Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ячейка 280Ah, номинальный ток у нее 140, бмс 200A, предохранитель с небольшим запасом на 200-250А.Доброго дня! Збираю акумулятор, 8 комірок на 280ah. Буде підключений до гібридного інвертора.
BMS 4-8 200a jk.
Який запобіжник потрібно брати? Чи потрібен взагалі він в такому випадку?
Якщо буде підключений до інвертора.
Так в інверторі завжди встановлений запобіжник. І, що цікаво, в 4кВт та у 8кВт інверторі запобіжники всередині на 150А.лично я, например, вообще не ставил
вот это то мне и не совсем понятноТак в інверторі завжди встановлений запобіжник. І, що цікаво, в 4кВт та у 8кВт інверторі запобіжники всередині на 150А.
опять же - я не ставил. тут скорее по желанию.Добре, а автомат постійного струму, до цього всього потрібен ще?
чесно кажучи, для більшої безпеки) збираю вперше, та ще не знаю як воно все працює)опять же - я не ставил. тут скорее по желанию.
с одной стороны - это возможность быстро разорвать контакт и вроде безопасно.
с другой стороны - инверторы очень не любят отсутствие батарей при работе и вылится это может в выход из строя инвертора.
ну и не забываем про лишнее соединение, что негативно сказывается на общем сопротивлении сборки.
ну и стоит задуматься: а что может/должно произойти, что так уже необходим автомат в этой связке?
для большей безопасности фонарики и при этом не китайские. любая электротехника сопряжена с опасностью.чесно кажучи, для більшої безпеки) збираю вперше, та ще не знаю як воно все працює)
Запобіжник на 150 А встановлений в інверторі по стороні постійного струму, оскільки струм розряду майже завжди +/- 0.5С(А) то запобіжника вистачить на чарунки 305-315А і це захист компонентів інвертора від надмірного струму який може віддати акумуляторТак в інверторі завжди встановлений запобіжник. І, що цікаво, в 4кВт та у 8кВт інверторі запобіжники всередині на 150А.
Ну, це як би, і обговорюється тутЗапобіжник на 150 А встановлений в інверторі по стороні постійного струму
Збираю акумулятор....
Який запобіжник потрібно брати?
Я вважаю, що запобіжник потрібен. На 150А. встановлений на проводі що йде від "+" акумулятора, так як на проводі "-" висить BMSДоброго дня! Збираю акумулятор, 8 комірок на 280ah. Буде підключений до гібридного інвертора.
BMS 4-8 200a jk.
Який запобіжник потрібно брати? Чи потрібен взагалі він в такому випадку?
Якщо буде підключений до інвертора.
В цьому і суть. Він від КЗдля сработки - хреновы килоамперы?)
Краще більше. Як запобіжник так і автомат для КЗ більше. А обмежувати струм\напругу можна зовнішніми реле. Наприкладьу мене на виході з інвертора на 220в стоїть розумне реле. Воно працює як автомат. Вміє вимикати по струму, напрузі, потужності.Могу ли я остановиться на номинале 160 А?
Більший номінал автомата - менше гріється, менше втрат. не треба вибирати в прітірку.... он почему-то ткнул в 250 А - бери, мол. И домой убежал.
Вот и спрашиваю, а оно мне надо - такой номинал?
Інвертор "байпасить" відповідно до своєї номінальної потужності, тобто коли дійде до умовних 3.3 кВт - далі піде в захист....ЩОБ НЕ ЗГОРІВ! і якщо не спрацює - вигорить запобіжник, а якщо нема запобіжника - інверторВедь теоретический максимум, что может тянуть инвертор 3,3 кВт от батареи 24В - примерно 140А, а дальше - байпас? А зарядка вообще до 80 А
То есть, режим байпас - это именно прямо авария и защита? Я думал, это штатный режим при превышении возможностей...до умовних 3.3 кВт - далі піде в захист....
Понял, спасибо.Краще більше. Як запобіжник так і автомат для КЗ більше. А обмежувати струм\напругу можна зовнішніми реле
Угу. Короче, на 200 мне можно сторговаться. Только с разгону вижу 250, но это, получается, норм мне.Більший номінал автомата - менше гріється, менше втрат. не треба вибирати в прітірку.
Це вірно, але байпас проходить по змінному струму! А при роботі від акумулятора - яка мова про який байпас? В темі мова йде саме про запобіжник по постійному струму від акумулятора!Інвертор "байпасить" відповідно до своєї номінальної потужності