Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

купив я свого часу на алібабі комірки оригінальний грейд В, з В на qr-коді. І абсолютно не бачу відмінностей з А, за яким всі женуться. Геометрія в ідеалі, опір теж, за рік, що зберігалися в мене, вольтаж не просів абсолютно. Навіщо тоді питається всі оці гонки за грейд А, щоб попадати на б.в. під видом нових?

Доброго вечора шановні форумчани. Сьогодні отримав смс від нової пошти що митне оформлення потребує додаткових документів. Замовлення з нкону робив 17 жовтня на 4 комірки 314ач. Підкажіть будь ласка, що робити? Надавати документи чи почекати?

Підкажіть будь ласка, що робити? Надавати документи чи почекати?
На Ваш розсуд.
Моє рішення було надати.
Борисфеніт та інші також це підтверджують, отримав своє замовлення без надавання документів!
Дивіться його повідомлення на минулій сторінці.

Доброго вечора шановні форумчани. Сьогодні отримав смс від нової пошти що митне оформлення потребує додаткових документів. Замовлення з нкону робив 17 жовтня на 4 комірки 314ач. Підкажіть будь ласка, що робити? Надавати документи чи почекати?
Якщо ви їм дасте данні, то ви їх уповноважуєте, це написано в листі від нової пошти, але так як на товар батареї які вище 200 ампер годин немає мита, то документів ніяких не потрібно відправляти, бо оформлення іде по закону без мита і без пдв, замовляв я 16-18 жовтня 8 банок з нкону єву 314, не відправляв нічого взагалі і отримав батареї курєром на дім, перші 4 штукі розмитнили трохи більше одної доби, інші 4 штуки розмитнили орінтовно 3 дні, напевно довго було аж три дні, бо інші 4 штуки приїхали в пятницю, а на вихідних процес на митниці не ворушиться як я зрозумів, коли приїдуть покажіть будь-ласка фото, що вам приїхало і різні тести, цікаво подивитися напругу опір вигляд геометрію дата виготовлення коди ітд, ось на цьому сайті вводіть код який вам відправив нкон, тут можна дивитися детально свої посилки як з нкону так і з алі: https://postal.ninja/uk

Останнє редагування:
Якщо ви їм дасте данні, то ви їх уповноважуєте, це написано в листі від нової пошти, але так як на товар батареї які вище 200 ампер годин немає мита, то документів ніяких не потрібно відправляти, бо оформлення іде по закону без мита і без пдв, замовляв я 16-18 жовтня 8 банок з нкону єву 314, не відправляв нічого взагалі і отримав батареї курєром на дім, перші 4 штукі розмитнили трохи більше одної доби, інші 4 штуки розмитнили орінтовно 3 дні, напевно довго було аж три дні, бо інші 4 штуки приїхали в пятницю, а на вихідних процес на митниці не ворушиться як я зрозумів, коли приїдуть покажіть будь-ласка фото, що вам приїхало і різні тести, цікаво подивитися напругу опір вигляд геометрію дата виготовлення коди ітд, ось на цьому сайті вводіть код який вам відправив нкон, тут можна дивитися детально свої посилки як з нкону так і з алі: https://postal.ninja/uk
Дякую за відповідь. Фото зроблю, напругу поміряю обовʼязково, опір не покажу, так як немає чим поміряти.

А в чому фішка не надавати доки? Там справ на 5 хвилин зробити скріни.

Три дні назад отримав з нкону 280, документи не надавав, затримки не було.

Три дні назад отримав з нкону 280, документи не надавав, затримки не було.
Мені цікаві мотиви ненадання коли просять.
Ну там забув, чи принципово не надав - типу перетопчуться.

Мені цікаві мотиви ненадання коли просять.
Ну там забув, чи принципово не надав - типу перетопчуться.
Я вчора відправив документи, там нічого складного нема, в листі просто написав номер МЕБ, прізвище та ініціали, та номер телефону, 2 фото паспорта, 1 фото коду та фото з виписки про оплату. Сьогодні з ранку митне оформлення було завершено і посилка вже їде до мене, завтра до кінця дня має бути в відділенні.
Можливо люди не надають документи оскільки не знайомі з цією процедурою та думають що це складно, а можливо просто не хочуть витрачати час.

Можливо листи надсилаються автоматично, тому що хоча посилки ішли дві разом, але лист другий прийшов через день після першого і в той-же день продовжили рух поштою. Думаю - ніхто від мене і не чекав документів. Мабуть достатньо супровідних документів і паспортних даних на НП.

Подвійна довга шина на нконі 3,25 €
Подвійна широка шина на нконі 3,25 €
Гадаю на нконі всеж таки буде дешевше (якщо кількість хоча б десяток, щоб доставка розкидалася на більшу кількість) ніж на алі.
я попал на проблему с таможней, при заказе на NKON MB31+Busbar и доставке от НП.
(да, я знаю что Busbar в комплекте, и есть опция замены, это для предыдущих заказов)

Заказ 1, и Заказ 2, выглядят одинаково.
Код:
Eve MB31 Prismatic 314Ah -LiFePO4 - 3.2V класса A       65,50 € x 4 = 262,00 €
Busbar(kort enflexibel)                                  3,25 € x 4 =  13,00 €
Предварительный итог                                                  275,00 €
Доставка и обработка                                                   35,81 €
Итого                                                                 310,81 €

пришло два письма, от брокеров новой почты, отписался.
сегодня вижу что выставили 463 гривны растаможки.
по телефону сказали что это 263 гривны налога, и 200 гривен их брокерские услуги.

не понимаю откуда налоги, даже есть Busbar+Busbar+доставка+доставка, то все-равно меньше 150EUR.
но по телефону сказали что это супер-таможенная формула, и такие посылки считаются по ОСОБОМУ.

обещали что-то прислать, но это было после 18ти, так-что пока тишина.

ранее, просто аккамуляторы - приходили ОК. а с Busbar - какая-то таможка.

кто-то сталкивался ? спасибо.

Останнє редагування:
А в чому фішка не надавати доки? Там справ на 5 хвилин зробити скріни.
Колись казали так: "єслі каждому давать - поламається кровать!"))
Якого біса надавати доки, якщо товар не оподатковується?? Вся інформація вказана на товарі.
За такою логікою, на кожну посилку з за кордону треба подавати доки на митницю... в мене за місяць більше 20 посилок буде (жодна не потребує оподаткування)
пішли на... фіскали, хай своє керівництво краще перевіряють, якє обкрадає бюджет на мільярди.

Колись казали так: "єслі каждому давать - поламається кровать!"))
Якого біса надавати доки, якщо товар не оподатковується?? Вся інформація вказана на товарі.
За такою логікою, на кожну посилку з за кордону треба подавати доки на митницю... в мене за місяць більше 20 посилок буде (жодна не потребує оподаткування)
пішли на... фіскали, хай своє керівництво краще перевіряють, якє обкрадає бюджет на мільярди.
Ясно, "боротьба з системою" :)
В мене є один знайомий, так він ще інколи практикує й посудитися з державними установами. Він від цього кайф отримує.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd
Покупал на alibaba 200 ah 25.6v
обошёлся с доставкой 740 $
Приехал аккумулятор, первые 2-3 цикла заряд/разряд voldiff подлетал сначала до 0.2 и шла балансировка потом до 0.15, затем аккумулятор полностью сбалансировался и работает отлично, не выходя за пределы нормы в значениях voldiff при максимальном заряде.
В батарее функциональная БМС с широким набором настроек, продавец отсылал множество фотографий на разных этапах сборки, я почему-то уверен что они действительно собирают их из новых ячеек, мой акум работает отлично и полностью соответствует характеристикам.
P.S так же находил хорошие отзывы о их акумах в каком-то европейском магазине

Якого біса надавати доки, якщо товар не оподатковується??
Товар оподатковуется, тільки за пільговим митом 0, це значить що треба всі відомості внести в систему і потім буде мито 0. Це не те саме що " не оподатковуються"

Товар оподатковуется, тільки за пільговим митом 0, це значить що треба всі відомості внести в систему і потім буде мито 0. Це не те саме що " не оподатковуються"
Будь-ласка, не вигадуйте свого, на товар без мита не потрібно ніяких документів, бо якщо би потрібно було, то батареї би не прислали людям до поки люди не відправили би свої документи, містекспрес скільки навозив батарей людям більше 200 ампер годин і ніразу не просив документи, а наша нова пошта особлива, давайте їм документи, а не проканало розвести на документи і зібрати ваші дані, то і так відправимо вам товар, а куда зарас збирають дані чоловіків то не складно здогадатися, мій курєр з нової пошти не щодавно говорив, що їм тільки тепер почали видавати бронь, а раніше не видавали весь той довгий час, то от подумайте добре новій пошті на працівників видають бронь, а міст експрес бронь не видають, міст експрес не збирають дані, а нова пошта збирає дані, думаю куди нова пошта збирає ці дані не складно здогадатися.

Останнє редагування:
Назад
Угорі