Як боротися з підвищенням напруги на інверторах Huawei

Для цього слід залогінитись під “Special user”
В мене в додатку є лише монтажник та користувач. Що треба зробити щоб це змінити?
Я логинюсь як монтажник.
Крім мене до цього інвертора, ніхто не підходив.
Можливо потрібно модем докупити, щоб з'явився “Special user”?

В мене в додатку є лише монтажник та користувач. Що треба зробити щоб це змінити?
Я логинюсь як монтажник.
Крім мене до цього інвертора, ніхто не підходив.
Можливо потрібно модем докупити, щоб з'явився “Special user”?
ні. Special User - це було в старих версіях.
зараз - installer

Для цього слід залогінитись під “Special user”
Для цього треба змінити код мережі. Поспілкувався з Photo mate та отримав пораду. Зараз ця функція працює в мене. Трохи подивлюсь на її функціонування та відпишусь.

Для цього треба змінити код мережі. Поспілкувався з Photo mate та отримав пораду. Зараз ця функція працює в мене. Трохи подивлюсь на її функціонування та відпишусь.
ні. Special User - це було в старих версіях.
зараз - installer
Відстаю від життя. Пишіть

Відстаю від життя. Пишіть
Функцію Voltage rise suppression я знайшов в коді мережі CZECH-EN50549-LV230. Можливо ще є десь, я більш не шукав. Входжу в додаток як installer. Для мене ця функція виявилась марною, бо інвертор бере значення напруги середнє з трьох фаз, а не з кожної окремо. В мене постійно якась з трьох фаз просаджується, село)) і середнє значення становить 245В. При цьому одна з фаз може стрибати до 265В. Більше допомогає регулювання споживання реактивної потужності за кривою Q/U. Майже вдається генерувати без помилок по високій напрузі. Лінія стара та заслабка, але в цьому році повинні модернізувати, тому поки що так.

Назад
Угорі