yurriy
Tier0
- Реєстрування
- 15 Чер 2024
- Дописи
- 507
- Бали
- 63
- Інвертор
- Deye
А як BMS на це відреагує?Підключити до перших послідовних 4 комірок, зарядити, потім до других 4 послідовних комірок і так далі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А як BMS на це відреагує?Підключити до перших послідовних 4 комірок, зарядити, потім до других 4 послідовних комірок і так далі
Для бмс це в межах нормиА як BMS на це відреагує?
Ви перевіряли? Це цікавий момент. Контроллер BMS як заживлено?Для бмс це в межах норми
БМС скоріше за все нічого не буде. Вона за умовами задачі вже і так "спить". Тут є небеспека, що вона може проснутися при не всіх заряджених "четвірках", а юзер включить інвертор для подальшої зарядки і отримає розбалансовану батарею.Ви перевіряли? Це цікавий момент. Контроллер BMS як заживлено?
Саме про це я й питав. Розбаланс з часом вирівняється, мабуть, але не швидко.Тут є небеспека, що вона може проснутися при не всіх заряджених "четвірках", а юзер включить інвертор для подальшої зарядки і отримає розбалансовану батарею.
Це вада схеми з підключенням інвертора через АВР, як варіант ставте ще одно реле напруги безпосередньо на холодильник та виставляйте там затримку пару хвилин, ті китайскі реле недорого коштують і для затримки годятьсяв реле стоїть таймер на включення і цей параметр неможливо поставити менше за 1 секунду, а в ідеалі 5+, при такому параметрі компресор холодильника божеволіє,
в мене навантаження підключено через інвертор без АВР далі стоїть реле з обмеженням струму - так ось воно не спрацьовує при перемиканнях інвертора на мережу та обратно, тому проблема таки в АВР точніше в завеликому часі його перемиканняПроблема не в АВР, а в другому реле після інвертора, АВР відпрацьовує без проблем
+1в мене навантаження підключено через інвертор без АВР далі стоїть реле з обмеженням струму - так ось воно не спрацьовує при перемиканнях інвертора на мережу та обратно, тому проблема таки в АВР точніше в завеликому часі його перемикання
читав обзор на це Geya там пишуть що довгенько перемикається, довше ніж перекидні типу Tomznмабуть АВР не так швидко перемикається
Знайдіть опис цього пункту в інструкції. Наприклад для нових Аненжі написано, що це обмеження працює тільки коли є мережа. Тобто інвертор тупо перейде на мережу якщо буде великий струм батареї. А якщо мережі нема, то він буде брати з батареї без обмеження.я питав раніше чи можливо обмежити навантаженням самим інвертором без реле. в налаштуваннях знайшов такий параметр як на скріні.
Дякую за відповідь, саме це і цікавить.Знайдіть опис цього пункту в інструкції. Наприклад для нових Аненжі написано, що це обмеження працює тільки коли є мережа. Тобто інвертор тупо перейде на мережу якщо буде великий струм батареї. А якщо мережі нема, то він буде брати з батареї без обмеження.
Ви не зможете візуально відрізнити час перемикання наприклад 20мс від 80мс. Для нас швидко і те, і те. А для реле це вже може мати значення.Ще раз поясню, АВР перемикається швидко, преходу незамітно і все працює добре, але після інвертора перед АВР є обмежувач потужності tomzn у якому постійно є відстрочка яку вимкнути неможливо. От мене і цікавить параметр відбору потужності в налаштуваннях самого інвертора, щоб обійтись без зовнішнього обмежувача потужності, ну або замінити його на без відстрочки по ввімкненню.
Не зовсім понятно як воно підключено, реле після інвертора до АВР це вже зрозумілоале після інвертора перед АВР є обмежувач потужності tomzn у якому постійно є відстрочка яку вимкнути неможливо.
Так от по напругам я залишив цифри по замовчуванню 75В та 265В. С такими значеннями реле не спрацьовує коли інвертор перемикається сам.
Я вже вам пропонував використати схему підключення з АВР і реле затримки часу ST3PA-B(достатньо встановити одне, для затримки часу лише при вимкненні зовнішньої електромережі), яка є в пості 1. На реле виставляєте затримку скільки вам потрібно.Доброго дня знову питання про обмеження потужності інвертора. Поставив на виході з інвертора реле напруги з обмеженням по амперах, але при перемиканні з мережі на живлення від інвертора в реле стоїть таймер на включення і цей параметр неможливо поставити менше за 1 секунду, а в ідеалі 5+, при такому параметрі компресор холодильника божеволіє, і всеодно ввімкнуті девайси бачать перехід та вимикаються. При переході з інвертора на мережу перехід взагалі непомітний. я питав раніше чи можливо обмежити навантаженням самим інвертором без реле. в налаштуваннях знайшов такий параметр як на скріні. Хтось налаштовував його?
Візуально не можу, але техніка ніяк не реагує і не замічає перехід від мережі на інвертор. тож хотілося б і в зворотньому так само, але тут заважає саме друге реле навантаження-напруги з таймером.Ви не зможете візуально відрізнити час перемикання наприклад 20мс від 80мс. Для нас швидко і те, і те. А для реле це вже може мати значення.
Замените реле напряжения (с функцией контроля тока) на "Реле обмеження потужності"Візуально не можу, але техніка ніяк не реагує і не замічає перехід від мережі на інвертор. тож хотілося б і в зворотньому так само, але тут заважає саме друге реле навантаження-напруги з таймером.