Наводки в автономной сети С Powmr 3.2kWt

ноль теряет свои свойства или отгорает, то вы на себя возьмёте нагрузки всех ваших соседей что может привести к плачевным последствиям.
Досить писати ці страшилкі у нас в країні в основному система TN-C-S де нуль повторно заземлюєтеся. Приведіть реальний приклад коли це до чогось призвело

Досить писати ці страшилкі у нас в країні в основному система TN-C-S де нуль повторно заземлюєтеся. Приведіть реальний приклад коли це до чогось призвело
Я как нибудь сам решу что и кому мне писать на форуме в своей же теме.

Перечитав дану гілку. В результаті зєднав на виході інвертора нейтраль з заземленням утворивши локальну систему заземлення TNC бо в мене TT і все запрацювало.
А , що запрацювало ?

А , що запрацювало ?
Загалом інвертор працював добре в режимі безперебійка поки не підключив до нього сонячні панелі. Після підключення панелей вибивали дифавтомати на виході інвертора перед споживачами і не підключався "ВАМПІР" по блютусу. Якщо відключав сонячне поле то працював добре.
Проводив тест на від'єднання заземлення від інвертора - нічого не дало.
Думав чи з'єднувати між собою
1 - нейтралі на вході і виході інвертора
чи
2 - нейтраль на виході з заземленням інвертора.
Вибрав 2 варіант (вирішив, що він безпечніший)
Після з'єднаня на виході інвертора нейтралі з заземленням дифавтомати перестали вибивати і "ВАМПІР" підключається по блютусу - все запрацювало.

Останнє редагування:
Вибрав 2 варіант (вирішив, що він безпечніший)
Після з'єднаня на виході інвертора нейтралі з заземленням дифавтомати перестали вибивати і "ВАМПІР" підключається по блютусу - все запрацювало.
Доброго , тобто після заземлення нейтралі на виході інвертора все налагодилося , завтра спробую. Cкажіть будь ласка , а у вас в інверторі плата яка , перша , чи друга ? Хоч , я вроді дивився , там йде просто доріжка нейтраль входу і вихіду.

Вкладення

• Без имени50.jpg
    Без имени50.jpg
    70,5 Кб · Перегляди: 3
  • 1756229533928.jpg
    1756229533928.jpg
    2,9 Mб · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Назад
Угорі