Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

У системі дистанційного моніторингу та управління LuxPower існують різні рівні доступу до налаштувань:

Адміністратор – виробник (повний доступ).
Дистриб'ютор – продавець (має право створювати код інсталятор).
Інсталятор - доступ до налаштувань та логів інвертора.
Кінцевий споживач – обмежений доступ.

При реєстрації облікового запису кінцевого споживача вам буде запропоновано ввести код інсталятора, до якого буде прив'язаний інвертор. ️Цей інсталятор матиме доступ до налаштувань та логів вашого інвертора.

І купувати додатково код інсталятора чи ні вирішувати особисто вам...

** ось є така табличка з переліком функцій які доступно...

Переглянути вкладення 12193
Дякую за подробное разъяснение. Получается здесь большая разница прав у инсталлятора и обычного юзера через интернет. Однако много можно настроить напрямую через дисплей и моб. приложение. Для приложения аккаунт инсталлятора не нужен? Магазин пишет Customer code (базовый пользовательский код) входит в стоимость товара. Этого будет достаточно, чтобы установить приложение и управлять инвертором со смартфона??

Останнє редагування:
А от отакого робить неможна, або те або інше але не одночасно.
Не поясните? а то в мене і перемичка між N і PE, і в налаштуванняз ввімкнене з'єднання між N-PE. Якщо вимкну, то про роботі від акум на виході АС не має чіткої фази і нуля. Котлу це не подобається.

Дякую за подробное разъяснение. Получается здесь большая разница прав у инсталлятора и обычного юзера через интернет. Однако много можно настроить напрямую через дисплей и моб. приложение. Для приложения аккаунт инсталлятора не нужен? Магазин пишет Customer code (базовый пользовательский код) входит в стоимость товара. Этого будет достаточно, чтобы установить приложение и управлять инвертором со смартфона??
Через дісплей так... а от через моб.додаток та web сторінку кількість доступних функцій залежить від прав доступу, тодбо чи ви є інсталятор чи юзер... Для повного налаштування інвертора через моб.додаток чи web сторінку потрібен аккаунт інсталятора. А от щоб далі контролювати роботу інвертора достатньо аккаунта юзера.
Для створення свого облікового запису (аккаунта) юзера вам потрібен логін інсталятора... його вам повинен надати продавець (ecodrive.in.ua надає код інсталятора - EcoLuxPower1), але ви при створенні свого аккаунта ви можете використати любий інший код інсталятора... який вам і допоможе з налаштуваннями інвертора.

• Like
Реакції: Amba
1. для АС
Загальне обмеження рівня заряду і для АС і сонця визначається ось тут...
Переглянути вкладення 12194

2. Початковий SOC заряду - це границя нище якої буде включатись заряд акб, вище цього значення заряд акб активуватись не буде.
За глибину розряду відплвідають ось ці два параметри...
Переглянути вкладення 12191
Біда в тому, що п.1 у мене виглядає отак: 1783406564167.png
Виходить, що з моїми правами LED-дисплей наше всьо(

Останнє редагування:
Біда в тому, що п.1 у мене виглядає отак: Переглянути вкладення 12202
Виходить, що з моїми правами LED-дисплей наше всьо(
Так потрібен доступ інсталятора... зверніться до свого інсталятора, або змініть інсталятора на іншого... і він вам підправить налаштування

Шановні експерти!
Що я роблю не так?
1783447263848.png

Ось так виглядає у мене 14-й пункт, а воно всеодно ліпить зарядку вище 80% і не думає зупинятись(((

Назад
Угорі