Напруга постійно тримається на рівні Bulk voltage (Dyness DL5.0C / Anenji 6.2KW 48V)

Ваша справа. Написав як знаю. Може і не в цьому причина.
та я не зате, я б з радістю, теж так би відкалібрував, але просто немає можливості, хоча, перший акумулятор, рік вже відпрацював, взагалі без проблем.

В мене схожа проблема, в інверторі виставив bulk 55,7 після зарядки до 55,7 не падає до заданого в інверторі float 53,8. Постійно підтримує bulk 55,7. Інвертор з акумом звязані шнурком, протокол LI 4. От думаю це норм. чи ні, ніби float по документації Dyness 55,5
Max Charging(Bulk) Voltage: 56.5V
Absorption Voltage: 56V
чи можлива така ситуація тому, що в інверторі не поставив bulk 56,5 через то акум не слухається інвертор і постійно тримає 55,7 ?

В мене схожа проблема, в інверторі виставив bulk 55,7 після зарядки до 55,7 не падає до заданого в інверторі float 53,8. Постійно підтримує bulk 55,7. Інвертор з акумом звязані шнурком, протокол LI 4. От думаю це норм. чи ні, ніби float по документації Dyness 55,5
Max Charging(Bulk) Voltage: 56.5V
Absorption Voltage: 56V
чи можлива така ситуація тому, що в інверторі не поставив bulk 56,5 через то акум не слухається інвертор і постійно тримає 55,7 ?
в режимі зв'язку, параметри напруги зарядки та флоат, не працюють. Бмс сама вирішує, що скільки коли і як тримати та заряджати.

Шановний клієнте, після того, як інвертор увімкне зв'язок (протокол Li4), він виконуватиме інструкції системи керування акумулятором (BMS). BMS зазвичай не дозволяє дуже високу напругу зарядки для захисту акумулятора. Це допомагає подовжити термін служби акумулятора.

Вкладення

• Снимок экрана 2026-08-17 140506.png
    Снимок экрана 2026-08-17 140506.png
    159,6 Кб · Перегляди: 3
в режимі зв'язку, параметри напруги зарядки та флоат, не працюють. Бмс сама вирішує, що скільки коли і як тримати та заряджати.

Шановний клієнте, після того, як інвертор увімкне зв'язок (протокол Li4), він виконуватиме інструкції системи керування акумулятором (BMS). BMS зазвичай не дозволяє дуже високу напругу зарядки для захисту акумулятора. Це допомагає подовжити термін служби акумулятора.
не зовсім так, в мене ж саме до 55,7В заряджається dyness і тримається на ній, а це значення я задав в параметрах інвертора - отже можливо змінювати їх а от те що float не падає до встановлених в інверторі 53,8 це вже схоже BMS не дає впасти і постійно заряджає ........ а на скріншоті з переписки з підтримкою пишуть BMS зазвичай не допускає дуже високої напруги заряджання у разі комунікації з інвертором (Li4 протокол). Виходить BMS керує, але можна корегувати поведінку бо ж всі радять float 53,4 а це менше за рекомендовані в інструкції 55,5 тож люди це змінюють
В інструкції Aninerel:
п.26 default is 56.4V and setting range is from value of program 27 to 62V;
п.27 default setting is 54.0V and setting range is from 48.0V to the value of ( п.26);
:)

Останнє редагування:
Назад
Угорі