Доброго дня. Який автомат було встановлено по виходу інвертора?
У схемі, якою я користуюсь і пропоную для решти, вихідний автомат з виходу інвертора не передбачено.
Але, без проблем можна встановити обмежуючий автомат на виході з інвертора.
У схемі це встановлення автомата в ланку між R , N out ("фаза", "ноль"на інверторі) і R, N на автоматичному перемикачі АВРTomzn.
Виходячи з потужності інвертора 3,2 кВт автомат можна ставити 14А (додав схему з обмежуючим автоматом після інвертора).
Що спрацює раніше, чи автомат, чи захист інвертора при перевантаженні сказати не можу. Але , думаю інвертор це зробить швидше.
Слід розуміти, що 3200 Вт, це потужність інвертора яка може без проблем забезпечити резерв для освітлення будинку, квартири, роботу котла, комп'ютерної техніки, телевізора-ів, холодильника, морозильної камери. А також увімкнення електрочайника (2 кВт), або мікрохвильової (1,2 кВт) , але бажано не разом.
Я спробував увімкнути електрочайник і мікрохвильову разом, то інвертор подав сигнал перевантаження, але далі успішно подолав це навантаження. При цьому холодильник і морозильна камера були також увімкнені.
Але, краще уникати таких одночасних увімкнень.
У сім'ї, де дружина намагається використовувати посудомийку, пральку , чи щось інше в час відсутності електроенергії ззовні, бо вона так звикла через свою ментальність гомосовєтікус, чи безтолковість , слід встановлювати 6 кВт інвертори (найкраще deye) на напрузі 50В.
Проте, це вже інша тема розмови.