Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене пара на схід і пара на південь, можу тільки або 2 або 4 увімкнути і навіть як докупити панелі то 3 панелі включити буде 150 В холостого трохи забагато як на мене чи в когось так працює ?Чому не включите 3 послідовно для експерименту(?) довжини кабелів не вистачає?
А які у Вас панелі включені послідовно, яка очікувана потужність ? Схоже інвертору комфортно працювати з струмом 30АВ мене включено три послідовно 132v і не віддає по сонцю більше 30А.
Та немає там ніяких 30 А по сонячному входу.А які у Вас панелі включені послідовно, яка очікувана потужність ? Схоже інвертору комфортно працювати з струмом 30А
И всё-таки интересует холостой ход утром, когда прохладно...Три панели по 550Вт последовательно,133В,
Не понял вопроса, если по старту мппт, то генерация начинается от 29В.И всё-таки интересует холостой ход утром, когда прохладно...
Тяжело с вамиНочью Оv, утром, когда нет еще генерации 27v.
Тобто 3*550=1650Вт це в ідеаліТри панели по 550Вт последовательно,133В, выдают около 800Вт, остальная нехватка по нагрузке добирается с АКБ. По зарядке АКБ независито от режимов зарядки около 30А от солнца. Все показание с дисплея инвертора.