Яка bms( це плата управління батареями) найкраще всього сумісна з інвертором luxpower

Нагадує бородатий анекдот. Дружина дзвонить чоловікові і каже - по радіо передали, що по твоїй дорозі якийсь sensored їде по зустрічній смузі. А він їй відповідає - ти не повіриш, їх тут тисячі :)

:D:D:D
Бля, і він продовжує угарати:D
Підкажіть, в мене нізя виставити "bulk", в мене інвертор гімно?;D
ви бачите, шо в вас max abs voltage стоїть 58.11 шо дуже в верхній межі. Треба зменшити десь до 56.11, а то й 55.2. Взагалі нашо гасити нові акуми такими напругами. Тай той віктрон ... зробили інтерфейс шо чорт ногу зломе, але мабуть і для того шоб ви нічого не розуміли там так і заплутано.

ви бачите, шо в вас max abs voltage стоїть 58.11 шо дуже в верхній межі. Треба зменшити десь до 56.11, а то й 55.2. Взагалі нашо гасити нові акуми такими напругами. Тай той віктрон ... зробили інтерфейс шо чорт ногу зломе, але мабуть і для того шоб ви нічого не розуміли там так і заплутано.
Так питання про Bulk було, при чому тут maximum abs? Чи ви бачите цифри і не розуміючи про що вони використовуєте як аргумент?;D
То якщо що максимальний absorption з температурною компенсацією (для свинцю), ось щоб вас це не бентежило вибрав Літій:
1735219837273.png
Питання актуальне:
Підкажіть, в мене нізя виставити "bulk", в мене інвертор гімно?;D
Трошки підсказки: Bulk фаза це Constant Current - постійний струм.
Це коли вони розряджені настільки що інвертор піднімає напругу до тих пір(але не вище absorption 55.2) поки струм не дійде до максимально дозволеного (в нашому випадку 70А), і по мірі заряджання ця напруга росте , аж поки не дійде до цих 55.2
(саме тому її не можна виставити, бо вона динамічно росте і находиться в діапазоні між напругою комірок і напругою absorption),
далі наступає фаза absorption(Constant Voltage), коли напруга не змінюється а струм по мірі заряджання падає (тому що дельта напруг між комірками і зарядним падає).

Останнє редагування:
Назад
Угорі