Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    119,4 Кб · Перегляди: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    133,4 Кб · Перегляди: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    79,7 Кб · Перегляди: 3
  • 4.jpg
    4.jpg
    124,5 Кб · Перегляди: 2
  • 5.jpg
    5.jpg
    150,4 Кб · Перегляди: 2
  • 6.jpg
    6.jpg
    78 Кб · Перегляди: 3
Так чому оголошення про продаж на нашому форумі не від нього? Ви його суфлер?
Навіщо піарити продавана, в якого ціни на 300$ більші ???
Корону з голови зніміть, це не ваш форум, тут люди діляться різною інформацією ітд, про ваше дешевше яке ви пишити, то у вашому дешевшому стоять не ЕВЕ елементи, а стоять дешеві елементи від інший брендів, ідіть нкону ще понаярюйте і показуйте своє недовольство про ціни ітд і чому так дорого, у нкон такаж ціна як і у Олександра на заводську батарею на ЕВЕ елементах, гарного дня.

Надавало воно скріни, тільки нконовський акум на колесах а не горизонтальний. Можете самі подивитися на нього на сайті.
А от за оголошення я сам ржу - мапєд нє мой, мєня просто попросілі продать... :D

"Купив NKON ESS Pro 51.2V 16.1kWh ще за ціною 1 449 — і чесно, дуже приємно здивований. Це той випадок, коли отримуєш максимум за свої гроші.

По якості збірки і продуманості — реально топ рівень. Всередині стоять нормальні Grade A елементи, хороша BMS, балансир, плюс є підігрів і базові рішення по безпеці. Відчувається, що це не “гаражна збірка”, а повноцінний продукт.

По роботі — стабільний, без сюрпризів, нормально тримає навантаження. Великий плюс — сумісність з різними інверторами, включно з Victron, що для мене було важливо.

Якщо коротко — це як Victron серед інверторів, тільки в світі акумуляторів. Просто ставиш і не думаєш, воно працює.

На даний момент я не бачу кращого варіанту в цьому бюджеті. Дуже вдале співвідношення ціни, якості і функціоналу.

Отзыв от Костянтин
Опубликовано 06.04.2026" ©©©

Вкладення

• Screenshot_20260828-134220.png
    Screenshot_20260828-134220.png
    232,5 Кб · Перегляди: 8
Ось як виглядає всередині нконовська заводська збірка, у Олександра деякі речі краще продумані, батарея і бмс мають вентиляцію корпус із отворами, у нкона вентиляції немає, у Олександра широкі термінали які мають краще зєднання, у нкона термінали шпильки із малою площиною контакта, у Олександра великий автомат який добре буде розривати дугу постійного струму напруги, у нкона малий автомат, у Олександра стоїть плавкий запобіжник із кварцовим піском який добре має розривати дугу від постійного струму напруги, у нкона стоїть простий низьковольтний запобіжник, у Олександра не обрізані дроти бмс все одинакове, у нкона кожен провідник бмс різного розміру, знаю що є люди що говорять що немає різниці, але різниця є, і різниця полягає в тому, що коли довжина провідників балансування різна, то при струмі 2 ампера і більше буде відбуватися балансування по різному, на довшому провіднику буде більше втрат, на коротшому менше, із-за цього по короткому провіднику буде приходити більше струму, а по довгому менше, мені наприклад важливо щоби все було одинакове, кому не важливо це вже ваш вибір, і ще додам, у Олександра монтаж батареї зроблений так що всі елементи будуть клапанами догори, а у нкона клапана ідуть на бік що є погане рішення, бо всі елементи тиснуть своєю вагою на нижні елементи, зараз нище скину відео примір як не можна робити, краще коли елементи всі стоять клапанами вверх:

Останнє редагування:
Ось людина робила клапанами на бік і що з того вийшло все видно на відео...

Вкладення

• video_2026-08-28_16-59-53.mp4
    7,1 Mб
Є явна заборона в даташиті іві на таке положення (?!)
І як тисячи акумів працюють...ппц.

Олександр, в тебе гарно виходить рахувати площу контакту. Зможеш порахувати для випадку на цьому фото?
Допис у темі 'Збірка станції' https://greenpowertalk.tech/threads/zbirka-stanciji.1391/post-45181
І яка різниця між "каблуком" в твоїх збірках та " шпилькою" в збірках нкону?

Останнє редагування:
Є явна заборона в даташиті іві на таке положення (?!)
І як тисячи акумів працюють...ппц.
Диванні експерти, прошу вас, будь-ласка ідіть займайтися своїми справами і не лізьте будь-ласка туди куди вас не просять і вчому ви не розбираєтеся і немаєте досвіду:

Олександр, в тебе гарно виходить рахувати площу контакту. Зможеш порахувати для випадку на цьому фото?
Допис у темі 'Збірка станції' https://greenpowertalk.tech/threads/zbirka-stanciji.1391/post-45181
І яка різниця між "каблуком" та " шпилькою" ?
Я не Олександр, мене звуть Олег, порадив цікаве рішення заводську готову збірку на ЕВЕ елементах, але деяким невгамовним ненавесним ітд персонажам припікає одне місце і муляє їм око і все щось їм не так, хочуть щоби їм батарею віддали безкоштовно і ще їм заплатили грошей за те що вони взяли ту батарею, я нікого не заставляю брати батарею Олександра, беріть що хочите, ніхто не стоїть із палкою над вашою головою, і не каже бери ось тільки це, купуйте що хочите, на кожен товар знайдеться свій покупець, гарного вечора.

Слухай експерд - шов би ти .... До Сашка купувати його нев'єбенні збірки.

Я не Олександр, мене звуть Олег, порадив цікаве рішення заводську готову збірку на ЕВЕ елементах, але деяким невгамовним ненавесним ітд персонажам припікає одне місце і муляє їм око і все щось їм не так, хочуть щоби їм батарею віддали безкоштовно і ще їм заплатили грошей за те що вони взяли ту батарею, я нікого не заставляю брати батарею Олександра, беріть що хочите, ніхто не стоїть із палкою над вашою головою, і не каже бери ось тільки це, купуйте що хочите, на кожен товар знайдеться свій покупець, гарного вечора.
В мене до Вас питання. Тема називається "Перевірені продавці". Яка батарея саме у Вас? Чи маєте Ви власний досвід від користування "батареями Олександра?"

В мене до Вас питання. Тема називається "Перевірені продавці". Яка батарея саме у Вас? Чи маєте Ви власний досвід від користування "батареями Олександра?"
Очень правильный вопрос. Судя по фото вроде выглядит добротно его батареии.
Однако, _youtube.com/watch?v=HOpr21zab9o&t=4532s
этому видео 1 год, 3 года назад также есть видео на его канале. Везде сопли (клей), отовсюду. Это как использовать скотч где можно бечевку. Потом хрен отдерешь скотч. Ну а про то, что клапана для визуального контроля закрыты и хрен подберёшься к ним я промолчу. Стяжка ячеек, прямые клеммы (шпильки) - тоже вопрос. Спустя 4 года выдал добротный АКБ, как бы.
И, вопрос к Home Assistant - фото показал. Вроде добротно, а на канале ютуб где видео ? Чтоб уже воочию убедится в качестве удалённо. Про "биом" обсосали тему со всех ракурсов. Мне лично не понравилось качество и исполнение.
Но и эту я не куплю. Слишком "хорошая" реклама. Где технические подробности изготовления ? Фото красивые. В реале как?

Доброго вечора, досвіду із цією батареєю особисто немаю, але я знаю що ця людина є відповідальна і надійна і я виставив інформацію різну, з чого ця батарея зібрана і як зібрана і які комплектуючі всередині, все видно, що батарея ТОП

Назад
Угорі