Збірка станції

Иди гугли. Все ясно с тобой.
Чем больше точек, тем меньше сопротивление. Каждая точка сварки около 1мм2. Это про площадь или про что(?)
Можешь дальше фантазировать.

Чем больше точек, тем меньше сопротивление.
Сами придумали? Чи е докази?
Тем більше це зварювання, це не не те саме як болтове чи винтове зєднання, не треба перескакувати, чи ви не можете признати що неправі? Тоді інша справа, марно сперечатися, краще гугліте а ще краще почитайте відповідну літературу

Останнє редагування:
Добрий день, спільното. Обираю собі комірки, але не можу вирішити який тип з'єднання для шин краще: шпилька або плоский контакт? Розумію що чим більше контакт тім краще, але бачу що використовують разні. Да і на сайті різниця майже 10 евро. Чи коштує воно того? Підкажіть будь ласка.
скіки я дивився відгуків то на плоских краще, менчий перехідний опір , у шпильках біда в тому що шини мають діаметр отвору значно бульший чим шпилька але менчий чим кругла площадка що нище різьби, і воно виходить і не туди і не сюди, недавно собирав тож на шпильках циліндричні 40135, довелось під кожну шину шайбу М6 ложить щоб шина не пронирнула після затяжки на ту круглу площадку що ниже різьби. І ще шпильки зриваються якщо неякісно зварені, а дехто умудряється зламати саму шпильку.

Фото не моє.

Вкладення

• Screenshot_2026-02-03-20-51-02-731_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2026-02-03-20-51-02-731_com.miui.gallery-edit.jpg
    1,1 Mб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Останнє редагування:
Были партии где трещины на сварке изначально. Не из той марки сплава пятаки изготовлены были
А поляк один ломал на вздутом аккуме на камеру качественно приваренный - около 15 н/м отламывается если тянуть на срез.

Останнє редагування:
Назад
Угорі