Комунікація інвертора Anenji 6.2kw і батареї Dyness B4850

Я теж його мав на увазі, коли я під'єднував GND з RJ45 до XGND на RJ45 батареї, то були проблеми зазначені вище. Я дійшов висновку, що те GND має сенс тільки якщо вита пара єкранована і, власене, підключити туди єкран з боку інвертора.
не обов'язково екран можливо достатньо додатковий дріт у кабелю зв'язку (окремо кидати навіть збільшить наведені пульсації)
можна спробувати надіти феритові кільця на кабель

в мне при налагоджені мого власного адаптеру постійно відвалюються (зависают) порти на комп'ютері коли увімкнений інвертор
то 232 (моніторинг інвертору) то порт Ардуіно то перетворювач ЮСБ - 485 ( прослуховування обміну адаптер інвертор)
заземлення скрізь з'єднане
поки не заглиблювався (але тільки вимкну інвертор усі порти працюють як треба)

Добрый день. Ситуация на данный момент такая. Мой инвертор easun smg iii 6.2 не связывается с батареей dyness dl5 0. Но мне повезло и у знакомого такая же конфигурация оборудования как у меня. И о чудо у него связь работает на второй версии адаптера Ардуино. Так что если это кому поможет, пользуйтесь все работает. Ну а я буду задалбывать китайцев.
P.S. на на разъеме инвертора 485, напряжение 5в, и это на работу никак не влияет.
P.S.S Dip 0100, хотя производитель рекомендует 0110.

Останнє редагування:
Назад
Угорі