miro_xa
Tier3
- Реєстрування
- 21 Кві 2025
- Дописи
- 25
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- Luxen585
- Інвертор
- Anern SCI02-PA-6200
Дякую, за почуті думки , поради, спробую вже на практиці а там що вийде та за працює відпишусь в коментарях може комусь ще згодиться. Відключити по одній панелі з кожного поля це самий простіший варіант ,але втратити потужність не хочеться. Мій інвертор точніше інвертори працюють при напрузі 493 в на полі і нормально себе почувають, коли підгружаю падає до 480в , тому і постало питання може якось тих 10 в посадити, потужність станції 37,2кВт по інверторах і 34квт по сонцю, 32 кВт по АКБ,на повну потужність станція працює перший рік, в прошлому році було половина, були трохи менші панелі була сонячна зима все працювало без помилок, на цей рік доставив потужніші панелі і це був мій прорахунок, але якщо в мене не вийде з лампочками , чи реле напруги ,чи з вампіром , я це все перепробую ,то весною я вже для себе рішив , просто перемішаю сильніші панелі зі слабшими, хоча вони практично підбиралися по току всі з однаковими параметрами, але різні по нарузі(640лонгі більше напруга) то таким чином я понизю напругу на цих двох стрінгах без втрат і Лишніх доробок. Зараз захворів тому поки дома можу кожний ранок самостійно регулювати навантаження все що дає сонечко в бочку з водою (2тони), вилікуюсь приступлю до експериментів.,хотілося щоб все працювало самостійно в автоматичному режимі без моєї участі.