Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене була така помилка. Інвертор трішки інший: 60KTL-M0. Кілька тижнів спілкувався з саппортом хуавей. В результаті замінили інвертор по гарантії.Доброго дня
можливо хтось стикався з помилкою 2040 інвертор
SUN2000-30KTL-M3
Я так понимаю что вы хотите решить какую то проблему установкой стабилизатора между сетью и инвертором (на котором включен экспорт в сеть)?І ще питання стосовно стабілізатора напруги. Якщо поставити на лінію стабілізатор, це щось дасть? В мережі замало інформації.
Вам сюдиІ ще питання стосовно стабілізатора напруги. Якщо поставити на лінію стабілізатор, це щось дасть? В мережі замало інформації.
Дякую. Вже написав там. В мене нема такого підпункту меню, щоб налаштувати за тією схемою. Підозрюю, що треба змінити в налаштуваннях стандарт мережі і цей пункт з'явиться. Але на який стандарт мережі змінювати не розумію.Вам сюди
Стабілізатор при генерації не допоможе.![]()
Як боротися з підвищенням напруги на інверторах Huawei
Порада надана Олександром Альохіним, представником Huawei Україна, та заслуговує на окремий розгляд, у зв"язку з поширеністю проблеми. Reason Id: 19 Alarm ID: 301 Помилки "Abnormal Grid Voltage" або "Некорректное значение напряжения электросети" Все написане нижче не є панацеєю, але може...greenpowertalk.tech