MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

за доказами краще звернутись до Must, безпосерньо на завод і очікувати на відповідь
Дякую, мені це не потрібно. Я і так знаю, що Must всередені це теж брат близнюк інших китайських бюджетних інверторів. Як тут вже написали, вони всі клони Вольтроніка. Наступного разу одразу кажіть, що інвертор Must придумав сам Elon MuskMust. Достовірність та сама, а виглядає ще крутіше :)

я взагалі про Вольтронік жодного слова не сказав, аналогічно як і про Деє, оскільки все це виготовляється в Китаї, аналогічно як і різні моделі Тесли, які є клонами розробки Фердинанда Порше.

я взагалі про Вольтронік жодного слова не сказав, аналогічно як і про Деє, оскільки все це виготовляється в Китаї, аналогічно як і різні моделі Тесли, які є клонами розробки Фердинанда Порше.
ОК, проїхали. Я лише хотів отримати від Вас хоч якусь інформацію про європейське "коріння" Маста. Ви ж мабуть щось знаєте, якщо таке кажете. Але я вже зрозумів, що ніякої конкретики я не отримаю.

слід керуватись посібником користувача для європейського ринку, де переклад на англійську, чи німецьку зроблений поправно.
Переважна більшість інверторів, чи акумуляторів продукують в Китаї, але розробки не всі китайські, зокрема Must це європейська розробка.
Щодо, Вт і ВА , то для спрощення ці величини у інверторах, які працюють з невеликим навантаженнями, утотожнюють.
Зрозуміло, що двигуни зі значними пусковими струмами та інше навантаження з реактивною складовою, у час енергозбереження відійшли в історію
12 awg - це 3,3мм2 і пікові короткочасні навантаження до 32-35 А
да да всі повірили))) відкрій 6КВт інвертор маст мануал і подивись що там написано - щось явно не те виходить якщо рахувати 12КВт імпульса + 4,8 КВт зарядки, да навіть без імпульса з зарядкою теж більше виходить за номінал вказаний в мануалі... це як в компутерах кукурудзяні попугайчики в процесорах так і в китайцях...

да да всі повірили))) відкрій 6КВт інвертор маст мануал і подивись що там написано - щось явно не те виходить якщо рахувати 12КВт імпульса + 4,8 КВт зарядки, да навіть без імпульса з зарядкою теж більше виходить за номінал вказаний в мануалі... це як в компутерах кукурудзяні попугайчики в процесорах так і в китайцях...
скинь мені лінк на мануал 6 кВт. Дійсно буде цікаво переглянути ...

Схема підключення інвертора при роботі з АВР, реле затримки часу і виведеним "нулем" на виході з інвертора при живленні навантаження з інвертора

Вкладення

• 1. Схема підключення MUST-PV18-3224 VPM II.png
    1. Схема підключення MUST-PV18-3224 VPM II.png
    68,2 Кб · Перегляди: 5
Інвертор: MUST PV18-3224 VPM II

Акумулятор: Volt Polska LiFePO4 120Ah (120A) 3072 Wh + bms

• номінальна напруга 25,6 V
  • мінімальна напруга розряджання 20 V
  • максимальна напруга заряджання 29,2 V
  • максимальний струм заряджання 120 А
  • метод заряджання CC / CV
Сонячні панелі: відсутні

Автоматичний перемикач TOMZN +
2 реле затримки часу увімкнення ST3PA-B (1- е для перемикання зі зовнішньої електромережі на інвертор, 2-е для перемикання з інвертора на зовнішню електромережу), які керують автоматичним перемикачем.

Налаштування:
01 - Uti
02 - UPS
03 - 230 V
04 - 50 Hz
05 - default bLU
06 - default BYE
07 - default
08 - default
10 - default SnU
11 - 60 A
13 - 50 A
14 - USE
17 - 27,V
/ 27,8 V
18 - 27,0 V
/ 27,6 V
Я використовую такі налаштування : п. 17 - 27,8 V п.18 - 27,6 V
19 - 21,0 V
22 - default PtE
23 - LOn
24 - bOF
25 - default AOF
27 - default FOn

Налаштування виконував відповідно до рекомендацій, які варто переглянути:
*
**

В доповнення, надаю інструкцію обслуговування українською, адресу і налаштування програми SolarPowerMonitor2.2.81 та роботу інвертора

програу SolarPowerMonitor2.2.81 можна завантажити ось тут:
ВІтаю!
А корректно інвнртор працює в режимі SUB ? І ще прошу допомоги зараз на інверторі одноіменної моделі підключене поле з трьох 455 панелей. Чи є можливість додати ще одне таке поле? Не спалю інвертор? Бо з цим китайским мануалом чорт голову зломить(( Заздалегідь дякую за відповідь.

ВІтаю!
А корректно інвнртор працює в режимі SUB ? І ще прошу допомоги зараз на інверторі одноіменної моделі підключене поле з трьох 455 панелей. Чи є можливість додати ще одне таке поле? Не спалю інвертор? Бо з цим китайским мануалом чорт голову зломить(( Заздалегідь дякую за відповідь.
1. щодо SUB не можу сказати, як працює, бо вважаю такий режим не зовсім коректний для інвертора з невеликою потужністю 3200 Вт. Чому так, просто. Цей режим не є економічним. При наявності фотовольтаїки і акумулятора 24В 120-200 Аг, все навантаження логічно заживити саме від цих двох джерел альтернативної енергії. А зовнішню електромережу слід використовувати після 23.00 для живлення навантаження і при потребі для зарядки акумулятора, коли діє тариф двозонного обліку.
2. До інвертора можна підлючити не лише одне поле, а декілька в різній конфігурації з'єднання. Потрібно лише виконати відповідність двох основних параметрів інвертора і сонячного поля.
для інвертора : Max. Solar Voltage (Voc) - максимальна робоча напруга ( Voc = 160 V DC для Must pv18 3224 vpm )
Rated current, A

сонячне поле
: Open Circuit Voltage (Voc) - Напруга розімкнутого контуру, Voc(V)
Maximum Power Current (Imp, A)

При цьому:
Open Circuit Voltage (Voc) панелей < Max. Solar Voltage (Voc) інвертора
Maximum Power Current (Imp, A) панелей < Rated current , A інвертора

МРРТ контролер інвертора пропустить потужність до 1600 Вт, тобто сумарна генерована потужність сонячних панелей не повинна перевищувати 1600 Вт , тобто є обмеження цієї потужності і МРРТ контролер не пропустить більшої потужності.
Як її обмежити додатково для безпеки > звичайним вимикачем постійного струму для сонячних батарей.

Зрозуміло, що можна встановити сонячне поле і більшої потужності, адже панелі не завжди видають 100% своєї потужності, проте мають бути збережені вище названі параметри.

Вкладення

• 03_Параметри Must для фотовольтаїки.jpg
    03_Параметри Must для фотовольтаїки.jpg
    73,3 Кб · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Інвертор: MUST PV18-3224 VPM II

Акумулятор: Volt Polska LiFePO4 120Ah (120A) 3072 Wh + bms

• номінальна напруга 25,6 V
  • мінімальна напруга розряджання 20 V
  • максимальна напруга заряджання 29,2 V
  • максимальний струм заряджання 120 А
  • метод заряджання CC / CV
Сонячні панелі: відсутні

Автоматичний перемикач TOMZN +
2 реле затримки часу увімкнення ST3PA-B (1- е для перемикання зі зовнішньої електромережі на інвертор, 2-е для перемикання з інвертора на зовнішню електромережу), які керують автоматичним перемикачем.

Налаштування:
01 - Uti
02 - UPS
03 - 230 V
04 - 50 Hz
05 - default bLU
06 - default BYE
07 - default
08 - default
10 - default SnU
11 - 60 A
13 - 50 A
14 - USE
17 - 27,V
/ 27,8 V
18 - 27,0 V
/ 27,6 V
Я використовую такі налаштування : п. 17 - 27,8 V п.18 - 27,6 V
19 - 21,0 V
22 - default PtE
23 - LOn
24 - bOF
25 - default AOF
27 - default FOn

Налаштування виконував відповідно до рекомендацій, які варто переглянути:
*
**

В доповнення, надаю інструкцію обслуговування українською, адресу і налаштування програми SolarPowerMonitor2.2.81 та роботу інвертора

програу SolarPowerMonitor2.2.81 можна завантажити ось тут:
ВІтаю!
А корректно інвнртор працює в режимі SUB ? І ще прошу допомоги зараз на інверторі одноіменної моделі підключене поле з трьох 455 панелей. Чи є можливість додати ще одне таке поле? Не спалю інвертор? Бо з цим китайским мануалом чорт голову зломить(( Заздалегідь дякую за відповід

Дякую за відповідь.

Назад
Угорі