Як підключити інвертор ANERN AN-SCI-EVO-6200 до батареї ANERN AN-LPB-N-48100

Я поки що забив на конект з другою батарейкой
А його і не буде. Точніше він є, але цьому інвертору пофігу що там передається по шині, якщо адреса не 1.
Напруги булк/катофф - встановлюються вручну згідно з інформацією на бокової наліпці на батареї.
якщо потрібне довге життя АКБ, я б рекомендував знизити ті напруги балк/флоат до 55,7/53,4 В. SOC батареї буде 95%, а ось життя - довгим та радісним. У довгостроковій перспективі навіть ще нижче ставити балк.

А його і не буде. Точніше він є, але цьому інвертору пофігу що там передається по шині, якщо адреса не 1.

якщо потрібне довге життя АКБ, я б рекомендував знизити ті напруги балк/флоат до 55,7/53,4 В. SOC батареї буде 95%, а ось життя - довгим та радісним. У довгостроковій перспективі навіть ще нижче ставити балк.
В такому режимі напруга на комірках впевнено розповзається. Треба іноді до 100% заряджати та витримувати годин 5 у такому режимі для балансування комірок. Хоча б раз на місяць.

На 3.47-3.5 можна флоат потримати після заряду до 3.55

В такому режимі напруга на комірках впевнено розповзається. Треба іноді до 100% заряджати та витримувати годин 5 у такому режимі для балансування комірок. Хоча б раз на місяць.
Може тоді якось застосовувати штатний режим еквалайз. Щоб не порсатись та не вспоминати раз у місяць за це священодійство.
Але це ж треба влізать у налаштування БМС батки для розуміння її потреб в балансуванні.

Але це ж треба влізать у налаштування БМС батки для розуміння її потреб в балансуванні.
Не всі БМС дають можливість залізти до них у мізки. У мене, наприклад, батареї Deye RW-M6.1-В. Геть не дружній до споживача інтерфейс )

Не буде.
Не треба.
Це розповсюджений міф, що за місяць комірки разбалансуються. Відбалансуйте комірки один раз (якщо є доступ - кожну окремо зарядити, якщо ні - через балансування штатним БМС). І забудьте принаймі на рік про це.
Вже пройшло 2 місяці майже, у мене дельта на всіх комірках 0.002-0,003В при зарядці. А на флоат взагалі всі комірки показують 3,338В.
Я думаю раз на рік буде достатньо вмикнути еквалайз та знову забути про це.
На 3.47-3.5 можна флоат потримати після заряду до 3.55
Ну, якщо хочете швидко купити нову батарею, можете тримати флоат 3.5В/комірку. Ніхто ж не забороняє.

Назад
Угорі