andrii_sh
Tier1
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 174
- Бали
- 28
- Сонячні панелі
- Trina Solar TSM-DE21-655M
- Інвертор
- Infinisolar VII ISGRID 5KW
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви плутаєте "зелений тариф" та "механізм самовиробництва" це 2 різних типу підключення, про який з них іде мова?
бо обмеження 50% це для самовиробництва, для зеленого "зеленого тарифу" немає таких обмежень
взагалі то є, EVE105 48V віддає потужність в 2,5кВт в номіналі і 5кВт в піку.От тільки у АКБ немає такого показника як Потужність, е Ємність, е напруга, а Потужності нема
Наведіть, даташит на комірку де вказана їі потужністьвзагалі то є, EVE105 48V віддає потужність в 2,5кВт в номіналі і 5кВт в піку.
дадашин це не біблія і там не все вказано на всі випадки життяНаведіть, даташит на комірку де вказана їі потужність
Ну а на шо Ви пропонуете оріентуватися? Як продають АКБ то в спеціфікації вказують емність і напругу, ніхто ще не придумав потужність вказувати, за вуха можна що завгодно притягнути.дадашин це не біблія і там не все вказано на всі випадки життя
а чого за вуха? всі дані для розрахунку потужності якраз зі святого даташита беруться а не з неба чи моєї уяви. Якщо грубо то напруга батареї 48в струм розряду EVE105 по даташиту 50A, виходить 48В*50А=2,4кВт , і маємо приблизне уявлення про можливості акб.Ну а на шо Ви пропонуете оріентуватися? Як продають АКБ то в спеціфікації вказують емність і напругу, ніхто ще не придумав потужність вказувати, за вуха можна що завгодно притягнути.
Це теж емність.показник Вт/год
Ємність це А/г а ВТ/год це потужність за певний час а не ємність, це гібридне значення яке відображає і ємність і потужність, Якщо прибор споживає 500Вт за годину то це не ємність а потужність споживання , а в акб навпаки потужність віддачі, хоча при заряді це потужність споживання. Дві батареє різні по вольтажу порівнюють саме по показнику Вт/год а не А/г. А міряти дві різно вольтажні акб по а/г це якраз те саме що ковбасу метрами.Це теж емність.
Як що розмірковувати як ви кажете то самі потужні то автомобільні АКБ, 12 в струм 800 А і маємо маже 10 кВт. Можна і ковбасу вимірювати на метри, але чомусь всі користуються кілограмами.
У Ватгодинах вимірюється ніяка не потужність, а енергія. Потужніть вимірюється у Ватах. А от якщо помножити потужність на час(коли вона діє) то тоді отримаємо цю енергію. Тому не пишіть Вт/г та А/г. Там має бути саме знак множення.Ємність це А/г а ВТ/год це потужність за певний час а не ємність, це гібридне значення яке відображає і ємність і потужність, Якщо прибор споживає 500Вт за годину то це не ємність а потужність споживання , а в акб навпаки потужність віддачі, хоча при заряді це потужність споживання. Дві батареє різні по вольтажу порівнюють саме по показнику Вт/год а не А/г. А міряти дві різно вольтажні акб по а/г це якраз те саме що ковбасу метрами.
Це в мене звичка дріб ставить, я знаю що множення, треба себе перевчитьТам має бути саме знак множення.
як я писав - в нас вже вступив в дію новий стандарт, де напруга в мережі для побутових споживачів нарешті прописана 230, замість 220. До 17 січня був період подачі відгуків по тій постанові, що має привести до відповідності закони, постанови і решту речей до вимог нового стандартуЧи не змінилось щось в законодавстві та стандарті? Тож, пороги верх та низ 242 та 198?
Так, перехідний період. 27 буде огляд станції. Мабуть буду спілкуватись стосовно порога по місцю..як я писав - в нас вже вступив в дію новий стандарт, де напруга в мережі для побутових споживачів нарешті прописана 230, замість 220. До 17 січня був період подачі відгуків по тій постанові, що має привести до відповідності закони, постанови і решту речей до вимог нового стандарту
В самій постанові пише про введення нових напруг з 1 березня 2025
Переглянути вкладення 6606
Але сама ця постанова ще не прийнята. З великою імовірністю її десь на наступному засіданні (або на крайній варіант через засідання) приймуть і вже будуть верх 253В та низ 207В
думаю краще поставити вже по нових вимогах пороги і просто як буде огляд і будуть по тому питання - то сказати що вже є новий стандарт і що його з 1 березня вже во всю будуть використовувати, то вистали щоб потім туди ще раз не лізти.Так, перехідний період. 27 буде огляд станції. Мабуть буду спілкуватись стосовно порога по місцю..
А що до самого інвертора, чи потрібно там прописувати пороги? І в яких пунктах меню?
Як що він може якось впливати на ті пороги скажімо скидати потужність що видається в мережу коли наближається до верхнього порогу, то це треба настроіти - меньше реле буде спрацовувати, але це в любий момент можна зробити, вам же інвертор не пломбуютьА що до самого інвертора, чи потрібно там прописувати пороги?