Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як підключені? Smart logger? Який?Добрий вечір. Є в наявності 12 інверторів, підключених в каскад, але працюють тільки 10. Система бачить усі 12, ті що не працюють пише що не в мережі. При оновлені пристроів через браузер, вимикаються любі два інвертори. Це схоже на програмне обмеження чи я помиляюсь?У планах змонтувати 20 інверторів, але тепер не знаю як вони будуть вкупі працювати Буду вдячний за відповідь
Кожен прорахунок має бути прибутком для когось. Інакше у Всесвіті звязки руйнуватимуться))Добрий день. Так підключено через донгл, це прорахунок монтажників. Прийдеться придбати смартлоггер. Дякую за відповідь.
офіційно завезений?Добрий вечір. Підскажіть контакти людей котрі займаються ремонтом інверторів Huawey, необхідно відремонтувати інвертор.
Інвертор мережевий чи гібрид? Мережевим і не зможете користуватися, тільки гібридом з акумуляторами.Інвертор хуавей, не розумію чому я не можу в сонячну погоду користуватись своєю сес
у смартлогера є свій веб інтерфейсДобрий день. При заміні донгла на смартлогер виникла проблема з регулюванням потужності станціі. На вкладці регулювання потужності зникла вкладка "працювати з нульовим експортом потужності". Чи можливо це налаштувати на смартлоггері. Дякую
Так, заходьте в загальні налаштування, буде закладка "Регулювання потужності", далі закладка "Контроль активної потужності", відкриється сторінка з десятком налаштувань, потрібно буде ввести режим "Ліміт експорту", максимальну потужність в мережу поставити нуль, ну і звичайно підключити перед цим до СмартЛогера лічильник.В вебінтерфейсі відсутня вкладка "працювати з нульовим експортом потужності". Можливо якось по іншому реалізувати цей режим?