 на: 3,6; 4; 5,6 и 6 KVA и SUNON IV моделі 4K / 6K(проблемы)

Ага, недодивися. Дякую.
Ну ця за 79$ вже зовсім не так цікава. Хоча по фото вони наче зовсім однакові і відрізняються лише наліпкою з версією прошивки. Може й можна було б самому залити в ту за 29$ прошивку 60.хх...
В мене ще питання. А як у Вас проходив діспут на Алі?
Як я розумію, Ви спробували оновити прошивку, отримали циглину.
Відкрили діспут, показали фото.
Що Ви з них вимагали на початку діспуту і як зійшлися на тому, що вони нову плату пришлють?
Доречі можливо тепер так і можна зробити. Залити необхідну. На той момент мені потрібен був інвертор робочий.
По діспуту. Насправді його не було.
Я списувався з продавцем та просив плату. Показував фото що не працює, та слав фотки процесорної що потрібно. Вони довго морозились, кожен раз кажучи що будуть запитувати їхнього інженера.
В якийсь момент відповіли що замовили на заводі нову плату. Коли отримали , списались, виставили рахунок тільки на доставку.
Все. Тобто я думав захочуть гроші, але вийшло так.
Лише попередили що не несуть відповідальність.

Останнє редагування:
Доречі можливо тепер так і можна зробити. Залити необхідну. На той момент мені потрібен був інвертор робочий.
По діспуту. Насправді його не було.
Я списувався з продавцем та просив плату. Показував фото що не працює, та слав фотки процесорної що потрібно. Вони довго морозились, кожен раз кажучи що будуть запитувати їхнього інженера.
В якийсь момент відповіли що замовили на заводі нову плату. Коли отримали , списались, виставили рахунок тільки на доставку.
Все. Тобто я думав захочуть гроші, але вийшло так.
Лише попередили що не несуть відповідальність.
Я в них розпитував як лог з інвертора злити, то той продавець теж все бігав до інженера консультуватися. Зрештою сказали мені - забудь, ніяк не злити...

Тобто у Вас тепер є три керуючі плати. Одна з них циглина, а дві прислані нормально прошилися. Правильно?

Я в них розпитував як лог з інвертора злити, то той продавець теж все бігав до інженера консультуватися. Зрештою сказали мені - забудь, ніяк не злити...

Тобто у Вас тепер є три керуючі плати. Одна з них циглина, а дві прислані нормально прошилися. Правильно?
Ні, всі робочі. Просто позаливав різні прошивки. Погрався, перевірив що хотів. Та встановив ту що мені потрібна.

Циглиною їх робить пршивання стандартним методом, описаним в інструкціях.( Можливо це саме моя проблема, та з оригіналами цього не відбувається)

Ще одне питання.
Чи вдалось комусь під'єднати по RS 485 до jkbms?
В мене не вдалося. Можливо та сама причина комунікаційної плати. Вірніше під'єднання відбувається, але jk йде в захист, пищить та перезавантаження. Або сам інвертор бьє помилку комунікації. 61

Циглиною їх робить пршивання стандартним методом, описаним в інструкціях.( Можливо це саме моя проблема, та з оригіналами цього не відбувається)
Стандартний спосіб - це через флешку як у паперовій інструкції? Чи через кабель як у інструкції з південноафриканського форуму?

Ще одне питання.
Чи вдалось комусь під'єднати по RS 485 до jkbms?
В мене не вдалося. Можливо та сама причина комунікаційної плати. Вірніше під'єднання відбувається, але jk йде в захист, пищить та перезавантаження. Або сам інвертор бьє помилку комунікації. 61
В мене неінверторна БМС, тому не пробував.

Стандартний спосіб - це через флешку як у паперовій інструкції? Чи через кабель як у інструкції з південноафриканського форуму?
До недавнього часу вважали саме так і так.
Але також можна і через мини usb порт.
Основна проблема була( для них) саме в прошивці дисплею( тільки rs232). Чого я взагалі не помітив. При тестах, та пошуку несправності зробив понад 20 разів

Також нагадаю. VM IV є приємником vm3 .
Тому прошивка одна і таж. Кому потрібен виносний дисплей- welcome

Також нагадаю. VM IV є приємником vm3 .
Тому прошивка одна і таж. Кому потрібен виносний дисплей- welcome
До речі, мій інвертор представляється через RS232 програмам саме як VM III 4000. Хоча на шильдіку VM IV. А ще відсотки навантаженості він рахує як 100%=3600Вт, а не 4000Вт.

Назад
Угорі