Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Доброго дня. Підкажіть чи хтось мав справу з електронним навантаженням (адекватним по ціні і якості) для оцінки ємності LiFePo4 314А/г?
https://vi.aliexpress.com/item/1005006755465524.html?gatewayAdapt=glo2vnm
сам не использовал.. но часто используют ремонтники в мастерских.. не жаловались.

Так, але краще з валютної карти, якщо прийдеться повертати кошти то не втратите на курсі.
Платить лучше с той карты, где валюта доходов совпадает с валютой карты. Иначе какой смысл покупать валюту с комисией, пополняя "чужеродную" карту? Курс конвертации международных платежных систем немного ниже курса продажи валюты, тем более, что вероятность необходимости вторичной конвертации, в случае возврата платежа - очень невысокая.
Эти мифы были актуальны лет 15 назад, а сейчас все сильно поменялось: фиг вы обойдете механизмы менеджеров банка ;)
Еще можно "прилипнуть" потом за обслуживание или выпуск карты.
Другими словами: зарплата в гривнах - платим в гривнах. В евро - тогда да, возможны варианты.

Я оплатюю і на алі і на нконі через приват зі звичайної інтернет карти з подвійною конвертацією, ніяких валютних ненада. прекинув скіки треба в грн і оплатив, а воно само переводить в євро чи бакси.

Народ, всім привіт, є ще такі, хто замовляв на цьому сайті? Поділіться досвідом
Замовив у них LF230 за передоплатою, сьогодні приїхали (відправили в той же день). Схожі на оригінальні) По напрузі 3.250-3.252, дата виготовлення 2-3 липня 2024. Опір не перевіряв. Здаєтсья що все ок.

Платить лучше с той карты, где валюта доходов совпадает с валютой карты. Иначе какой смысл покупать валюту с комисией, пополняя "чужеродную" карту? Курс конвертации международных платежных систем немного ниже курса продажи валюты, тем более, что вероятность необходимости вторичной конвертации, в случае возврата платежа - очень невысокая.
Эти мифы были актуальны лет 15 назад, а сейчас все сильно поменялось: фиг вы обойдете механизмы менеджеров банка ;)
Еще можно "прилипнуть" потом за обслуживание или выпуск карты.
Другими словами: зарплата в гривнах - платим в гривнах. В евро - тогда да, возможны варианты.
Може за останні роки дійсно щось змінилось. Базовою валютою для Visa є USD, для Mastercard є євро. І не раз стикався з подвійною конвертацією. Коли ви платите ви її зразу не бачите. Але з рахунку списують додаткові кошти, вони не великі, та всеж. Тому навіть якщо карта Visa в гривні а купуєте в євро, комісія буде більше, чим якщо карта Mastercard в гривні а купуєте в євро. Це пов'язано з валютою процесінгу в тій чи іншій системі. Не бачу проблеми в відкриті карти для виплат в євро, з комісією за поповненя 0,5% але не більше 50 грн за одну операцію. З суми в 250 євро та більше, 50грн комісії. Це все одно менше подвійної конвертації на цій сумі.

Я оплатюю і на алі і на нконі через приват зі звичайної інтернет карти з подвійною конвертацією, ніяких валютних ненада. прекинув скіки треба в грн і оплатив, а воно само переводить в євро чи бакси.
Так це зручно, але не економно.

Може за останні роки дійсно щось змінилось. Базовою валютою для Visa є USD, для Mastercard є євро. І не раз стикався з подвійною конвертацією. Коли ви платите ви її зразу не бачите. Але з рахунку списують додаткові кошти, вони не великі, та всеж. Тому навіть якщо карта Visa в гривні а купуєте в євро, комісія буде більше, чим якщо карта Mastercard в гривні а купуєте в євро. Це пов'язано з валютою процесінгу в тій чи іншій системі. Не бачу проблеми в відкриті карти для виплат в євро, з комісією за поповненя 0,5% але не більше 50 грн за одну операцію. З суми в 250 євро та більше, 50грн комісії. Це все одно менше подвійної конвертації на цій сумі.
При оплате просто нужно отключить первичную конвертацию, чтобы выставленная сумма была в исходной валюте. Например, PayPal по умолчанию включает свою конвертацию, и цепочка превращений становится следующей: палка делает первую конвертацию, запрос приходит в банк, дальше этот платеж идет в платежную систему, а она понимает только расчеты в долларах/евро - происходит вторая конвертация.
И без разницы какая у вас карта и базовая валюта этой платежной системы - конвертация будет только одна, по курсу операций с картами (курс можно посмотреть в мобильном приложении вашего банка), это легко проверяется. Единственное, что курс будет взят по дате окончательного списания средств, а не по факту блокировки перед списанием. Как правило, это 1-2 дня.

А вот открытие кучи карт в разных ПС и в разных валютах - гарантированно закончится неожиданными сюрпризами в виде оплаты за смски, обслуживания карты и т.п. Потом вылезет, что карта "бесплатная", но при расчетах в месяц не ниже какой-то суммы, а вы же ее берете для разовых операций. Да и вообще: вспомните договор по карте - условия могут меняться, по сути клиенту всегда нужно следить за рассылками и информацией на сайте банка.

Останнє редагування:
Так це зручно, але не економно.
це у вас не економно, ви платите комісію за поповнення а я ні, я напряму купую валюту при переказі по поточному курсу, остання оплата на алі ціна товару 36,62$, з карти зняло ті самі 36,62$ по курсу 41,4937, 1519,50грн, і вчом я переплатив? а ви якраз переплатюєте оті 0,5% комісії за попоdнення. Економія в валютні буде коли купить валюту по низчому курсу на майбутнє, коли капив по 40 за бакс, а покупки робив коли уже по 41 за бакс, тоді да вигодно.

це у вас не економно, ви платите комісію за поповнення а я ні, я напряму купую валюту при переказі по поточному курсу, остання оплата на алі ціна товару 36,62$, з карти зняло ті самі 36,62$ по курсу 41,4937, 1519,50грн, і вчом я переплатив? а ви якраз переплатюєте оті 0,5% комісії за попоdнення. Економія в валютні буде коли купить валюту по низчому курсу на майбутнє, коли капив по 40 за бакс, а покупки робив коли уже по 41 за бакс, тоді да вигодно.
Не забувайте про втрати у випадку повернення. Ось Вам мій приклад. В липні замовив інвертор, 23.07 зняло з картки Моно по курсу 41.75 (курс НБУ на той день 41,33). Продавець почав дінамити (махлював з треками і т.д), бо склади тоді в них були пусті. Відкрив діспут і виграв його. 14.08 гроші повернули по курсу 41.00 (курс НБУ на той день 41.34). В результаті у мене втрати 270грн на товарі ~15000грн.
У банків різний курс конвертації "на вхід і на вихід".

Не забувайте про втрати у випадку повернення. Ось Вам мій приклад. В липні замовив інвертор, 23.07 зняло з картки Моно по курсу 41.75 (курс НБУ на той день 41,33). Продавець почав дінамити (махлював з треками і т.д), бо склади тоді в них були пусті. Відкрив діспут і виграв його. 14.08 гроші повернули по курсу 41.00 (курс НБУ на той день 41.34). В результаті у мене втрати 270грн на товарі ~15000грн.
У банків різний курс конвертації "на вхід і на вихід".
Так проблема же разовая, а в случае с валютной картой - нужно постоянно покупать валюту с большей комиссией, чем при расчете гривневой. Курс в этом случае будет как для покупки нала в отделении, а не для карточных операций.
У банков разные курсы в этих случаях.

А вообще, сегодня 13 число... Час назад оплатил на нконе ячейки - пейпал прислал квитанцию, что средства для магазина получил, а магазин теперь этот заказ не видит. Сам себе накаркал :)

Так проблема же разовая, а в случае с валютной картой - нужно постоянно покупать валюту с большей комиссией, чем при расчете гривневой. Курс в этом случае будет как для покупки нала в отделении, а не для карточных операций.
Я просто показав, що не все так райдужно у випадку гривневої картки. Сам тільки її і юзаю.
Але наступного разу для великої покупки ще подумаю з якої картки купляти. В мене є віртуальні доларова і єврова. Моно за їх обслуговування грошей не бере.

А вообще, сегодня 13 число... Час назад оплатил на нконе ячейки - пейпал прислал квитанцию, что средства для магазина получил, а магазин теперь этот заказ не видит. Сам себе накаркал :)

А навіщо Вам тут посередник Paypal? Я їм просто з карти платив. Гривневої :)

Я просто показав, що не все так райдужно у випадку гривневої картки. Сам тільки її і юзаю.
Але наступного разу для великої покупки ще подумаю з якої картки купляти. В мене є віртуальні доларова і єврова. Моно за їх обслуговування грошей не бере.

А навіщо Вам тут посередник Paypal? Я їм просто з карти платив. Гривневої :)
Да вот фиг его знает, для подстраховки почему-то его использовал, чтобы не задействовать чарджбэк через банк (это потенциально дольше).
Но как-то в последнее время кроме этого случая - словил еще один баг, деньги блокировались, затем заказ как-то не подтверждался магазином, и в течении часа средства разблокировались. Так что теперь этот вариант оплаты оставлю только для ибея.

Кстати, заказ магазин уже нашел, но адреналинчика немного выделилось.

Всім мирного неба.
Хтось можливо мав досвід роботи з комірками від виробника REPT ? поділіться досвідом.
планую для збірки взяти 16шт ось таких REPT CB75 314Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A
може в когось якісь будуть рекомендації.
Дякую

в случае с валютной картой - нужно постоянно покупать валюту с большей комиссией, чем при расчете гривневой. Курс в этом случае будет как для покупки нала в отделении, а не для карточных операций.
Сьогодні робив покупку на Алі з гривневої картки Моно і вирішив перевірити. Покупку зарахувало по курсу 41.601. Вирішив тут же для порівняння купити 1$ на свою віртуальну доларову картку. Порахувало по такому самому ж курсу! Так що таки є сенс купляти щось коштовне саме з валютної картки.

Порахувало по такому самому ж курсу! Так що таки є сенс купляти щось коштовне саме з валютної картки.
А в чому сенс я незрозумів, купівля по одному і тому ж курсу іде? Якби на валютні було наприклад по 41,55грн то да, а якщо однаковий то який сенс? Я наприклад валютну відкрив щоб трохи за рахунок курсу наварити, за 6 міс пішов в плюс на 800грн приблизно, це єдиний сенс на довгострокове зберігання в доларах, а купувать на валютну щоб завтра їх потратить сенсу небачу.

Останнє редагування:
А в чому сенс я незрозумів, купівля по одному і тому ж курсу іде? Якби на валютні було наприклад по 41,55грн то да, а якщо однаковий то який сенс? Я наприклад валютну відкрив щоб трохи за рахунок курсу наварити, за 6 міс пішов в плюс на 800грн приблизно, це єдиний сенс на довгострокове зберігання в доларах, а купувать на валютну щоб завтра їх потратить сенсу небачу
Я трохи вище у пості #530 пояснив який сенс. При форсмажорі повернення на валютну картку пройде без втрат.

Я трохи вище у пості #530 пояснив який сенс. При форсмажорі повернення на валютну картку пройде без втрат.
Форсмажоры происходят крайне редко, и по факту это получится "покупать страховку", а именно регулярно брать валюту по завышенному курсу. Курс покупки валюты выше, чем курс конвертации у банка.
Это хорошо, если у вас удалёнка, с оплатой из США/Европы в валюту, на вашей карте. А если у вас единственный источник дохода - гривна, то это особый вариант извращения, в надежде налюбить менеджеров банка, что априори невозможно.

Форсмажоры происходят крайне редко, и по факту это получится "покупать страховку", а именно регулярно брать валюту по завышенному курсу. Курс покупки валюты выше, чем курс конвертации у банка.
Это хорошо, если у вас удалёнка, с оплатой из США/Европы в валюту, на вашей карте. А если у вас единственный источник дохода - гривна, то это особый вариант извращения, в надежде налюбить менеджеров банка, что априори невозможно.
Ви знову "за рибу гроші". Я ж проілюстрував що конкретно у Моно курс той самий. Як в других банках, я не знаю. Я ніде не пропонував робити це регулярно. В мене дохід в гривнях і всякий дріб'язок на Алі я купляю за гривні. Великі покупки типу інвертора чи комірок робляться рідко і там можна і підстрахуватися купляючи за валюту.

Прийшли батареї Hithium 314ah 16 штук. Гарна якість. Геометрія нормальна. Опір 0,21+-0,2мОм.
Замовляв тут: https://apowergroup.en.made-in-china.com менеджер: Sophia. Спілкування англійською, дуже добра підтримка, гарні ціни.
На сайті є не все - що потрібно питайте менеджера.
Батарея відбалансувалася 6 мВ. RQ-коди не зміг розшифрувати, по ним можна почитати тут: https://diysolarforum.com/search/3125274/?q=Hithium+314ah&o=relevance . Їхало службою: meestcn.cn 103 дні, якщо будуте замовляти вибирайте якусь другу службу доставки.

Вкладення

• 147741.jpg
    147741.jpg
    9,8 Кб · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Назад
Угорі