Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую, спробуюУ мене вдалося підключитися до інвертора Anenji 6.2 через рідний WiFi модуль і передати дані в HomeAssistant використовуючи це рішення (дані передаються кожні 5 секунд):
![]()
GitHub - sabatex/NetDaemonApps.InverterAnenji-4kw-7.2kw: OpenESS (Anenji 4kw/7.2kw)
OpenESS (Anenji 4kw/7.2kw). Contribute to sabatex/NetDaemonApps.InverterAnenji-4kw-7.2kw development by creating an account on GitHub.github.com
Доброго! Master - 0100, slave - 0000, в налаштуваннях - Li2. Спробуйте, але працювати не буде без специального адаптера (у інвертора і батареї трохи несумісні протоколи):Доброго дня!
Як під інвертор Anenji 6.2 Wi-Fi правильно виставляти свічи на батареї Dyness b4850 для master та slave батареі? В мене на мастер стоіть свіч 3 на slave 0000, але може це не правильно.
В налаштуваннях типу батареї стоіть Li2.
Буду вдячний, якщо хтось підкаже хто в цьому шарить
Дякую Capone! зараз в мене працює з такими налаштуваннями,Доброго! Master - 0100, slave - 0000, в налаштуваннях - Li2. Спробуйте, але працювати не буде без специального адаптера (у інвертора і батареї трохи несумісні протоколи):
![]()
Комунікація інвертора Anenji 6.2kw і батареї Dyness B4850
будуть заважати. ну і архітектрурно - краще зразу робити на esp32/stm32 з wifi тоді можна буде обійтися в 1 модулі і отримання даних і їх обробка arduino все ж лише для отримання інформації. Ну і проблеми росту потім не вирішете - я вже на ті граблі наступав)) дякую за поради, але у мене інша...greenpowertalk.tech