Як боротися з підвищенням напруги на інверторах Huawei

Для цього слід залогінитись під “Special user”
В мене в додатку є лише монтажник та користувач. Що треба зробити щоб це змінити?
Я логинюсь як монтажник.
Крім мене до цього інвертора, ніхто не підходив.
Можливо потрібно модем докупити, щоб з'явився “Special user”?

В мене в додатку є лише монтажник та користувач. Що треба зробити щоб це змінити?
Я логинюсь як монтажник.
Крім мене до цього інвертора, ніхто не підходив.
Можливо потрібно модем докупити, щоб з'явився “Special user”?
ні. Special User - це було в старих версіях.
зараз - installer

Для цього слід залогінитись під “Special user”
Для цього треба змінити код мережі. Поспілкувався з Photo mate та отримав пораду. Зараз ця функція працює в мене. Трохи подивлюсь на її функціонування та відпишусь.

Для цього треба змінити код мережі. Поспілкувався з Photo mate та отримав пораду. Зараз ця функція працює в мене. Трохи подивлюсь на її функціонування та відпишусь.
ні. Special User - це було в старих версіях.
зараз - installer
Відстаю від життя. Пишіть

Відстаю від життя. Пишіть
Функцію Voltage rise suppression я знайшов в коді мережі CZECH-EN50549-LV230. Можливо ще є десь, я більш не шукав. Входжу в додаток як installer. Для мене ця функція виявилась марною, бо інвертор бере значення напруги середнє з трьох фаз, а не з кожної окремо. В мене постійно якась з трьох фаз просаджується, село)) і середнє значення становить 245В. При цьому одна з фаз може стрибати до 265В. Більше допомогає регулювання споживання реактивної потужності за кривою Q/U. Майже вдається генерувати без помилок по високій напрузі. Лінія стара та заслабка, але в цьому році повинні модернізувати, тому поки що так.

Доброго всім. Пишу про те до чого дійшов. Споживання реактивної потужності підвищує струм на лінії до 45А і починають не витримувати автомати та контактор. Змінив на більш якісніший, але тільки 50А дозволено по автомату на вводі.
В моєму випадку підвищення напруги стається постійно на одній і тій самій фазі, за рідких виключень. Іноді стрибають і інші фази, але дуже рідко. Тому прикрутив до цієї проблемної фази навантаження через реле напруги та контактор і все стабілізувалось. В моєму випадку було достатньо 6А, щоб посадити напругу на 10В+. Зрозуміло що в 253В не вкладуюсь, лише в 260, но і стрибати за 270 перестало.

Вкладення

• 1000003976.jpg
    1000003976.jpg
    264,6 Кб · Перегляди: 11
Здравствуйте!
Подскажите , SUN 2000 33 KTL M3. Не можем найти где у него включить дерейтинг напряжения от выходной мощности. В M0 все было просто. Здесь не можем найти меню. Находимся в немецком стандарте сети.
Дякую

здравствуйте!
Подскажите как настроить дерейтинг в М3 серии??? Может кто делал ?
Где оно настраивается ???

Вітаю! Теж стикнувся з високою напругою в мережі.
Встановлено в селі в Київській області, трансформатор старий, мережа відповідно теж. При підключенні прокинули один проліт СІПом від повітряної лінії до лічильника. Інвертор Huawei SUN2000-30KTL-M3. Без генерації вдень напруга ~240В, коли починається генерація, поступово зростає до 255-260В, поки не відключе реле напруги на якійсь фазі (я ж не хочу щоб у сусідів щось згоріло). Кожного дня це може бути інша фаза.
По першому посту не зміг нічого змінити, бо в додатку вже все по-іншому - "Voltage rise suppression" немає, код мережі на CZECH-EN50549-LV230 не змінював. Знайшов вебінар від Huawei, по ньому змінив характеристику кривої Q-U, але це не дуже допомогло.
Минулого тижня давав заявку в ДТЕК, з приводу високої напруги вдень. Але вони приїхали лесь о 18 чи 19 годині, поміряли напругу на трансформаторі та сказали що все ок. Проте, запропонували провести окремий кабель від трансформатора, скільки за це ₴, ще не порахували. На моє зауваження, що проблема в лінії працює в обидва боки (чи я генерую, чи споживаю), тактично промовчали.

Тому маю, на мій погляд, три варіанти:
1) погодитись на нову лінію від трансформатора за свої (ще невідомо які) гроші. Але без гарантії що проблема вирішиться, бо якщо потужністі трансформатора не вистачить, то це не допоможе
2) зробити споживач на 30 кВт (або на одну фазу на 10 кВт) та давати заявку на низьку напругу (без генерації)
3) спробувати знайти ще якісь налаштування в інверторі, поки не вирішиться одним з перших двох варіантів.

Якщо хтось зможе допомогти з актуальними налаштуваннями (буду радий платній консультації та допомозі)

Вкладення

• Power 27.03.2026.jpg
    Power 27.03.2026.jpg
    46,1 Кб · Перегляди: 1
  • Voltage 27.03.2026.jpg
    Voltage 27.03.2026.jpg
    100,7 Кб · Перегляди: 0
  • Voltage_1 27.03.2026.jpg
    Voltage_1 27.03.2026.jpg
    100,2 Кб · Перегляди: 0
  • Q-U characteristic curve before.jpg
    Q-U characteristic curve before.jpg