Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 741
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
то що на графіку раніше, як ви кажете, то напруга доходить до заданої на зарядному а не до напруги АКБа на графіку це відбувається раніше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
то що на графіку раніше, як ви кажете, то напруга доходить до заданої на зарядному а не до напруги АКБа на графіку це відбувається раніше
на графіку зображено заряд ідеального акб якого в природі не існує , в реальності цей графік буде дещо інчийто що на графіку раніше, як ви кажете, то напруга доходить до заданої на зарядному а не до напруги АКБ
+- такий самий, просто деякі інвертори починають зарано знижувати струм. ще до досягнення заданої напруги, для чого це зроблено хзв реальності цей графік буде дещо інчий
там крива режиму CV не буде горизонтальною , а буде з нахилом, і поступово підніматиметься, я бачив реальні графіки вони відрізняються, особливо коли акб не новий+- такий самий, просто деякі інвертори починають зарано знижувати струм. ще до досягнення заданої напруги, для чого це зроблено хз
напруга CV залежить від зарядного як що воно не може підтримувати сталу напругу то це проблеми зарядного а не АКБтам крива режиму CV не буде горизонтальною , а буде з нахилом, і поступово підніматиметься
тут оба режима, навчиться читати графіки, червоним показано струм і графік горизонтальний в режимі CC а синітут СС режим, а я казав за СV,
це вже нюанси, е зарядні яки мають 4 дротове підключення і підтримують напругу в точці підключення, але зазвичай напруга заміряється там де підтримується тому лінії на графіках будуть горизонтальніЯкщо в зарядном то да крива СV буде горизонтальна, а якщо мірять на клемах акб окремими проводами то буде схоже на криву СС
я вмію читать там мажтаб незручний для читання CV, 90% маштабу займає СС, для того щоб роздивитися криву CV її треба розтягти разів у 10, а так там незрозуміло горизонтальна вона чи ні. в таком маштабі.тут оба режима, навчиться читати графіки, червоним показано струм і графік горизонтальний в режимі CC а сині
м показана напруга і графік горизонтальний в режимі CV
ну так я ж теж саме і казавале зазвичай напруга заміряється там де підтримується тому лінії на графіках будуть горизонтальні
бо він 90 % часу90% маштабу займає СС
горизонтальна бо це CV - constant voltage - стала напруганезрозуміло горизонтальна вона чи ні
з нормальною коміркою так і повинно бути яж нічого проти і некажу, а у тих які довго небачили 100% заряду крива заряду CV буде в декілька разів довшою при першому заряді до 3,6В, до однеї доби заряд іде.бо він 90 % часу
горизонтальна бо це CV - constant voltage - стала напруга
Нуууу-і???Вроде бы нашел причину своих подозрений, что акб не так работает как надо, подсказал продавец у которого покупал акб
хотя контакт был не котакт, обычно если плохой контакт
Спробуйте спілкуватися українською,Форум коверкает текст