MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Добрий вечір. А підскажіть на цьому інверторі має бути пломба наклеїна? Бо заказав собі такий б.у. як у вас. Завтра прийде на пошту. Якоби три місяці юзали і іще відповідно 9міс гарантія ну і щоб не відкривали його. От думаю чи є на них пломба? бо на анжі є. а на цьому по фоткам не бачив.

Раз вже стикнулися з цією проблемою, вітаю - у Вас повноцінний режим "Li", там практично нічого не регулюється. БМСка припиняє основне заряджання переходом в захист.
Такий собі прикол з цим режимом. Ну не хочу я заряджати до 100%(
Користуюся прогою bms tool. Схоже на те, що можливо з її допомогою внести зміни в параметри бмс. Є параметр "кінцева напруга заряду" (full cut-off voltage) і там зазачені 28v. Я правильно розумію, саме це параметр обмеження заряду? І, чисто гіпотетично, я ж можу його змінювати?

Такий собі прикол з цим режимом. Ну не хочу я заряджати до 100%(
Користуюся прогою bms tool. Схоже на те, що можливо з її допомогою внести зміни в параметри бмс. Є параметр "кінцева напруга заряду" (full cut-off voltage) і там зазачені 28v. Я правильно розумію, саме це параметр обмеження заряду? І, чисто гіпотетично, я ж можу його змінювати?
Розумієте правильно, але не зможете. Наскільки я розумію доступ до БМС в смарт-батареє MUST заблокував. Тож і через СоларМонітор не зможете. Якщо вже дуже кортить, єдиний вихід, який знаю - перейти на USE, але там свої приколи. Не забудьте при переході протокол розірвати, інакше не вийде.
ЗІ/// Ще перед переходом на ЮЗ запамятайте або запишить собі напругу покою на батареї при 100% (99%) зарядженості. Тобто коли зарядить й троху постоїть без навантаження. Потім зрозумієте для чого. :)

Останнє редагування:
Добрий вечір. А підскажіть на цьому інверторі має бути пломба наклеїна? Бо заказав собі такий б.у. як у вас. Завтра прийде на пошту. Якоби три місяці юзали і іще відповідно 9міс гарантія ну і щоб не відкривали його. От думаю чи є на них пломба? бо на анжі є. а на цьому по фоткам не бачив.
Є пломба - зверху на гвинті. Але нижня частина зйомна. Доступ до клем.

Розумієте правильно, але не зможете. Наскільки я розумію доступ до БМС в смарт-батареє MUST заблокував. Тож і через СоларМонітор не зможете. Якщо вже дуже кортить, єдиний вихід, який знаю - перейти на USE, але там свої приколи. Не забудьте при переходе протокол розірвати, інакше не вийде.
Ну, я поки що не наважився, але начеб-то зміни вносити можливо. Щоб ці зміни зберегти бмс просить пароль. Пароль я знайшов на цьому форумі і він підходить.
Також я нещодавно експериментував з режимами і "USE" встановлював, наче все було норм. Сьогодні ж, переключився знову на нього, але чомусь біля індикатору батареї на інверторі блимає іконка "SLA". Не зрозуміло звідки цей режим взявся, його в мануалі нема. Ну це ж фігня якась. Це режим, теоретично, для свинцево-кислотних і алгоритм заряджання там буде інший. Шось user-defined не хоче встановлюватися(

:)))) не допоможе пароль - ваши данні лишаться в хмарі виробника БМС.
з "SLA" все норм - так і має бути
Тільки що спробував змінити "поріг низької ємності" (low capacity alarm value) з 10 на 15%. Наче вдалося зберегти.
А в мене немає доступу до хмари. Я підключаюся до бмс по блютузу.
Наявність "SLA" все ж таки підозру трохи викликає. Повинно ж "USE" бути, зважаючи на те що саме його я вибирав.

Тільки що спробував змінити "поріг низької ємності" (low capacity alarm value) з 10 на 15%. Наче вдалося зберегти.
А в мене немає доступу до хмари. Я підключаюся до бмс по блютузу.
Наявність "SLA" все ж таки підозру трохи викликає. Повинно ж "USE" бути, зважаючи на те що саме його я вибирав.
Де змінили? Те що ви цифру в налаштуваннях змінили, не означає, що вона так ї буде працювати. Я вам про те й кажу, що нема у вас доступа, навіть з паролем. Ну, добре - експерементуйте. Зайвим не буде. Якщо дійсно щось нове вдасться, то вже розкажить тут будь ласка. Китайці вони мастера несподіванок. Може здивують й в вашому випадку. :)

А є в кого досвід віддаленого моніторингу цього інвертора, чи можливо підключитись до нього через мережу інтернет для контроля ?

Бажаю здоров'я!
Друзі питання - у кого інвертор Must PV18-3224 VPM II , скільки і які панелі ви маєте підключеними до нього.

Бажаю здоров'я!
Друзі питання - у кого інвертор Must PV18-3224 VPM II , скільки і які панелі ви маєте підключеними до нього.
В мене більше року вже на ньому працюють 4 панелі JAM 72S30-565 при цьому з них 2 шт. послідовно на схід і 2 шт. послідовно на південь і ці пари увімкнено паралельно в інвертор.

В мене більше року вже на ньому працюють 4 панелі JAM 72S30-565 при цьому з них 2 шт. послідовно на схід і 2 шт. послідовно на південь і ці пари увімкнено паралельно в інвертор.
Дуже дякую за відповідь!
І як с генерація? Норм? Бо в моєму випадку планується південний схід і північний захід. Азімут приблизно 80 та 260
Ось і цікавлюся

Дуже дякую за відповідь!
І як с генерація? Норм? Бо в моєму випадку планується південний схід і північний захід. Азімут приблизно 80 та 260
Ось і цікавлюся
В моєму випадку різно направлених стрінгів, максимально що бачив на цьому інверторі по генерації від 4 панелей це 1,3Квт (хоча панелі 565 мало б бути 1,6Квт як пише інструкція про максимальну потужність PV входу інвертора) коли сонце приблизно посередині між сходом і півднем. Планую ще пару панелей під зимовим кутом ближчим до 90 градусів на південь поставити, щоб було зручно від снігу чистити бо взимку в блекаути виявилось що це дуже актуально. Під снігом майже нульова генерація під кутом в 45 градусів він гарно тримається і намерзає на них замахався чистити в цьому році щоб добути енергію з них. А так в середньому коли нема сонця то 200ват є з них, коли є сонце то десь під 1Квт дають.

В моєму випадку різно направлених стрінгів, максимально що бачив на цьому інверторі по генерації від 4 панелей це 1,3Квт (хоча панелі 565 мало б бути 1,6Квт як пише інструкція про максимальну потужність PV входу інвертора) коли сонце приблизно посередині між сходом і півднем. Планую ще пару панелей під зимовим кутом ближчим до 90 градусів на південь поставити, щоб було зручно від снігу чистити бо взимку в блекаути виявилось що це дуже актуально. Під снігом майже нульова генерація під кутом в 45 градусів він гарно тримається і намерзає на них замахався чистити в цьому році щоб добути енергію з них. А так в середньому коли нема сонця то 200ват є з них, коли є сонце то десь під 1Квт дають.
Дуже дякую за вiдповiдь.

Всім миру!
В налаштуваннях інвертора в 1 пункті не має параметру sub, але через Пк програму вона є.
Обрав sub, тепер відображається на інверторі sub, але працює як uti...
Це так має бути, чи то десь, щось не так налаштував?
Як налаштувати щоб режим sub, працював адекватно з підмішуванням від мережі до сонця, в не від АКБ?
Як себе поводить:
Сонце + АКБ + мережа = сонце 0А, мережа заряджає АКБ + байпас
Сонце + АКБ = включається мппт + підмішування з АКБ

Відео в шапці, переглядав... Налаштовував, не працює...
Напишіть по пунам основні налаштування адекватної роботи sub, перевірю, відзвітую.

Маю: Must PV18-3224 VPM II
Lifepo4 100A, Не підключений по rs485

Щире дякую)

Вкладення

• IMG-91855d613250f4c8875431dd767b8277-V.jpg
    IMG-91855d613250f4c8875431dd767b8277-V.jpg
    110,2 Кб · Перегляди: 3
Добрий ночі!
Друзі, питання. Хто як підключав дроти від АКБ в цей клемник?
Бо я так розумію що там 32² дріт

Вкладення

• image.png
    image.png
    72,1 Кб · Перегляди: 3
Назад
Угорі