Наводки в автономной сети С Powmr 3.2kWt

Даваіте з пояненням чому неможна? Бо всі так роблять і працює
В тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах. При соединении нолей через эту цепь протекает ток иногда приводя их к жёсткому нагреву и даже разрушению.
Данныйе примеры есть в обзорах ютюб блогеров занимающихся ремонтами инверторов. Коих смотреть вам категорически рекомендую)

В тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах. При соединении нолей через эту цепь протекает ток иногда приводя их к жёсткому нагреву и даже разрушению.
Тут просте питання, якщо ця ,,резистивная развязка,, по нульовому проводу то як закорочування її проводом може викликати жостокій нагреав?? але, можливо, у Вас є якись фрагмент типової схеми або витяг з технічної документації на розповсюджені схеми інверторів то, особисто я залюбки ознайомлюсь з даною технічної документацією. А на ютюбі я вчора дивився відіо про генератор з саможивленням котрий дає один кіловат на виході хоча відіо темне, шо до чого не зрозуміло, але автор каже що все працює а за схему треба йому трохи грошей скинути...

Ви в дитинстві маму теж так "тренували"(?) :rolleyes:
Та робіть шо хочете. Бо вже дорослі.

тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах.
Ремонтував свій інвертор, нічого такого там не бачив, схема подібних інверторів тут на форумі теж є та також такого немає, інвертор зі зеднаними нулями працює з 2023 року.
блогеров Коих смотреть вам категорически рекомендую
Категорично не рекомендую дивитись блогерів, краще вчиться

Останнє редагування:
Фраза в такому контексті має бути підтверджена аргументами, а не відйом з ресурсу де всі про все
Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?) Кому нада тот найдёт это видео. Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше. Соединяйте хоть ноли с фазами) Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом того что " я уже год как пользуюсь и ничо" Я лично видел обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени, что тупо разрушился. Я НЕ утверждаю что у всех инверторов так же - однозначно нет, Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
1- не имеет никакой необходимости
2- не вызывает желания упороть инвертор или сделать пожар.

Ремонтував свій інвертор, нічого такого там не бачив, схема подібних інверторів тут на форумі теж є та також такого немає, інвертор зі зеднаними нулями працює з 2023 року.

Категорично не рекомендую дивитись блогерів, краще вчиться
Я так понял учится , читая отзывы на форумах в виде - "в мене працює з 23 року"?

Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
подивится на схеми в мануалах Deya або Solax яки допускають таке з'єднання
наприклад (це наша класична TN-C-S)

учится , читая отзывы на форумах в виде
Хоча б прочитати мануал та подивитися схему інвертора

Вкладення

• photo_2026-03-03_13-03-07.jpg
    photo_2026-03-03_13-03-07.jpg
    103,9 Кб · Перегляди: 9
Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?
Дякую, поки справляюсь сам.
Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше.
Після цього можна сміливо відповідати людям: На мою думку, або, Я вважаю, або, Я б так не радив.
Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом
Я, особисто, намагаюсь навчатися у тих хто робить так що після них не треба ремонт.

нельзя так делать
Щось воно якось не сходиться??
Нажаль не завжди в мережі будинку тільки два проводи, буває і більше.
Тут я з Вами повністю згоден.

Кожний з нас прийшов до того що він знає сам, своїм шляхом. Дивлячісь різні відео, спілкуючись на форумах, читаючи документацію. І якщо є корисна інформація що те чі інше можна або не можна то бажано давати більш розгорнуту відповід яка підтверджується не тільки особистою думкою. Вибачте якщо я якось Вас образив чи ще щось, не мав такого умислу.
А загалом це вже повний offtop.

обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени
Де ж він знаходиться, та куди підключений саме цей "керамический резистор", що так нагрівається???

Данныйе примеры есть в обзорах ютюб блогеров занимающихся ремонтами инверторов. Коих смотреть вам категорически рекомендую)
Нет там никаких резисторов, и не может быть. В худшем случае там может быть фильтр от помех, который можно и закоротить, причем только одно плече. Причем закоротка не вызывает увеличение тока.

Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?) Кому нада тот найдёт это видео. Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше. Соединяйте хоть ноли с фазами) Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом того что " я уже год как пользуюсь и ничо" Я лично видел обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени, что тупо разрушился. Я НЕ утверждаю что у всех инверторов так же - однозначно нет, Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
Не вешай лапшу насчет керамического резистора в цепи нейтрали.

Іронія ситауції в тому, що в якійсь паралельній темі проблема генерації перешкод глючними PowMr була радикально вирішена саме за рахунок об'єднання вхідного та вихідного нулів :)
Щось там замикається як треба...

Дякую, поки справляюсь сам.

Після цього можна сміливо відповідати людям: На мою думку, або, Я вважаю, або, Я б так не радив.

Я, особисто, намагаюсь навчатися у тих хто робить так що після них не треба ремонт.

Щось воно якось не сходиться??

Нажаль не завжди в мережі будинку тільки два проводи, буває і більше.

Тут я з Вами повністю згоден.

Кожний з нас прийшов до того що він знає сам, своїм шляхом. Дивлячісь різні відео, спілкуючись на форумах, читаючи документацію. І якщо є корисна інформація що те чі інше можна або не можна то бажано давати більш розгорнуту відповід яка підтверджується не тільки особистою думкою. Вибачте якщо я якось Вас образив чи ще щось, не мав такого умислу.
Да)))

Нет там никаких резисторов, и не может быть. В худшем случае там может быть фильтр от помех, который можно и закоротить, причем только одно плече. Причем закоротка не вызывает увеличение тока.
Конечно нет- Все ноли во всех инверторах наглухо закорочены - никого не слушайте )

Іронія ситауції в тому, що в якійсь паралельній темі проблема генерації перешкод глючними PowMr була радикально вирішена саме за рахунок об'єднання вхідного та вихідного нулів :)
Щось там замикається як треба...
Бог миловал от щэнэвмэра. anenji-top

Назад
Угорі