Home Assistant
Tier1
- Реєстрування
- 22 Лис 2024
- Дописи
- 183
- Бали
- 28
Мені шкода людей які купують у вас ваші збірки: https://www.youtube.com/@Alternativ-energy/videosFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені шкода людей які купують у вас ваші збірки: https://www.youtube.com/@Alternativ-energy/videosМені шкода людей які купують у вас ваші збірки. Да ? почему?))) Думаете они огорчены что не взяли у Сашка?)
Це той, що вже більше 5 років про "піну" від 3.5 вольта і вище розповідає , а в самого +/- 0.1 вольта не важливо (?) ппц...є людина із стажем 17 років по батареям ліферо,
Почему так дорого?Олександр Альтернативщик продає EVE батарею
Так чому оголошення про продаж на нашому форумі не від нього? Ви його суфлер?Альтернативщик продає EVE батарею
Корону з голови зніміть, це не ваш форум, тут люди діляться різною інформацією ітд, про ваше дешевше яке ви пишити, то у вашому дешевшому стоять не ЕВЕ елементи, а стоять дешеві елементи від інший брендів, ідіть нкону ще понаярюйте і показуйте своє недовольство про ціни ітд і чому так дорого, у нкон такаж ціна як і у Олександра на заводську батарею на ЕВЕ елементах, гарного дня.Так чому оголошення про продаж на нашому форумі не від нього? Ви його суфлер?
Навіщо піарити продавана, в якого ціни на 300$ більші ???
Можете надати скріни з цінами для порівняння?у нкон такаж ціна як і у Олександра на заводську батарею на ЕВЕ елементах
Диванні експерти, прошу вас, будь-ласка ідіть займайтися своїми справами і не лізьте будь-ласка туди куди вас не просять і вчому ви не розбираєтеся і немаєте досвіду:Є явна заборона в даташиті іві на таке положення (?!)
І як тисячи акумів працюють...ппц.
greenpowertalk.tech
Я не Олександр, мене звуть Олег, порадив цікаве рішення заводську готову збірку на ЕВЕ елементах, але деяким невгамовним ненавесним ітд персонажам припікає одне місце і муляє їм око і все щось їм не так, хочуть щоби їм батарею віддали безкоштовно і ще їм заплатили грошей за те що вони взяли ту батарею, я нікого не заставляю брати батарею Олександра, беріть що хочите, ніхто не стоїть із палкою над вашою головою, і не каже бери ось тільки це, купуйте що хочите, на кожен товар знайдеться свій покупець, гарного вечора.Олександр, в тебе гарно виходить рахувати площу контакту. Зможеш порахувати для випадку на цьому фото?
Допис у темі 'Збірка станції' https://greenpowertalk.tech/threads/zbirka-stanciji.1391/post-45181
І яка різниця між "каблуком" та " шпилькою" ?
В мене до Вас питання. Тема називається "Перевірені продавці". Яка батарея саме у Вас? Чи маєте Ви власний досвід від користування "батареями Олександра?"Я не Олександр, мене звуть Олег, порадив цікаве рішення заводську готову збірку на ЕВЕ елементах, але деяким невгамовним ненавесним ітд персонажам припікає одне місце і муляє їм око і все щось їм не так, хочуть щоби їм батарею віддали безкоштовно і ще їм заплатили грошей за те що вони взяли ту батарею, я нікого не заставляю брати батарею Олександра, беріть що хочите, ніхто не стоїть із палкою над вашою головою, і не каже бери ось тільки це, купуйте що хочите, на кожен товар знайдеться свій покупець, гарного вечора.
Очень правильный вопрос. Судя по фото вроде выглядит добротно его батареии.В мене до Вас питання. Тема називається "Перевірені продавці". Яка батарея саме у Вас? Чи маєте Ви власний досвід від користування "батареями Олександра?"
Доброго вечора, досвіду із цією батареєю особисто немаю, але я знаю що ця людина є відповідальна і надійна і я виставив інформацію різну, з чого ця батарея зібрана і як зібрана і які комплектуючі всередині, все видно, що батарея ТОПВ мене до Вас питання. Тема називається "Перевірені продавці". Яка батарея саме у Вас? Чи маєте Ви власний досвід від користування "батареями Олександра?"