На що звертати увагу при виборі гібридного інвертора

Хто отримував інвертори вже після прийняття закону? Скільки вони зараз проходять митницю? В мене приїхав один Укрпоштою і лежить там вже два дні. А кілька маленьких посилок за цей час проскочили митницю за лічені хвилини..

Хто отримував інвертори вже після прийняття закону? Скільки вони зараз проходять митницю? В мене приїхав один Укрпоштою і лежить там вже два дні. А кілька маленьких посилок за цей час проскочили митницю за лічені хвилини..
Писали що до місяця може там валятись.

Я замовив в Shenzhen Jesudom Store, 4kW, 19/08. Поки ще не відправили, але обіцяють).
Поновлю інформацію. Доставлено. На митниці недовго був. Прийшов візуально цілий. Вартість вказували повну.

27.08.2024, 16:13
Aliexpress-Cainiao
Заказ был упакован в большую доставку и готов к компании по доставке

27.08.2024, 17:56
Aliexpress-Cainiao
Компания по доставке взяла большую доставку

27.08.2024, 17:56
Aliexpress-Cainiao
Получен логистической компанией. Принят перевозчиком

29.08.2024, 14:26
Aliexpress-Cainiao
Обработка в центре сортировки. Вход в сортировочный центр
Шатианский город
30.08.2024, 05:22
Aliexpress-Cainiao
Ушел из сортировочного центра. Переход в сортировочном центре
Шатианский город
31.08.2024, 14:42
Aliexpress-Cainiao
Прибыл в вылетный транспортный центр
24.09.2024, 23:47
Укрпочта
Прибыло в место международного обмена страны назначения
ТЕРМИНАЛ, 03928, Украина
25.09.2024, 00:02
Cainiao
Импорт таможенного разрешения началось

25.09.2024, 00:02
Укрпочта
Подготовлен для таможенного управления
ТЕРМИНАЛ, 03928, Украина
25.09.2024, 00:17
Укрпочта
Выпущен из таможенного контроля для дальнейшей доставки, ожидает презентации таможенного инспектора
ТЕРМИНАЛ, 03928, Украина
26.09.2024, 11:44
Почта Эстонии
Таможенное оформление завершено

26.09.2024, 12:00
Почта Эстонии
Отгрузка находится в центре сортировки

26.09.2024, 14:44
Cainiao
Импорт таможенного очистка завершен

26.09.2024, 14:44
Укрпочта
Таможенное оформление завершено
ТЕРМИНАЛ, 03928, Украина
26.09.2024, 15:00
Укрпочта
Пакет покинул место международного почтового обмена страны назначения
ТЕРМИНАЛ, 03928, Украина
29.09.2024, 21:46
Укрпочта
Покинул логистический центр
Кив-Право, Украина
30.09.2024, 02:56
Укрпочта
Прибыл в логистический центр
Полтава, Украина
01.10.2024, 06:06
Укрпочта
Покинул логистический центр
Полтава, Украина
01.10.2024, 12:15
Прибыл в филиал
02.10.2024, 13:49
Почта Эстонии
Доставлено

Останнє редагування:
Вчора отримав. Взагалі не затримувався на митниці. Правда ціна була $110 замість $240

Правда ціна була $110 замість $240
Мабуть в цьому справа. Я купив два різних інвертора. І кожен раз продавці мене самі питали яку суму ставити. А я їм відповідав - ставте справжню, в нас тут вже круті закони :) А оно ось як...

Мабуть в цьому справа. Я купив два різних інвертора. І кожен раз продавці мене самі питали яку суму ставити. А я їм відповідав - ставте справжню, в нас тут вже круті закони :) А оно ось як...
Нічого подібного ціна аж ніяк не впливає на те чого так довго валяється інвертор на митниці, подивись огляд адміна форуму він там розказує що просив китайця ставити справжню ціну і що з того вийшло.

Нічого подібного ціна аж ніяк не впливає на те чого так довго валяється інвертор на митниці, подивись огляд адміна форуму він там розказує що просив китайця ставити справжню ціну і що з того вийшло.
Передивився те відео зі стопкадром. Там він наводить два трекинга - від Алі та від Укрпошти. Я таких ще не бачив, та посилка по трекам зовсім не заходила на українську митницю! Заради цікавості передивіться любий свій трекінг, хоч на якийсь дріб'язок. Завжди є вхід та вихід з митниці. Що то була за аномалія, незрозуміло. Просто йому пощастило. Тому той випадок включати в статистику не буде коректним.

Виявилось, що рожевий інвертор Fronus із оглядами тільки від дпакистанців, продається також у офіційному магазині ПавМр/ На олх пишуть що це товар для Індії/Пакистану.

Останнє редагування:
мені здається, що митниця була. чому її не має в кінцевому трекінгу - не знаю
Я потім звернув увагу, що наче коробку дійсно вже відкривали (є розріз крізь бумажні наліпки), а потім зверху заліплено скотчем. Чи то Ви робили другий дубль з'йомки? :)

Сьогодні і я отримав. Тиждень на митниці була посилка.
Якщо відстежуєте треки, то дивіться їх не на Алі, а наприклад на Postal Ninja або на сайті Укрпошти на останніх етапах. Бо щось з Укрпошти туди зараз не всі пункти трекінгу доходять. На Алі в мене по цьому замовленню показало після заходу на митницю відразу Ready to Pick Up через тиждень.

Мій інвертор вже трекається в Естонії.

Сьогодні отримав другий інвертор. Цей швидко пройшов митницю, але потім три дні десь в них валявся. Коробкою по дорозі добре в футбол пограли, але наче все ціле.

а я 19 серпня замовив гібридник на алі , і нарешті сьогодні Алі погодив повернення, черен невідправка товару. Заново замовив SRNE. Подивимось як його відправлять

Сьогодні забрав свій інвертор.

Замовив 19.08.Китаєць чесно відповів що інвертора в наявності немає, але буде за тиждень.
Відправив 26.08.
23.09 прийшов у відділення Укрпошти.

Прийшла оновлена версія.
На перший погляд - трохи здешевили, у порівнянні зі старішою версією. Оцінюю тільки те що видно зовні, бо всередині їх не бачив.
Трохи гірші клеми на вхід та вихід змінного струму.
Відсутня кнопка-запобіжник на вхід змінного струму.
У комплекті відсутній запасний запобіжник для акумулятора та кабель комунікації з комп'ютером.
З плюсів, можливо когось зацікавить, в меню налаштувань зʼявився новий пункт, якого не було навіть в інструкції, що надсилав китаєць ще перед замовленням. В паперовій інструкції вже є. 38 пункт - передача сонячної енергії в мережу. По замовчуванню вимкнено. Не знаю чи справді воно функціонує, але в налаштуваннях вже є така опція.

Вкладення

• IMG_20240923_190015.jpg
    IMG_20240923_190015.jpg
    756,4 Кб · Перегляди: 30
Брехня якщо ти мені знайдеш за 2500 гібридного на 3 кіловати я в тебе його куплю, саме стільки коштує зарядка 48 вольт 1,3 кіловати можна знайти і 24 вольтову в ту ж ціну тільки не потрібно лінуватись.
Буду вдячний за посилання на 24 вольтову зарядку на 3 кВт

З плюсів, можливо когось зацікавить, в меню налаштувань зʼявився новий пункт, якого не було навіть в інструкції, що надсилав китаєць ще перед замовленням. В паперовій інструкції вже є. 38 пункт - передача сонячної енергії в мережу. По замовчуванню вимкнено. Не знаю чи справді воно функціонує, але в налаштуваннях вже є така опція.
А й справді є не тільки в інструкції, але й в меню. А я якось і не додивися це у себе раніше.

Буду вдячний за посилання на 24 вольтову зарядку на 3 кВтШу
А й справді є не тільки в інструкції, але й в меню. А я якось і не додивися це у себе раніше.
Що там пише як відображається в значках.

І декілька фото.
Також папірець на застосунок Smart Life (в мене на ньому ві-фі розетки).

Вкладення

• комунікац.jpg
    комунікац.jpg
    930,8 Кб · Перегляди: 28
  • маркування.jpg
    маркування.jpg
    320,4 Кб · Перегляди: 27
  • низ.jpg
    низ.jpg
    837 Кб · Перегляди: 28
  • підкл.jpg
    підкл.jpg