Пропоную ділитись власними варіантами збірок акумуляторів
Користуючись нагодою, поділюся в цій темі своїми пригодами щодо створення акумуляторної збірки на елементах Envision
HC-L315A 3.2V 315Ah B-grade
Одним з найцікавіших елементів збірки, є безумовно спосіб об'єднання чарунок, а саме - корпус.
Для свого акумулятора, який буде розміщуватися у загальному коридорі багатоквартирного будинку, біля щитової, я обрав закритий металевий корпус. Поверх закритий від сторонніх, тому занадто "антивандальним" корпус не планується.
При цьому корпус буде з можливістю обслуговування, тобто передбачаються дверцята з замком.
Провівши невеличкий огляд на youтюб і в цілому пропозицій на ринку, вдалося знайти компанію Асортимент Груп, які є виробниками усілякого приладдя на пожежну тему, в тому числі і шаф. Прототипом для корпусу стала
Шафа пожежна для вогнегасника (Артикул: 24143)
яку, як виявилося, при замовленні можна зробити за власними розмірами, з власним набором віконець,замків і будь якого кольору. На момент замовлення (початок жовтня) на підприємстві була досить висока завантаженість, і я отримав строк виконання в 7-10 днів, в який все було зроблено.
Окремо вдячний персоналу компанії, які зробили процес замовлення простим і легким, буквально за пів-години створивши ескізи, і узгодивши розміри, начиння, колір і взагалі повторно перепровіривши мої розрахунки, в результаті чого порекомендували збільшити розмір, за що їм окрема подяка, це дійсно було доречно!
Вартість виготовлення - 1287,5 грн.