Я з цією JK BMS вже не знаю, сміятися чи плакати... безперервно якась дивна херня трапляється... Зробив як ви написали, сам обтиснув кабель...
Прикол в тому, що ці дебільні китайці на RS232 поставили нестандартний роз'єм, це RJ11 але у конфігурації 6P6C. Справа в тому, що за стандартом RJ11 має або 2 або 4 лінії, тобто штекер можна придбати (у радіо магазинах, ринках, фірмах тощо) лише 6Р2С або 6Р4С. На ALI продають RJ11 6P6C, але чекати 2-3 тижні...
На перший погляд це не є проблемою. Тому що є роз'єм RJ12, котрий має саме 6 ліній (6Р6С) і за формою повністю відтворює RJ11, тобто штекер RJ12 без проблем влазить у гніздо RJ11. Я це знав ще з часів кабельного телефону. Це підтверджує кипа статей в інеті.
Тому достав із заначки кульок з RJ12 і зробив собі кабель для RS232 на JK BMS Inverter. Кабель та роз'єми на фото...
Зробив і повний надії поїхав до АКБ, підключати... Ага... два рази! ;№;%%;№;%:% (вибачте, дуже хочется лаятись матом!). Тому що цей штекер RJ12 на кабелі, провалюється у роз'єм RJ11 на JK BMS як фекалії в ополонку! Він замалий, не фіксується у гнізді, не озброєним оком видно, що зверху, знизу та справа-ліва між штекером та гніздом буде по міліметру-півтора відстані.
Перша думка - в мене маразм, я сплутав, на JK не RJ11 а щось інше. Відкрив мануал... Фото з мануалу нижче, китайці пишуть що все ж RJ11. Якого біса він більше, ніж повинен бути... відповіді немає.
От зараз сиджу, ні чорта не розумію. Що у той китайський RJ11 втикати?