Олександр_TT
Tier3
- Реєстрування
- 4 Лис 2024
- Дописи
- 11
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- Risen
- Інвертор
- PowMr 3.2
Ну я замовив сьогодні, спробую. Теж подумав про дроселі в схемі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я коли поставив такий на вводі, то у мене маленький стабілізатор Powercom для котла перестав грітися, я вже хотів його замінять, думав що уже в трансі почали обмотки коротить, а тепер він єлі тепленький, і тепер при регулюванні симістором витяжки він не клацає туди сюди. І це при тому що я в ньому ще пару років назад перепаяв усі електроліти і + додатково навішав керамічних , але конфлікт з семісторним регулютором це повністю не прибрало.Поставив фільтр, проблема зникла, телевізор, ПК, ноутбук працюють без проблеми. Взяв такий:
Отримав плати, сьогодні встановив. Штатні кулери 0.5 А стоять. Підключив на постійну продувку на 15% швидкості. Коли включив чайник, навантаження 2 кВ, трохи добавило швидкості. По налаштуваннях діапазон швидкості до 100% регулюється в межах 30-50 градусів. Помилки за температурою немає. При зарядці 40 А, інколи додає 10% швидкості, потім повертає. Плати прикріпив зліва на стінку на 2х сторонній скотч.Штатні чи то на 2 чи на 5а. Шим бачу на 0.8а.
Далі штатні на малих оборотах не стартують і інвертор видає помилку і сам не запускається
У мене теж Powmr 3kwt з панелями не хоче працювати. Шумить так що вся електроніка відмовляється працювати. Хотів у вас запитати. Як протягом часу у вас цей фільтр показав себе в роботі?Поставив фільтр, проблема зникла, телевізор, ПК, ноутбук працюють без проблеми. Взяв такий:
![]()
ФÑлÑÑÑ Ð¶Ð¸Ð²Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ EMI CW4L2-20A-S (ID#810784969), ÑÑна: 654 â´, кÑпиÑи на Prom.ua
ÐамовиÑи ФÑлÑÑÑ Ð¶Ð¸Ð²Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ EMI CW4L2-20A-S (ID#810784969) в УкÑаÑÐ½Ñ Ð½Ð° маÑкеÑплейÑÑ Prom.ua. ЦÑна: 654 â´. ÐÑодавеÑÑ: CNCPROM. ФоÑо, ÑаÑакÑеÑиÑÑики Ñа вÑдгÑкиprom.ua
Такая же проблема, только у меня инвертор Daxtromn AOH-3kw-3.2kva, 24V. Тоже планирую купить EMI-фильтр. Вот только не знаю какой. Тот, который указан на Проме (Фільтр живлення EMI 20A:CW4L2-20A-S для заглушення електромагнітного випромінювання) или тот, который ему подарили.У мене теж Powmr 3kwt з панелями не хоче працювати. Шумить так що вся електроніка відмовляється працювати. Хотів у вас запитати. Як протягом часу у вас цей фільтр показав себе в роботі?
Цей що на Промі я спробував. Нічого він не допомогає. Пів тисячі на вітер викинув. Кожен кабель вже протягнув в металорукаві, теж не допомогає. Грався з заземленням панелей і Інвертора, навіть гірше робиться. Що робити з цим РЕБ сигналом вже не знаю. Завади з'являються при навантаженні інвертора близько 1,5 квт, тоді пропадає інтернет, зникає сигнал супутникових приймачів та відеоспостереження пропадає.Такая же проблема, только у меня инвертор Daxtromn AOH-3kw-3.2kva, 24V. Тоже планирую купить EMI-фильтр. Вот только не знаю какой. Тот, который указан на Проме (Фільтр живлення EMI 20A:CW4L2-20A-S для заглушення електромагнітного випромінювання) или тот, который ему подарили.
Я заказал два EMI-фильтра, такой как на Пром (EMI 20A:CW4L2-20A-S) и такой как подарили автору этого поста (DELTA 10DKDG3S(Y1)), попробую поставить на входе (перед инвертором) и на выходе (после инвертора), завтра должен их получить, и как установлю, поделюсь опытом.Цей що на Промі я спробував. Нічого він не допомогає. Пів тисячі на вітер викинув. Кожен кабель вже протягнув в металорукаві, теж не допомогає. Грався з заземленням панелей і Інвертора, навіть гірше робиться. Що робити з цим РЕБ сигналом вже не знаю. Завади з'являються при навантаженні інвертора близько 1,5 квт, тоді пропадає інтернет, зникає сигнал супутникових приймачів та відеоспостереження пропадає.
Чекатиму на результат, бо мене така робота системи теж не влаштовує. В мене аккумулятор із 8 комірок LiFePo+ bms 100A+ активний балансир і 6 панелей Risen 400 Вт два поля паралельно з'єднані через діоди і по три панелі послідовно. Одне поле на південий схід, друге поле на південий захід на стінах п'ятиповерхівки. Більш ніяк не виходить їх повісити.Я заказал два EMI-фильтра, такой как на Пром (EMI 20A:CW4L2-20A-S) и такой как подарили автору этого поста (DELTA 10DKDG3S(Y1)), попробую поставить на входе (перед инвертором) и на выходе (после инвертора), завтра должен их получить, и как установлю, поделюсь опытом.
P.S. Сегодня у нас дождливая погода и добавился ещё один эффект-помеха, USB клавиатура на ПК частично перестала работать.
Моя солнечная станция: инвертор Daxtromn AOH-3kw-3.2kva, 24V, 1 аккумулятор PowMR 100Ah 25.6V, 4 панели Longi SolarLR5-54HTH-435M, заземление 3 метра.