Налаштування основних параметрів LiFePO4 акумуляторів на BMS і на інверторі

2) ви кажете що доточили перший провід, і хочете скоригувати опір в більшу сторону... ну так ви це і зробили, додавши + 0,023мОм (перший скрін) чи не так? (скоріше за все до того було значення десь 0,055 мОм, а стало 0,078 мОм)
3) на мою думку, якщо доточили провід незначно, і відповідним перерізом, то опір так само зміниться не суттєво, і компенсувати наразі нема чого, тому рекомендую нічого не підкручувати.
вітаю. все вірно. 7s. я ДОТОЧИВ провід і намагаюсь скорегувати цей надлишок(все заради експеременту). але нічого не відбулось. тобто цікаво ЩО ЗА ВЗАГАЛІ ТО ЗА НАЛАШТУВАННЯ ЯКЩО НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ. Є підозра що система некоректно працює бо похибки в перекладі(CONNECTION WIRE RESIST SETTING) і воно призване для того щоб на головній сторінці відображати ОПІР КОЖНОГО ЕЛЕМЕНТА БЕЗ ДРОТУ бути не може. сум(

Останнє редагування:
вітаю. все вірно. 7s. я ДОТОЧИВ провід і намагаюсь скорегувати цей надлишок(все заради експеременту). але нічого не відбулось. тобто цікаво ЩО ЗА ВЗАГАЛІ ТО ЗА НАЛАШТУВАННЯ ЯКЩО НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ. Є підозра що система некоректно працює бо похибки в перекладі(CONNECTION WIRE RESIST SETTING) і воно призване для того щоб на головній сторінці відображати ОПІР КОЖНОГО ЕЛЕМЕНТА БЕЗ ДРОТУ бути не може. сум(
є думка що єдина прошивка ставиться на різні BMS і відповідно деякі функції не реалізуються на простих BMS/
можливо наворочені "інверторні" BMS використовують ці налаштування і там вони працюють?!

є думка що єдина прошивка ставиться на різні BMS і відповідно деякі функції не реалізуються на простих BMS/
можливо наворочені "інверторні" BMS використовують ці налаштування і там вони працюють?!
якщо одним словом китай ist китай. все не слава Богу(

я розгадав загадку про опір провідників у JK, я про це писав тут правда непамятаю в якій темі, лінь шукать то напишу щераз тут, коли задати опір провідника то показники опору не міняються але міняються показники напруги і то тільки при навантаженні розряд чи заряд, без навантаження нічого не міняється, і скажу я вам краще туди нічого не ставить, бо коли я поставив 30мОм то при заряді 15А напруга на комірках різко упала з 3,4В до 3В, а коли зарядку відключив бо неміг зрозуміти якого біса SOC із 100% упав у 0% напруга знов підскочила до 3,4В , потім зрозумів що це так цей параметр впливає бо це була остання маніпуляція з налаштуваннями, я завжди згадую що останнє робив коли щось почина працювать не адекватно, тож поставив я назад нулі і більше не експериментував. І мені здається що то не про опір балансувальних проводів а про опір клем акб на яких падає напруга із за опору при навантаженнях, щоб балансир компенсував показник напруги із за втрат між акб і клемою.

Останнє редагування:
Назад
Угорі