Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Ні, в мене включено, яж про цей так званийрежим підмісуі казав. Мені він потрібен вдень. Коли вимкнено тоді все Ок. Батарея в мене слабкувата щоб відмовитись від цієї функції. Так ще що цікаво, перед інвертором стоїть так званий обичний умний лічільник, так він і сам інвертор, знуля годин до 10 ранку показують десь 0.2 Квт. А хатній 1.2 Хто з'їв різницю в один кіловат, загадка.
можливо ваш лічильник рахує реактивку, мій наприклад навіть експор не рахує не те що рективку..

Вітаю, шановне товариство!
Вище побачив, що на виході АС інвертор по напрузі видає те, що отримує на вході АС, звідси питання - чи варто перед інвертором ставити реле напруги з нашими перепадами чи він сам буде відмикатися від мережі при великих відхиленнях вхідної напруги?

Треба ставити. Зазвичай у інвертора 165-280 діапазон, що занадто.

Треба ставити. Зазвичай у інвертора 165-280 діапазон, що занадто.
Тобто, інвертор все ж таки працює, як реле напруги, але просто межі великі?
А ці межі програмно не налаштовуються?

Ні, тільки змінить діапазон можна - ups/apl, apl для генераторів, більш широкий.
Складно назвати це повноцінним реле напруги. Бо нормальний діапазон мережі зазвичай 200-250

Ні, тільки змінить діапазон можна - ups/apl, apl для генераторів, більш широкий.
Складно назвати це повноцінним реле напруги. Бо нормальний діапазон мережі зазвичай 200-250
Дякую за відповідь!
Значить, зекономити півтори тищі на реле напруги не вийде, доведеться купувати)))
Ще є один не зовсім зрозумілий пункт: нафіга там трипозиційний перемикач на схемі підключення (на рисунку обведено червоним), якщо інвертор і так через себе АС перепускає? Чи це на той випадок, коли інвертор зламається, щоб дроти від мережі до навантаження не скручувати, а просто перемкнути на бай-пас?

Вкладення

• Screenshot30_05.png
    Screenshot30_05.png
    54,6 Кб · Перегляди: 6
Чи це на той випадок, коли інвертор зламається, щоб дроти від мережі до навантаження не скручувати, а просто перемкнути на бай-пас?
Ну тут вы сами ответили. Но не только поломку, а и обслуживание

Вітаю, як отримати доступ до більш широких налаштувань через веб https://eu.luxpowertek.com/.
Намає навіть вибору типу АКБ та багато чого іншого що потрібно для налаштувань роботи інвертора. Інвертор купив але через веб налаштувати не можна.

Хто з цим стикався або як це вирішити.

Вітаю, як отримати доступ до більш широких налаштувань через веб https://eu.luxpowertek.com/.
Намає навіть вибору типу АКБ та багато чого іншого що потрібно для налаштувань роботи інвертора. Інвертор купив але через веб налаштувати не можна.

Хто з цим стикався або як це вирішити.
Ну ви повинні зареєструватися на сайті і отримаєте доступ до налаштувань рівня користувач.
Вам продавець надав такий код ?

Ну ви повинні зареєструватися на сайті і отримаєте доступ до налаштувань рівня користувач.
Вам продавець надав такий код ?
Так, продавець надав Код, при реєстрації я його вказав та зареєструвався. В розділі Maintenance (Налаштування) налаштувань дуже мало. Бачив на скрішотах які скидали інші є Налаштування типу АКБ та вибору її фірми.

Вкладення

• 3.JPG
    3.JPG
    99,3 Кб · Перегляди: 2
  • 2.JPG
    2.JPG
    105,7 Кб · Перегляди: 2
Так, продавець надав Код, при реєстрації я його вказав та зареєструвався. В розділі Maintenance (Налаштування) налаштувань дуже мало. Бачив на скрішотах які скидали інші є Налаштування типу АКБ та вибору її фірми.
Маєте на увазі ось такий екран налаштувань ?
1780247528189.png

Вкладення

• 4.JPG
    4.JPG
    101,1 Кб · Перегляди: 1
Так, саме такий єкран налаштувань (налаштування АКБ). Також зліва меню тільки один пункт у мене, а у вас бачу більше меню.
В мене більше прав доступу - рівень ДІСТРІБУТОР.
Тож я бачу всі сценарії.
Вам потрібно отримати рівень інсталятора у вашого продавця.
Де ви купували обладнання ?

Вкладення

• ИНсталятор.png
    ИНсталятор.png
    345,5 Кб · Перегляди: 1
В мене більше прав доступу - рівень ДІСТРІБУТОР.
Тож я бачу всі сценарії.
Вам потрібно отримати рівень інсталятора у вашого продавця.
Де ви купували обладнання ?
Купляв на цому сайті touch.com.ua. Тип акаунту ecodrive

Вкладення

• 5_LuxCloud.jpg
    5_LuxCloud.jpg
    33,9 Кб · Перегляди: 1
Купляв на цому сайті touch.com.ua. Тип акаунту ecodrive
Ну так вони і можуть якщо захочуть якщо домовитесь дати рівень доступу вище. Бо судячи з назви акаунту це екодрайв з одеси а тач торгують їхнім товаром.
Або ж купити доступ інсталятора

Назад
Угорі