Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Вже розібрали, доречі на Нконі додали Українську мовуПереглянути вкладення 9134
Якось дивно вони їх виставили, до цього не було навіть планованої дати та предзамовлення, просто «немає в наявності» і тут опа. І за пару годин розібрали. Ну, приїдуть - глянемо.

Якось дивно вони їх виставили, до цього не було навіть планованої дати та предзамовлення, просто «немає в наявності» і тут опа. І за пару годин розібрали. Ну, приїдуть - глянемо.
Скоріш за все хтось відмовився від деякої кількості товару який був придбаний по предзамовленню і нкон виставив цю кількість товару знову на продаж і звичайно що інша людина або люди придбали цей залишок товара, або є ще один момент, можливо розпродали товар попередньої партії, бо в мене так було, я замовив єву 314 яка мала приїхати лише до них на склад через півтора місяця, а товар мені відправили вже через три тижня, хоча товар мого замовлення ще не приїхав до них на склад, і тут варіант що хтось відмовився від замовлення попередньої партії або вони відправили товар який був прозапас, бо як я зрозумів, то вони розпродують не все, бо якщо комусь прийде пошкоджений товар або з браком, то вони відправляють клієнту із запасу іншу банку.

Всем привет! Хотел на NKON приобрести ячейки 100Ah - 105Ah 3.2V (12V нужно), чтобы было и дешево и сердито. Но не могу определиться с выбором, так как впервые занимаюсь таким вопросом. Что посоветуете?
Заранее спасибо.

Останнє редагування:
Моя збірка батарей Hithium 314ah 16 штук (дивись допис 540 https://greenpowertalk.tech/threads...iz-garnoju-jakistju-ta-cinoju.1248/post-25112) відпрацювала 1 рік. За рік відбулося 167 циклів (на скрінах нова BMS). Балансування в нормі.
Також працює друга збірка Hithium 314ah 16 штук (дивись допис 724 https://greenpowertalk.tech/threads...iz-garnoju-jakistju-ta-cinoju.1248/post-35895)

Скріни першої збірки:
Screenshot_20251130-020734.png

Screenshot_20251201-065557.png

Останнє редагування:
Всем привет! Хотел на NKON приобрести ячейки 100Ah - 105Ah 3.2V (12V нужно), чтобы было и дешево и сердито. Но не могу определиться с выбором, так как впервые занимаюсь таким вопросом. Что посоветуете?
Заранее спасибо.
100 ah невыгодно покупать в перерасчёте стоимости за 1 ач

Покупал 1 декабря по 37,49 €. А сейчас они уже по 49,95 евро...
"Дрова готуються з літа"

Купувати коли почали вимикати це таке собі...
Як гляну які зараз ціни у нас а на нконі майже нічого немає і треба чекати... то добре що рік тому все підготував

"Дрова готуються з літа"

Купувати коли почали вимикати це таке собі...
Як гляну які зараз ціни у нас а на нконі майже нічого немає і треба чекати... то добре що рік тому все підготував
Если бы знал, что еще хуже будет, то купил бы раньше.
А не подскажете, как на сайте отслеживать посылку? В каком разделе или как?

А не подскажете, как на сайте отслеживать посылку? В каком разделе или как?
На нконі?

Після замовлення і оплати на протязі тижня буде лист на пошті. В листі інфа коли відправлять чи вже відправили і там посилання на їх внутрішній трекер магазина. Коли по їх трекеру посилка виїде десь за тиждень зявиться у нас на новій пошті і вже від неї можна буде трекати.
Поки посилка їде по європі треку немає і це норма.

Спасибо. Когда оформил заказ, то было написано: "Предполагаемая дата отправки: 29.12.2025". Я так понял, что до этой даты они ничего не сообщат...

Я так понял, что до этой даты они ничего не сообщат...
Зазвичай нічого з листів не буде до цієї дати.
Буває вони раніше собі на склад отримують комірки, то тоді напишуть і відправлять раніше. Але щось мені підсказує, що не цього разу... Попит дуже великий зараз.

Всем привет. Кто уже покупал у Raina c Apexium? Все ли ок? Ибо меня смущает что терминалы отличаются от заводских терминалов EVE.

Доброго дня.
Може хто підкаже, чи є якісь перевірені продавці окрім Nkon, де можна купити батареї LiFePO.
Бо на Nkon немає нічого, плюс, я не впевнений, що з 2026 року продовжать безмитний ввіз батарей, хоч законопроект поданий, але його ніхто не поспішає розглядати.
А наші перепродавани або загинають ціни, співрозмірні з цінами на космічні кораблі, або продають під видом А грейду такий мотлох, що там навіть на С грейд не потягне. Декілька разів намагався купити, коли питаю чи це грейд А, то кажуть 100%, а коли кажу, що прийду купляти зі своїм приладом, поміряю опір, то одразу не можна, в нас так не прийнято... і взагалі нічого ми вам не будемо продавати.
Хочу батькам зібрати систему, то ж потрібно десь купити по адекватній ціні і гарної якості.

Уже приняли поправку, все продолжено.
Цены в Украине вас не радуют, так что ждите с нкона

Доброго дня.
Може хто підкаже, чи є якісь перевірені продавці окрім Nkon, де можна купити батареї LiFePO.
Бо на Nkon немає нічого, плюс, я не впевнений, що з 2026 року продовжать безмитний ввіз батарей, хоч законопроект поданий, але його ніхто не поспішає розглядати.
А наші перепродавани або загинають ціни, співрозмірні з цінами на космічні кораблі, або продають під видом А грейду такий мотлох, що там навіть на С грейд не потягне. Декілька разів намагався купити, коли питаю чи це грейд А, то кажуть 100%, а коли кажу, що прийду купляти зі своїм приладом, поміряю опір, то одразу не можна, в нас так не прийнято... і взагалі нічого ми вам не будемо продавати.
Хочу батькам зібрати систему, то ж потрібно десь купити по адекватній ціні і гарної якості.
Чекати весни,літа. (коли ціни знову будуть ок)
1765203224042.png

Три місяці назад я взяв на Ncon перші чотири комірки Envizion 315Ah за 43€, другі чотирі такіж самі комірки через три неділі брав вже по 45€. Батарея в 315Ah 24V (більше 8kW запасу енергії) з китайською bms мені обійшлася в 21500₴. У вас на скріні бачу 100А×24V коштують 17000₴. Назвати це грабунком - таки так. Так, що ліпше дочекайесь комірок за нормальною ціною. Хоча сидіти в темряві теж не вихід.

Остались там только 2023 года по "халявной" цене. 8шт получится 300є , отзывов не дождаться наверное. Меня жаба задушила , заказал 100LA , но по идее должны быть норм и те, что с ними могло произойти на хранении(?)

У вас на скріні бачу 100А×24V коштують 17000₴. Назвати це грабунком - таки так.
Я гадаю заводська зварка комірок краща ніж скрутка та всякі JK BMS
+ заводський корпус без жодних "пригод" + в моїй PACE BMS

Додайте до своїх комірок корпус, зварку лазером, дисплей,час витрачений.

Останнє редагування:
Назад
Угорі