Все про довжину балансувальних проводів на практиці та за що відповідає Con. Wire Res. Settings JiKong BMS
Сергій, не памятаю такого щоби Олександр говорив, що з різною довжиною дротів і різним опором таке балансування не можливе, потрібно ще раз передивитися відео, але памятається мені, що Олександр говорив що таке балансування буде з сильним ізносом компонентів які відповідають за балансування і що воно буде довгим, ви зєднали шини і не міряли опір кожного зєднання вузла чи вони одинакові і балансувальні дроти з різним опором у вас, що вже в кінці першого заряду у вас пішов великий розбаланс по банкам і прирвало заряд по кан шині і дальше довго робило балансування тих банок, коли буде вимкнення один раз на місяць, то проблем не буде, бо є час на балансування, але якщо світло почнуть вимикати по 8-16 годин на добу і це все буде тривати день за днем і тиждень за тижднем, то розбаланс банок буде швидко рости і у вашому випадку спрацює захист по кан шині що вбереже від халепи, але в багатьох людей немає зєднання по кан, і в такому випадку спрацює захист БМС по напрузі при заряді що може призвести до виходу зладу інвертора і БМС і в додаток це все ще може пошкодити банки якщо в збірці не поставили запобіжник з правельним номіналом.
І додам найголовніше, Сергій, молитися потрібно не на енергетиків і зсу, а молитися потрібно тільки до Бога Творця, Ісуса Христа і Святого Духа і їм вся Слава і Подяка за все, бо без Бога, Ісуса Христа і Святого Духа, ЗСУ і електрики ітд ітд нічого б не змогли зробити, почитайте будь-ласка в Біблії історію про царя Давида і Голіафа:
Єремії Глава-17
5 Так говорить Господь: проклята людина, яка надіється на людину і плоть робить своєю опорою, і серце якої відходить від Господа. 6 Вона буде як вереск у пустелі і не побачить, коли прийде добре, й оселиться у місцях спекотних у степу, на землі неплідній, ненаселеній. 7 Благословенна людина, яка надіється на Господа, і уповання якої — Господь. 8 Бо вона буде як дерево, посаджене біля вод, яке пускає коріння своє біля потоку; не знає воно, коли приходить спека; лист його зелений, і в час засухи воно не боїться і не перестає приносити плід. 9 Лукаве серце людське найбільше і вкрай зіпсоване; хто пізнає його? 10 Я, Господь, проникаю у серце і випробовую нутрощі, щоб воздати кожному за путями його і за плодами діл його.
Псалтир Псалом-90
1 Хто живе під охороною Всевишнього, той під покровом Бога Небесного оселиться. 2 Каже він до Господа: «Ти пристановище і захист мій, Бог мій, і я уповаю на Тебе». 3 Він спасе тебе від сіті ловця і від пошести згубної. 4 Плечима Своїми Він захистить тебе, і під тінню крил Його ти надійно спочиватимеш. Обороною тобі буде правда Його. 5 Не побоїшся страху вночі, ані стріли, що летить удень. 6 Ані пошести, що ходить у темряві, ані напасти духа зла опівдні. 7 Впаде біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, але до тебе не наблизиться. 8 Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити. 9 Бо ти сказав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. 10 Отже, не прийде до тебе лихо, і пошесть не наблизиться до оселі твоєї. 11 Бо Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх путях твоїх. 12 На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулася об камінь.13 На гаспида й василиска ти наступатимеш і потопчеш лева й змія. 14 Бо каже Господь: «За те, що він поклав надію на Мене, Я визволю його і захищу його, бо він знає ім’я Моє. 15 Буде кликати Мене, Я почую його; буду з ним у скорботі, визволю його і прославлю його. 16 Довгим життям обдарую його і дам йому спасіння Моє».