ТЕХНІК
Tier2
- Реєстрування
- 16 Бер 2025
- Дописи
- 42
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- Longi Solar LR5-66HTH-525M
- Інвертор
- 2xPH18-5024 VHM
А чому?нельзя так делать
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А чому?нельзя так делать
Даваіте з пояненням чому неможна? Бо всі так роблять і працюєнельзя так делать
В тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах. При соединении нолей через эту цепь протекает ток иногда приводя их к жёсткому нагреву и даже разрушению.Даваіте з пояненням чому неможна? Бо всі так роблять і працює
Тут просте питання, якщо ця ,,резистивная развязка,, по нульовому проводу то як закорочування її проводом може викликати жостокій нагреав?? але, можливо, у Вас є якись фрагмент типової схеми або витяг з технічної документації на розповсюджені схеми інверторів то, особисто я залюбки ознайомлюсь з даною технічної документацією. А на ютюбі я вчора дивився відіо про генератор з саможивленням котрий дає один кіловат на виході хоча відіо темне, шо до чого не зрозуміло, але автор каже що все працює а за схему треба йому трохи грошей скинути...В тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах. При соединении нолей через эту цепь протекает ток иногда приводя их к жёсткому нагреву и даже разрушению.
Фраза в такому контексті має бути підтверджена аргументами, а не відйом з ресурсу де всі про всенельзя так делать
Ремонтував свій інвертор, нічого такого там не бачив, схема подібних інверторів тут на форумі теж є та також такого немає, інвертор зі зеднаними нулями працює з 2023 року.тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах.
Категорично не рекомендую дивитись блогерів, краще вчитьсяблогеров Коих смотреть вам категорически рекомендую
Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?) Кому нада тот найдёт это видео. Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше. Соединяйте хоть ноли с фазами) Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом того что " я уже год как пользуюсь и ничо" Я лично видел обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени, что тупо разрушился. Я НЕ утверждаю что у всех инверторов так же - однозначно нет, Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -Фраза в такому контексті має бути підтверджена аргументами, а не відйом з ресурсу де всі про все
Я так понял учится , читая отзывы на форумах в виде - "в мене працює з 23 року"?Ремонтував свій інвертор, нічого такого там не бачив, схема подібних інверторів тут на форумі теж є та також такого немає, інвертор зі зеднаними нулями працює з 2023 року.
Категорично не рекомендую дивитись блогерів, краще вчиться
подивится на схеми в мануалах Deya або Solax яки допускають таке з'єднанняНо у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
1- не имеет никакой необходимости
2- не вызывает желания упороть инвертор или сделать пожар.
Хоча б прочитати мануал та подивитися схему інвертораучится , читая отзывы на форумах в виде
Дякую, поки справляюсь сам.Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?
Після цього можна сміливо відповідати людям: На мою думку, або, Я вважаю, або, Я б так не радив.Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше.
Я, особисто, намагаюсь навчатися у тих хто робить так що після них не треба ремонт.Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом
Я НЕ утверждаю
Щось воно якось не сходиться??нельзя так делать
Нажаль не завжди в мережі будинку тільки два проводи, буває і більше.Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
Тут я з Вами повністю згоден.Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
Де ж він знаходиться, та куди підключений саме цей "керамический резистор", що так нагрівається???обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени
Нет там никаких резисторов, и не может быть. В худшем случае там может быть фильтр от помех, который можно и закоротить, причем только одно плече. Причем закоротка не вызывает увеличение тока.В тех инверторах в которых ноли НЕ связаны наглухо шиной есть некая резистивная развязка на довольно таки мощных резисторах. При соединении нолей через эту цепь протекает ток иногда приводя их к жёсткому нагреву и даже разрушению.
Данныйе примеры есть в обзорах ютюб блогеров занимающихся ремонтами инверторов. Коих смотреть вам категорически рекомендую)
Не вешай лапшу насчет керамического резистора в цепи нейтрали.Мне вам положить в рот , прожевать и помочь проглотить?) Кому нада тот найдёт это видео. Я просмотрел сделал вывод и пошел дальше. Соединяйте хоть ноли с фазами) Не " учитесь" у блогеров котрые профессионально занимаются ремонтом того что " я уже год как пользуюсь и ничо" Я лично видел обзор платы на которой в следствии обьединения нолей керамический резистор нагревался до такой степени, что тупо разрушился. Я НЕ утверждаю что у всех инверторов так же - однозначно нет, Но у меня есть твёрдое убеждение в том , что обьединять ноли -
Іронія ситауції в тому, що в якійсь паралельній темі проблема генерації перешкод глючними PowMr була радикально вирішена саме за рахунок об'єднання вхідного та вихідного нулівА загалом це вже повний offtop.
Да)))Дякую, поки справляюсь сам.
Після цього можна сміливо відповідати людям: На мою думку, або, Я вважаю, або, Я б так не радив.
Я, особисто, намагаюсь навчатися у тих хто робить так що після них не треба ремонт.
Щось воно якось не сходиться??
Нажаль не завжди в мережі будинку тільки два проводи, буває і більше.
Тут я з Вами повністю згоден.
Кожний з нас прийшов до того що він знає сам, своїм шляхом. Дивлячісь різні відео, спілкуючись на форумах, читаючи документацію. І якщо є корисна інформація що те чі інше можна або не можна то бажано давати більш розгорнуту відповід яка підтверджується не тільки особистою думкою. Вибачте якщо я якось Вас образив чи ще щось, не мав такого умислу.
А загалом це вже повний offtop.
Конечно нет- Все ноли во всех инверторах наглухо закорочены - никого не слушайте )Нет там никаких резисторов, и не может быть. В худшем случае там может быть фильтр от помех, который можно и закоротить, причем только одно плече. Причем закоротка не вызывает увеличение тока.
Бог миловал от щэнэвмэра. anenji-topІронія ситауції в тому, що в якійсь паралельній темі проблема генерації перешкод глючними PowMr була радикально вирішена саме за рахунок об'єднання вхідного та вихідного нулів
Щось там замикається як треба...