Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Може вже не актуально... Якось вимкнули мережу. Вимкнув все. Ввімкнув BMS. Зробив предзаряд. Ввімкнув інвертор. Досить того що вимкнули мережу то я ще й вимкнув на інвертор 2P вимикач подачі мережі. Продзвонив заземлення на корпусі(я провів собі в квартиру і кинув на корпус інвертора ПВ3 4квмм) та N-OUT на інверторі - дзвониться... Значить я дарма заморочувався із 2NC контактором....:confused: і інвретор прокидає(занулює N-OUT) нуль. Наче так і писав пан tsmarko1 коли буде нуль.. але коли він це писав то я вже поставив 2NC-контактор.
Цікаво. А що показує пробник якщо стати на L-OUT та N-OUT. Я прикрутив землю на корпус. Але коли немає мережі то пробник світить і і на L-OUT і на N-OUT.

Проблему виявили, бо в мене така сама? Відповіді не знайшов
Проблему выяснили, а то у меня такая-же? Ответа не нашёл.
В дощ та хмари непридивлявся що там. А от зранку, сонечко ледь ледь почало вилазити вже 160 вольт і щось почало генерувати.
В мене два поля в паралель. Одне на схід, друге на південь. Загальна напруга поля 208 вольт, ампераж 28 А
Завтра обіцяють дощ та хмари, подивлюсь

напруга на комірках піднімається, до 27,6В стоп. А що ще "нормально так дозарядити" до чого дозаряджати? Акум заряджений на 100%. Після закінченню заряджання комірки швидко повертаються до своєї напруги спокою 26,6-26,8В. І так будуть тримати заряд і напругу та чекати на свою роботу.
Якщо довести до 27.6 і вимкнути заряд.
1. Це не 100% ємності. Треба ще потримати на 27.6 щоб пройшов абсорбацію і набрав 100%
2. У bms немає часу нормально відбалансувати комірки. Пару тижнів і комірки підуть розбігатися. Ну хіба що виставити напругу старту балансування в районі 3.35. Але який сенс балансувати при такій напрузі.

Назад
Угорі