Luxpower SNA 5000 і генератор.

Люкс не підмішує при роботі від ген порту він робить в байпасі і заряжає акб, причом обмежує потужність заряду так щоб сумарна тотужність навантаження на виході і зарядки не перевищувало потужність генератора, а при перевищенні відключається від генератора але не глушить його і переходить на акб, а коли навантаження зменчиитьтся до потужності гени знов перейде з акб на генератор.
Як на мене - це більш притомна реакція на перевантаження, ніж у Deye. Для Deye варіант з зарядним пристроєм виглядає кращим, ніж ГЕН-порт. Особливо для 3-фазних.

да обмеження є на 4Квт(18А) а нада на 15А з обмеженням по струму, нада переробляти, якщо це взагалі можливо.
AVR генератора стабилизируется по напряжению . Доработав можно получить стабилизацию по току.

Якщо ви володієте достатнім рівнем знань в схемотехніці щоб все це переробить то счасти вам. Бо я наприклад поняття не маю як подружити індуктивний датчик струму з операційним підсилювачем, з резистором все просто, а от з котушками ні. Там ще нада окремий обвіс до тої котушки щоб інтегрувати її в авр.

Останнє редагування:
Якщо ви володієте достатнім рівнем знань в схемотехніці щоб все це переробить то счасти вам. Бо я наприклад поняття не маю як подружити індуктивний датчик струму з операційним підсилювачем, з резистором все просто, а от з котушками ні. Там ще нада окремий обвіс до тої котушки щоб інтегрувати її в авр.
В Этом суть форума. Возможно ктото знает. Или случайно сталкивался с подобным. И всем будет польза. Так мы и учимся.

В Этом суть форума. Возможно ктото знает. Или случайно сталкивался с подобным. И всем будет польза. Так мы и учимся.
якщо у вас немає знань на рівні хоча б радіолюбителя і ви не можете наприклад самостійно відремонтувати зарядку для смартфона, то ніякий форум вам не допоможе, розрахунок обвісу того самого операційника потребує багато знань , за інші модулі я взагалі мовчу.

Благодарю убедили.Screenshot_20250304-222807_ReadEra.jpg

1c779bacad13512539ee6211904f3ed16797dc76_2_1380x908.jpeg

Проще чим я гадав, думав що там якийсь цифро-аналоговий перетворювач , а там всього навсього діодний міст з конденсатором, тепер хоч матиму уяву як воно приблизно робить. Це напевне для постійного струму завумно зроблено , бо всі струмові кліщі які міряють постійний струм коштують значно дороще за ті що міряють тіки змінний.

Назад
Угорі