Інвертор Deye, заземлення TT (tnс-s), виникає зміна полярності в розетці при відключенні мережевого нуля

Чому спільне? у Вас що 1 лічильник

Подумки відокремте Ваш лічильник до нього підходить 2 провода фаза і PEN це ваш ввід - тут і робиться tnc-s, але мабуть воно таки у всіх буде , блін це доволі старанне рішення 1 заземлення на 10 будинків, хто це придумав?
Ні лічильники різні,

Чому спільне заземлення і хто придумав: Це я придумав) логіка спільного фінансування спільних потреб. Це ще на самому початку робилось після покупки таунхаусу.

ш як що ви зробите tnc-s, це все одно не вирішить вашу проблему
бо при відключенні нуля все одно треба десь брати нуль для інвертора
дійсно! чого я вцепився в цей tn-c-s?.. мабуть через те що на схемі підключення інвертору є link n-pe.
нвзагалі у Вас стоять УЗО то вам все одно що у Вас ТТ або tnc-s, а сусіди - в них самих повинна за це голова боліти
Тут мені потрібно самостійно розібратись і вже запропонувати рішення. Подумав з приводу того що в декого може небути УЗО при ТТ, це трохи може невілювати те що опір самого заземлення може бути наднизький. Це потрібно перевірити, але є припущення що там опір зменшився менше ніж 2 ом (є аналогічні приклади саме з цим комплектом заземлення), і можливо опір став менший ніж на N, в такому випадку УЗО для ТТ небуде мастхев. Але всеодно буду рекомендувати поставити всім УЗО в кого нема

Назад
Угорі