Allsystems
Tier3
- Реєстрування
- 28 Жов 2025
- Дописи
- 6
- Бали
- 3
Dyness dl5.0cА батарейки не Felicity?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Dyness dl5.0cА батарейки не Felicity?
Ну для початку я би протестив цю батарею з іншим інвертором (таким самим з такою самою прошивкою і снапшотом налаштуваннь), або цей інвертор з завідомо робочою батареєю.Ні. Дивно саме те, що однакові налаштування на багатьох комплектах. І один не працює. В час перемикання помилка "low voltage".
контакти перевіряв.
Доброго дня. Відповідаю - так, дійсно при використанні інверторів Мультиплюс 2 з акумами Дайнес DL5.0C вилазить проблема, яка приводить до відключення інвертора та його перазпуску. Це буває при зникненні зовнішного живлення, при появі зовнишнього живлення, при вмиканні якогось навантаження у час, коли немає мережі. Тобто коли є ймовірність зниження напруги на акумі, а фактично - будь колиВ мене ця проблема спостерігається тільки на одному встановленому комплекті з 20ти. Не зміг також побороти. Чи знайшли ви рішення?
Дуже велики переваги. Ставте його.Більше десятка однакових систем працює нормально, а 2 шт-ні.
Скажіть, а які переваги дає ess assistant в роботі як звичайний дбж?
Дякую вам за інформацію. Скоро буду монтувати саме DL5.0C Heating з Multiplus 2 4k5 та 8000. Постараюся відписатися за результатДоброго дня. Відповідаю - так, дійсно при використанні інверторів Мультиплюс 2 з акумами Дайнес DL5.0C вилазить проблема, яка приводить до відключення інвертора та його перазпуску. Це буває при зникненні зовнішного живлення, при появі зовнишнього живлення, при вмиканні якогось навантаження у час, коли немає мережі. Тобто коли є ймовірність зниження напруги на акумі, а фактично - будь коли, навіть при вмиканні вилки блока живлення ноута у розетку. Ніякої закономірности немає. Я сам маю такий набір вдома і це усе бачу. Частково (ну мабуть 30 %) це питання виришується сильним зниженням значень напруги при налаштуванні асистента ESS - до 44 В в усіх полях. Практично повністю (50%) це вирішується перезаписом софта у акумі Дайнес через програматор (якого немає в країні). 100 % це вирішується заміной БМС у акумі АБО встановленням додаткового точно такого ж акума.
Справа у тому, шо ця проблема НЕ ІСНУЄ у випадках, коли ємність акума численно ВДВІЧІ перевищує потужність інвертора. Тобто при використанні інвертора VE 3000, який при розряді має потужність 2,4 кВт, у парі з Дайнес ДЛ5.0С, який 5,12 кВтхг, ніяких проблем не існує, бо ємність акума численно ВДВІЧІ перевищує потужність інвертора. Маю таки комплекти і на них про вимикання ніхто не знає, усе працює, як і повинно бути у Віктрона - бездоганно. А от якщо VE 5000, який при розряді має 4 кВт, то тут ця проблема є. Але ви додаєте додатковий акум і усе стає гаразд, бо ємнітьс акумів (10,240 кВт х г) численно вдвічі перевищує численне значення потужності інвертора (4 кВт).
Віктрон про цю проблему знає та вказує на Дайнес. Дайнес про це теж знає, але не бажає нічого зиінювати.
Є надія, шо нові акуми Дайнес DL5.0C Heating, які точно такі зовні, мають іншу БМС. Але таких даних поки немає.