Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

забрал LF280K с nkon, которые типа A-, что 47,00€ на сайте были
Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A- threaded stud

все не смотрел, но положил три друг на друга, бочки не увидел.
внешне выгдядят OK.

сопротивление, х.з. наука о контактах, каждый раз разное, в основном 0.15
напряжение - 3,267x, последний x - плавает.

производство (14-23).10.2023

вообщем, пока, минус - только цена. 57,43€ с доставкой.

Я на НП утром отправил сканы, вечером начал дёргать техподдержку, т.к. от брокера "ни ответа, ни привета", через 30 минут прилетело сообщение, что брокер получил данные. На следующий день растаможено, и вечером отправка в мой город.
Затем оно приехало, никто снова ничего не делает, звоню на горячую линию - они пинают курьера, приходит смс с его номером, жду два часа, снова нифига, звоню курьеру, привозят через 20 минут.
А виписку в банку треба брати, чи просто скан екрану з особистого кабінету?

А виписку в банку треба брати, чи просто скан екрану з особистого кабінету?
Проходив через таке з НП місяць назад - відправив всі документи на електронну пошту згідно їх інструкції (рахунок з нкон, скани паспорту), але виписку з банку не брав, а скинув просто скріншот з оплатою з телефона (в мене такий банк, що навіть в застосунку для таких платежів нема квитанції). Чекав десь тиждень, потім процесс пійшов сам собою, жодних додаткових платежів не робив. 4 комірки по 280аг

Останнє редагування:
Я на НП утром отправил сканы, вечером начал дёргать техподдержку, т.к. от брокера "ни ответа, ни привета", через 30 минут прилетело сообщение, что брокер получил данные. На следующий день растаможено, и вечером отправка в мой город.
Затем оно приехало, никто снова ничего не делает, звоню на горячую линию - они пинают курьера, приходит смс с его номером, жду два часа, снова нифига, звоню курьеру, привозят через 20 минут.
Дивно, в мене кажись через декілька днів після того як я оплатив мито отримав дзвінок керєра -"куда вести ваші посилки", скинув координати через гуглкарти, через 20хв привіз під двері.

Історія мого замовлення в Нкон:
- 4 жовтня замовив 280К грейд А
- 22 листопада отримав.
- 48 днів очікування (по предзамовленню обіцяли біля 40 днів) тобто протермінування несуттєве.
пс
Ніякі документи новй пошті не відсилав! Через 3 дні після їх повідомлень і мого ігнору - курєр привіз додому, без зайвих заморочок.
На коробці дата виробництва: 20 вересня 2024 року
Коди перевірив на Гобел: 3 комірки від 8 вересня, а одна 7 вересня (ну не потвори? ;)))
Піна не рожева, а біла!
З приємного: отримав 4 шт ГНУЧКИХ перемичок (думав вже замовляти такі на Алі, а тут подарунок!
Геометрія не випукла, а навіть впукла :)
Наліпочки з буквами: Сертифікація СЕ - радують очі))
Пізніше позадротствую з замірами, якщо щось здивує то допишу...

Дякую всім хто ділиться своїм досвідом і допомагає неофітам!

ппс
зараз ціна на такі ще нижча і євро дешевше, приблизно більше ніж на 700грн на комплекті впала ціна - гарний привід для тих хто ще вагається!

Вкладення

• IMG_20241122_124107.jpg
    IMG_20241122_124107.jpg
    2,6 Mб · Перегляди: 32
  • IMG_20241122_124329.jpg
    IMG_20241122_124329.jpg
    2,5 Mб · Перегляди: 32
Останнє редагування:
Історія мого замовлення в Нкон:
- 4 жовтня замовив 280К грейд А
- 22 листопада отримав.
- 48 днів очікування (по предзамовленню обіцяли біля 40 днів) тобто протермінування несуттєве.
пс
Ніякі документи новй пошті не відсилав! Через 3 дні після їх повідомлень і мого ігнору - курєр привіз додому, без зайвих заморочок.
На коробці дата виробництва: 20 вересня 2024 року
Коди перевірив на Гобел: 3 комірки від 8 вересня, а одна 7 вересня (ну не потвори? ;)))
Піна не рожева, а біла!
З приємного: отримав 4 шт ГНУЧКИХ перемичок (думав вже замовляти такі на Алі, а тут подарунок!
Геометрія не випукла, а навіть впукла :)
Наліпочки з буквами: Сертифікація СЕ - радують очі))
Пізніше позадротствую з замірами, якщо щось здивує то допишу...

Дякую всім хто ділиться своїм досвідом і допомагає неофітам!

ппс
зараз ціна на такі ще нижча і євро дешевше, приблизно більше ніж на 700грн на комплекті впала ціна - гарний привід для тих хто ще вагається!
А в чому різниця між рожевою і білою піною, колір грає на якість?

Останнє редагування:
А в чому різниця між рожевою і білою піною, колір грає на якість?
Деякі "оборзєвателі" розповідають, що саме в них справжні-заводські-оригінальні... бо на коробці є надписи EVE і піна рожева...
Я не знаю яке повино бути заводське пакування, тому просто вказав цей нюанс (можливо для когось це має значення)
Чесно кажучи, мені теж здається досить дивною ота наліпочка на коробці надрукована на принтері на звичайному папері, але маємо що маємо.
Також ніде не вказано, що це саме 280К-V3, але на сайті продавця було саме таке маркування...

Останнє редагування:
Сьогодні отримав свої 280 з нкона, також як у Борисфеніт, 20 вересня та 19 вересня 2024р..
На повідомлення в середу на телефон від НП, надав данні, електроною поштою, пізно ввечорі (НП митниця до 20:00 робе),
на наступний день в четвер завершили розмитнення,
в п'ятницю доставили до під'їзду.
Сплачував лише за АКБ та доставку на нконі,
в Україні нічого не платив.

На додаток:
На всіх комірках напруга 3.29 вольт, опір 0.051-0.065 мОм, десь 4 шт з 0.000
QR - коди всі зчитуються.
Manufacturer
City
Date
Cell Type
Model
Capacity
Line/Order
#/day
EVE Power
Jingmen
7/9/2024
LiFePO4
LF280K
280.0Ah
G2/75
5948
EVE Power
Jingmen
6/9/2024
LiFePO4
LF280K
280.0Ah
G5/11
6936

Моє розуміння, виробництво має кілька роботизованих ліній "Line", в моєму прикладі одна з лінії G5, всі інші з ліні G2,
виготовляють відповідно до замовлення "Order" та за день комірці призначається відповідний номер.
Приклад 6/9/2024 з лінії G5, по замовленню 11, виготовлена комірка з номером 6936.

Заархівований apk застосунок LiFePO4-read-QR-code, для тих хто не мав можливості вчасно встановити.

В телеграмі створена група з назвою "LiFePo4 box FAQ" з виготовлення корпусів, приємні ціни,
- корпуси чорні, білі,
- однорядні 8 комірок,
- дворядні 16 комірок,
- двоповерхові 16 комірок,
- для комірок 105/230/280/304/314
- можлива додаткова комплектація: кабелі (для комірок та до інвертора, колеса)
Ще цієї людини ютуб канал.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Цікава річ з кюаркодами написано на гобел, щось не дуже розумію. це показана як виглядає підробка кюаркоду чи що це означає, показано що код передрукований і ще момент, на скільки знаю що оригінальний кюаркод має бути лазиром пропалиний на алюмінію що і видно на першому фото, а на другому і третьому фото видно прінтером надруковано, і бачу що люди беруть єву і на відео і фото видно що у тих людей кюар не лазерний а прінтером надрукований, що люди масово купують підробку? І чому на одних банках є на кюаркоді набиті ватгодини, а на інших немає, чому така різниця, хто знає?

Вкладення

• 45453.jpg
    45453.jpg
    147,4 Кб · Перегляди: 21
кюар не лазерний а прінтером надрукований, що люди масово купують підробку
саме так
але друк то зовсім лівак. по правильному зішліфовують і лазером наносять своє. Лише зняття верхньої захисної наліпки і перевірка
є на кюаркоді набиті ватгодини
вже давно не зустрічав. вони змінюють стандарти маркування

саме так
але друк то зовсім лівак. по правильному зішліфовують і лазером наносять своє. Лише зняття верхньої захисної наліпки і перевірка

вже давно не зустрічав. вони змінюють стандарти маркування
Так якщо вони підробка, то чому ті коди пробиваються всі по базі, підробку же не можуть закинути в базу де провіряються на оригінальність і коли було виготовлено банку, ось зверніть увагу Сергій, ви придбали 8-Шт на гобелі і 8 Шт через алібабу в різних продавців, так от зверніть увагу, що всі банки що ви отримали, на всіх ваших банках видно кюаркод надрукований зверху принтером, код має рельєф і коди у вас не зроблені лазером на алюмінію в глибину, бо мені прийшла єва 314 8 Шт з нкону і на них такі самі кюаркоди як у вас і всі коди читаються в основній базі березень травень. А щодо ватгодин, то незнаю як ви не зустрічали, як людям часто приходять банки з нкону 280,314 як без ватгодин на кюаркоді, так і приходять з написом ватгодин на кюаркоді, в мене без ватгодин прийшло в білій піні, а у кого піна рожева, то там вже є на кюаркоді ватгодини.

Останнє редагування:
А що заважає зробити дубль оригінального кода з іншої оригінальної комірки?
Яким чином по вашому мають обманщики шахраї зробити копію кюаркодів, ви думаєте що люди які перебивають коди або роблять підробку, що вони прийдуть на завод єви доприкладу і зберуть всі коди і почнуть наносити їх на своїх банках, в інтернеті тих кодів є мало, що люди засвітили, притому коди устарівають ті що люди засвітили в неті, а де брати нові, шахраї немають доступу до бази кюаркодів...

Ось людина тут публікувала банки які взяла у нас в Україні, піна рожева, кюаркоди читаються, ват години на коді є і все якби норм, але код так само надрукований принтером і має рельєф і коди так само виглядають як з гобела алібаби Кюсо і Апексіум і такі самі коди з нкону приходять, можливо завод із-за шаленого ажіотажу на батареї свої лазерні станки поставили в роботу наварки терміналів, а коди тепер друкують принтерами?
Всім привіт, я все-таки ризикнув та замовив комірки
Товариш підʼїхав до них на склад у Києві подивився комірки сказав все ок і я оплатив всю суму на ФОП, а товариш забрав їх і відправив мені Новою поштою. Стан ідеальний, абсолютно нові, напруга на всіх 3,293( абсолютно однакова на всіх 8 шт.) опір поки немає чим поміряти і було б непогано протестувати ємність( то згодом) Так що на даному етапі можу рекомендувати але зауважте що не все ще перевірено.

Вкладення

• 48646.jpg
    48646.jpg
    169,7 Кб · Перегляди: 20
  • 456156.jpg
    456156.jpg
    169,7 Кб · Перегляди: 19
що всі банки що ви отримали, на всіх ваших банках видно кюаркод надрукований зверху принтером, код має рельєф
ви мені будете розповідати, там рельєф чи гравіювання?? по моїх фото, коли я тримаю їх в руках??
ви тримали комірки в руках взагалі?

Почитайте теми на іноземних форумах.
Так, беруть базу і шарашать по ній підробки. Почитайте як це робиться

ви мені будете розповідати, там рельєф чи гравіювання?? по моїх фото, коли я тримаю їх в руках??
ви тримали комірки в руках взагалі?
Дослідив я на ютубі тему про лазерне гравіювання і короче я трохи облажався, я знав раніше було так, що лазером пропалюють наскрізь різні малюнки написи ітд, або легко на металі лазером робили маленькі заглиблення, або лазером швидко зверху пройшлися і є напис або малюнок на поверхні, але я не знав що лазерне гравіювання так пригнуло в перед, і що лазерне гравіювання тепер робить різні написи і малюнки на різних поверхнях з великим рельєфом і випуклістю кюаркоду доприкладу ітд, таким гравіюванням лазерним роблять випуклість на пів міліметра, і його рельєф добре відчутний на дотик, цього я не знав тому і сплутав з гравіюванням прінтерним, бо схоже якби принтер надрукував з рельєфом і випуклістю, а виявилося що я помилився і це все таки лазерне гравіювання, і що на ваших банках і моїх кюаркод нанесений лазерним гравіюванням.

Останнє редагування:
Почитайте теми на іноземних форумах.
Так, беруть базу і шарашать по ній підробки. Почитайте як це робиться
Людина взяла батареї на олх і попала в халепу, на відео напевно схожа ситуація, яка відбувається реальність на ринку по ліферам, напевно китайці взяли батарею у єви заводу з В грейдом і переробили її на грейд А з кюаркодом, або це сама єва переробила, бо можливо помилково нанесли щось не те, тільки гадати можна:

Останнє редагування:
Назад
Угорі