Luxpower SNA 5000 і генератор.

Чому б не скористатись перевіреним робочим варіантом? Абсолютно безпечним як для інвертора, так і для генератора.
Оно то да, только мы с Вами на разных изначальных позициях
1. Вы пишете - є у мене невеличкий бензиновий генератор на 2,2 кВт, інверторний (даруйте за тавтологію). А у меня обычный forte.
2. У Вас есть работа с которой можно принести недешёвый но очень надёжный зарядник.
3. Между батареей и инвертором шнур такой тоненький похоже говорит инвертору что это надо бы в ошибку упасть в виду неопознанного питания.
Возможно я ошибаюсь. Потому и здесь что бы знающие люди наставили.

На али есть плата 5KW DC130V-330V до DC 340V-385V модуль наддува, полная мощность DC BOOST. Возможно в ней существует ограничитель.?
да обмеження є на 4Квт(18А) а нада на 15А з обмеженням по струму, нада переробляти, якщо це взагалі можливо.

Не зрозумів, що ви хотіли донести ))
Прописывая номера акумуляторов в инверторе мы лишаемся возможности о которой вы говорите. Если просто прописать литий без связи с bms. Тогда да можно как вы сказали. Или у вас иначе?
Думаю мне проще
И на предусмотренный вход gen. Был бы он у меня инверторный я бы и не задумывался.

Прописывая номера акумуляторов в инверторе мы лишаемся возможности о которой вы говорите. Если просто прописать литий без связи с bms. Тогда да можно как вы сказали. Или у вас иначе?
Ви нічого не зрозуміли з мого поста. Мабуть мало написав. Я просто подав на батарею напругу з зарядного пристрою, який в свою чергу, живився від генератора. Мережу відключив. Але ж гену ви будете заводити саме коли не буде мережі, чи не так? Інвертор як спілкувався з батареєю через CAN, так і продовжував спілкуватись. Що BMS, що інвертор, бачать лише напругу на клемах, куди підключено зарядний пристрій. Просто не треба одночасно заряджати батарею і ЗП і інвертором. Але при відсутній мережі це неможливо.

И на предусмотренный вход gen. Был бы он у меня инверторный я бы и не задумывался.
ЗП працює від будь-якого генератора. Підключення генератора до порта GEN накладає обмеження на споживання будинку. Якщо ввімкнете одночасно щось потужне, гена заглохне. У моєму випадку гена взагалі не бачить, що підключено до інвертора. Інвертор працює від батареї, а батарея заряджається від гени.

Я просто подав на батарею напругу з зарядного пристрою, який в свою чергу, живився від генератора. Мережу відключив.
Это понятно. В моём случае имея инверторный генератор я подаю питание на вход gen. А инвертор уже сам распределяет кому сколько. Мой lux работает с моим генератором и заряжает акумуляторы. Вот только газовый котёл и стиралка с такой синусоидой не работают. А инвертор её не изменяет.
Сколько на вскидку стоит зарядное о котором вы говорите?

поправка по струму мппт у люкса раніше це було 13А а зараз це 17А а струм КЗ мппт 22А, так що можливо та штука вписується, але за такі бабки можна купить зарядку і кидать з гени на акум напряму, але зарядка неповинна по вольтажу перелазити значення OVP в бмс

Якщо ввімкнете одночасно щось потужне, гена заглохне. У моєму випадку гена взагалі не бачить, що підключено до інвертора. Інвертор працює від батареї, а батарея заряджається від гени.
Могу ошибатся но в настройках прописывается ограничения по генераторному входу. И он же назначается как смарт при желании.

поправка по струму мппт у люкса раніше це було 13А а зараз це 17А а струм КЗ мппт 22А, так що можливо та штука вписується, але за такі бабки можна купить зарядку і кидать з гени на акум напряму, але зарядка неповинна по вольтажу перелазити значення OVP в бмс
Какую зарядку посоветуете? yurriu вот тоже утверждает что должно работать?
А а предлагаю
И на вход генератора.

Какую зарядку посоветуете? yurriu вот тоже утверждает что должно работать?
на алі є перероблені серверні БП з регулюванням по струму їх часто використовують як додаткову зарядку в паралель інвертору коли сильно здорова акб а зарядить нада швидко а в інвертора нехвата сили це зробить.

на алі є перероблені серверні БП з регулюванням по струму їх часто використовують як додаткову зарядку в паралель інвертору коли сильно здорова акб а зарядить нада швидко а в інвертора нехвата сили це зробить.
Когда попадётся на глаза скинете ссылку. Что бы понять о чём именно речь. Благодарю.

Я о том что генератор не заглушит а добавит с акумуляторов недостающее.
Спробуйте, можливо Люкси так і вміють (хоча навряд), але Deye ні. Схемотехнічно це неможливо.

Стосовно автоматичних зарядок - вибір величезний. Що на Алі, що в Україні. Шукайте з можливістю вибору напруги зарядки.

Схемотехнічно це неможливо.
Любопытно глянуть узел входа генератора на схемотехнике. Если у вас есть поделитесь. Ибо визуально там только пару реле , ёмкостей и сопротивлений.

Любопытно глянуть узел входа генератора на схемотехнике. Если у вас есть поделитесь. Ибо визуально там только пару реле , ёмкостей и сопротивлений.
Схеми не маю, на жаль. Я, мабуть, знову недостатньо зрозуміло описав, що відбувається з Deye при роботі від ген-порта. При включенні, наприклад, електрочайника, підміс від батареї вступає не миттєво, з затримкою. І цього імпульсу достатньо, щоб заглушити генератор. У Люкса, вангую, так само буде. Треба пробувати.

Схеми не маю, на жаль. Я, мабуть, знову недостатньо зрозуміло описав, що відбувається з Deye при роботі від ген-порта. При включенні, наприклад, електрочайника, підміс від батареї вступає не миттєво, з затримкою. І цього імпульсу достатньо, щоб заглушити генератор. У Люкса, вангую, так само буде. Треба пробувати.
Вот теперь я Вас понял. Опыт сын ошибок трудных. Благодарю. Это всё меняет. Я побаиваюсь экспериментов, поскольку купил по сути без гарантии. Да и возня с гарантией тоже здорово выматывает, в случай чего. Но время сложное пытаюсь просчитать все варианты. Ибо я в поле семья дома. Пускай всё это не пригодится.

При включенні, наприклад, електрочайника, підміс від батареї вступає не миттєво, з затримкою. І цього імпульсу достатньо, щоб заглушити генератор. У Люкса, вангую, так само буде. Треба пробувати.
Люкс не підмішує при роботі від ген порту він робить в байпасі і заряжає акб, причом обмежує потужність заряду так щоб сумарна тотужність навантаження на виході і зарядки не перевищувало потужність генератора, а при перевищенні відключається від генератора але не глушить його і переходить на акб, а коли навантаження зменчиитьтся до потужності гени знов перейде з акб на генератор.

Назад
Угорі