Серйозно?найадекватніші ціни
Я з дерева і алюмінію зібрав на 8s за 1000грн... В прайсі в рази дорожче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Серйозно?найадекватніші ціни
Це ви серйозно? Ви дерево рівняєте з металом, притому що дерево є пожежонебезпечне в збірках, ви пошукайте на багатьох площадках і передевіться багатьох продавців, і тоді напишете чи це дорого чи це дуже дешево, якщо знайдете норм металевий корпус за адекватну ціну і дешевше цього продавця, то чикаю на посилання. Самому збирати буде дешевше металевий корпус, але у вас немає лазерного станка і ще купу всього до цього, якщо робити в ручну, то із металу скоріше корпус у вас вийде мягко кажучи по якості так собі...Серйозно?
Я з дерева і алюмінію зібрав на 8s за 1000грн... В прайсі в рази дорожче.
Ви напевно ще не проснулися і не бачите що пишите мені? І доповню, що не всі люди мають можливість і час щоби самому зробити корпус і не у всіх є потрібний інструмент для цього діла, дешевше цим людям придбати готовий корпус чим самому все це колхозити, і дерево і алюміній малу силу витримують, в порівнянні із металом, візьміть стальну арматуру і такогож розміру алюміній що по товщині що по довжині і попробуйте зігнути його і все зрозумієте...А причому тут дерево?
Я збирав, і скажу що не буде дешевше (ну може трохи) і краще не будеСамому збирати буде дешевше металевий корпус,
А в мене взагалі без корпуса на поличці в гаражі вже три роки збірка 16S працює.Я з дерева і алюмінію зібрав на 8s
Як вам бмс? Бо всі на ДжіКонгу сидять )Швиденько порахував
металу пішло десь 1 м2 товщина 3 мм це приблизно 600 гр (в мене був)
грунтовка краска ~200 гр
круги, електроди хай буде 100 гр
на роботу кладемо хоча б 8 годин це порахуймо по середній зарплатні по Украйні~1000 гр
без фурнітури вийшло 1900
фурнітура 300 що маємо? звісно воно дешевше, але як що немає часу та навичок краще купити
БМС як БМСЯк вам бмс? Бо всі на ДжіКонгу сидять )
Діло не в естетиці і красоті, а в безпеці, ось подивіться тут на форумі в гілці" Небезпека акумуляторів LiFePO4 " що буває і що може бути із збірками, обовязково має бути корпус металевий і бажано з вентиляцією, корпус потрібний щоби помірно їх стиснути, бо при сильному струмі на зарядці в батареях росте тиск і може поступово їх роздути і помірне стискання потрібне щоби якщо щось пішло не так, то спрацював клапан, бо без стискання їх може роздути якщо до прикладу одна банка коротнула, або від простої роботи з часом може роздути і банка може коротнути, а ліфер при короткому може розігріватися до високих температур, обовязково потрібний закритий металевий корпус для безпеки, бо крім батарей ще є БМС і купа проводів і зєднань ітд.А в мене взагалі без корпуса на поличці в гаражі вже три роки збірка 16S працює.
Нічим не гірше, ніж в закритому металевому (чи іншому) корпусі.
Може кому важлива естетика та система розміщена в квартирі на видному місці - то корпус потрібен!
Якщо невеликий акумулятор та є потреба його постійно переносити - то корпус потрібен.
А якщо стаціонарна збірка вагою понад 90 кг, яка підключена до інвертора 8-10кВт та розміщена в підсобному приміщенні, то навіщо її переносити?
Це ж який має бути "сильний" струм для 280А елементів? Та й навіщо??? В мене дозволений максимум 80А і то це при заряді від сонця. Я розумію, є фанати експериментів, які прямують 200А чи більше в акумулятор, але ж, знову, - навіщо? Здуру, як то кажуть, можна багато чого зламати... але це потрібно ще напрягтися та постаратися. В звичайних умовах при нормальному відношенню процент "небезпеки" таких акумуляторів прямує до нуля.при сильному струмі на зарядці в батареях росте тиск і може поступово їх роздути
Закритий металевий корпус потрібний, бо інколи бувають не штатні ситуації...Це ж який має бути "сильний" струм для 280А елементів? Та й навіщо??? В мене дозволений максимум 80А і то це при заряді від сонця. Я розумію, є фанати експериментів, які прямують 200А чи більше в акумулятор, але ж, знову, - навіщо? Здуру, як то кажуть, можна багато чого зламати... але це потрібно ще напрягтися та постаратися. В звичайних умовах при нормальному відношенню процент "небезпеки" таких акумуляторів прямує до нуля.