- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.738
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
У вас великий досвід їх використання? Скільки років він у вас стоїть?
У меня 3 года, несколько. Все ок. Гарантия 5 лет, они бы укрылись ею.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У вас великий досвід їх використання? Скільки років він у вас стоїть?
Ну я думаю з самого початку їх ввозу, і з пів сотні шт. набереться. Не багато наче, але єУ вас великий досвід їх використання? Скільки років він у вас стоїть?
Иногда использую и продаю (по желанию клиента, если сам просит) инвертора Хуавей 2016-2018 года с пробегом до 160МВт, в течении года ещё 30-40МВт, нареканий нет.У вас великий досвід їх використання? Скільки років він у вас стоїть?
Согласен на все 100%.Ну я думаю з самого початку їх ввозу, і з пів сотні шт. набереться. Не багато наче, але є
Хоча справа не тільки в інверторі. Спалити при бажанні можна що завгодно
А зачем люди их продают? На что меняют, скорее вопрос.Иногда использую и продаю (по желанию клиента, если сам просит) инвертора Хуавей 2016-2018 года с пробегом до 160МВт, в течении года ещё 30-40МВт, нареканий нет.
Это не люди, это промы с Европы. Это как евробляхи.А зачем люди их продают? На что меняют, скорее вопрос.
мене дуже відраджували від придбання Хуавея. Тому і перепитую.Иногда использую и продаю (по желанию клиента, если сам просит) инвертора Хуавей 2016-2018 года с пробегом до 160МВт, в течении года ещё 30-40МВт, нареканий нет.
Наверное отговаривали те, кто продает другую марку. А вообще, каждый инвертор по своему хорош и плох, надо в первую очередь исходить из возможностей и необходимости.мене дуже відраджували від придбання Хуавея. Тому і перепитую.
Дякую. Але не допоможе. Те що інвертор так можна підключити то я і не сумніваюся, по допустимих струмах і напругах все добре.Може вам це допоможе
Переглянути вкладення 838
Дякую. Але не допоможе. Те що інвертор так можна підключити то я і не сумніваюся, по допустимих струмах і напругах все добре.
Мене цікавить іменно потужність одного мппт, щоб знати чи будуть втрати від такого підключення чи ні.
Кілька інверторів закопали. Ще один десь їде.
У когось є стрінги з довжиною лінії фотомодулі-інвертор під 200 метрів. На роботу якось впливає така довжина? Крім втрат через довжину.
Я теж так собі обіцяю але в мене погано вихидоть. )))Може потім перероблю.
У мене є маленький АВВ і там струм 20А, напруга 600 вольт. По цифрах виходить 16кВт але в мануалі чітко написано максимальна потужність одного МППТ 4000ВтНу так виходить, що 1 МППТ тримає 16 кВт.
при довжині кабелю 200м перетином 6 мм2 і струмі 10А падіння напруги буде 23V а на нагрів проводів піде 236 вт, інвертер споживає енергію імпульсами тому моглаб вплинути велика індуктивність довгого проводу але для цього в інверторі є конденсатори які згладжують напругу, і тому ні , довжина проводів крім втрат на нагрів ніяк не впливаєУ когось є стрінги з довжиною лінії фотомодулі-інвертор під 200 метрів. На роботу якось впливає така довжина? Крім втрат через довжину.
повний каламбур, ви заплуталися в цифрах , 20 А мабуть сказано на виході де 230VУ мене є маленький АВВ і там струм 20А, напруга 600 вольт. По цифрах виходить 16кВт але в мануалі чітко написано максимальна потужність одного МППТ 4000Вт
Швидше ви помилилися чим я. У мене при довжині лінії 200 метрів (кабель 400 метрів) падіння виходить 12,2 вольт по калькулятору.при довжині кабелю 200м перетином 6 мм2 і струмі 10А падіння напруги буде 23V а на нагрів проводів піде 236 вт, інвертер споживає енергію імпульсами тому моглаб вплинути велика індуктивність довгого проводу але для цього в інверторі є конденсатори які згладжують напругу, і тому ні , довжина проводів крім втрат на нагрів ніяк не впливає
Схоже на те що це інвертор трансформаторного типу бо є налаштування стартової напруги від 120 до 350 в а значить що він може видавати стільки енергії скільки витримає його вторинна обмотка тобто 4000вт інвертор буде намагатися не перевищувати цей ліміт хоч на вході буде і більше потужності, коротше треба вірити даташиту раз виробник так пише значить так є, тільки це все флуд, бо тема про Huawei