Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене пара на схід і пара на південь, можу тільки або 2 або 4 увімкнути і навіть як докупити панелі то 3 панелі включити буде 150 В холостого трохи забагато як на мене чи в когось так працює ?Чому не включите 3 послідовно для експерименту(?) довжини кабелів не вистачає?
А які у Вас панелі включені послідовно, яка очікувана потужність ? Схоже інвертору комфортно працювати з струмом 30АВ мене включено три послідовно 132v і не віддає по сонцю більше 30А.
Та немає там ніяких 30 А по сонячному входу.А які у Вас панелі включені послідовно, яка очікувана потужність ? Схоже інвертору комфортно працювати з струмом 30А
И всё-таки интересует холостой ход утром, когда прохладно...Три панели по 550Вт последовательно,133В,
Не понял вопроса, если по старту мппт, то генерация начинается от 29В.И всё-таки интересует холостой ход утром, когда прохладно...
Тяжело с вамиНочью Оv, утром, когда нет еще генерации 27v.
Тобто 3*550=1650Вт це в ідеаліТри панели по 550Вт последовательно,133В, выдают около 800Вт, остальная нехватка по нагрузке добирается с АКБ. По зарядке АКБ независито от режимов зарядки около 30А от солнца. Все показание с дисплея инвертора.
Ну в мене в обід стабільно 1.6квВивчаю це питання. Думаю 1600Вт на PV це перебільшення , кому вдасться отримати таку потужність маякніть які параметри панелей ? Поки зрозумів що в нього малопотужний mppt (60a заявлено максимальний струм заряду батарей від сонця подивіться на схожі по струму китайські mppt вони при 24В заявляють про максимальну потужність 1440Вт. і дійсно 60а*24В=1440Вт). Але щоб забезпечити такий струм заряду робоча напруга панелей на PV вході певно має бути максимальна близька до верхньої границі роботи його mppt 128В. Паралельне включення панелей не дуже допоможе при сонці, бо струм по PV входу в нього схоже обмежений і толком працює коли він не більше 12-13 А. Отже висновок основне обмеження потужності це малопотужний mppt контролер.