Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Ось моя переписка і отриманий manual 24V

для користування.

Вкладення

• 0 1.png
    0 1.png
    97,8 Кб · Перегляди: 21
  • 0 2.png
    0 2.png
    77,2 Кб · Перегляди: 21
  • 0 3.png
    0 3.png
    311,8 Кб · Перегляди: 20
  • 1 W.png
    1 W.png
    397,2 Кб · Перегляди: 18
  • 2 W.png
    2 W.png
    359,3 Кб · Перегляди: 20
  • 3 W.png
    3 W.png
    289,4 Кб · Перегляди: 20
  • 4 W.png
    4 W.png
    609,6 Кб · Перегляди: 20
  • 5 W.png
    5 W.png
    662,2 Кб · Перегляди: 19
  • 6 W.png
    6 W.png
    664 Кб · Перегляди: 18
  • 0 0.png
    0 0.png
    87,7 Кб · Перегляди: 22
  • AN-FGI-S5000说明书Anern-操作说明(20260309更新).pdf
    19,8 Mб · Перегляди: 33
  • Specification AN-FGI-S5000说明书Anern-参数说明.pdf
    5 Mб · Перегляди: 25
  • .Посібник користувача_anern FGI-S5000_user manual.zip
    8,2 Mб · Перегляди: 1
ось відповідь

Вкладення

• 7 W.png
    7 W.png
    297,1 Кб · Перегляди: 23
Я б попрсив вас як засновника цієї теми на форумі перейменувати її

Останнє редагування:
Супер, дякую за мануал і за контакт тех. підтримки.
Назву теми оновив.

Супер, дякую за мануал і за контакт тех. підтримки.
Назву теми оновив.
respect за назву теми. Сподіваюсь вона буде плідно розвиватись. You're gotta wanna try to use that. Як би сказав в Чікаго знайомий нейтів. До речі , більшість китайців , які є в чаті, чи опрацьовують звернення в WhatsApp не можуть використовувати англійську наживу, а мають свій бічучий перекладач. Тому, просять не телефонувати, а писати. Якось так

respect за назву теми. Сподіваюсь вона буде плідно розвиватись. You're gotta wanna try to use that. Як би сказав в Чікаго знайомий нейтів. До речі , більшість китайців , які є в чаті, чи опрацьовують звернення в WhatsApp не можуть використовувати англійську наживу, а мають свій бічучий перекладач. Тому, просять не телефонувати, а писати. Якось так
Я вам більше того скажу. У них очевидно є якийсь Q&A по основних питаннях, який вони розсилають продавцям. Ось що мені сьогодні продавець з Алі відповів, порівняйте з відповіддю на ваших скрінах:

Dear friend,
The closer the current voltage gets to the CV, the more the charging current will gradually decrease; in other words, as the battery nears full charge, the charging current will drop. This is the inverter’s normal operating logic.

;)

Зробив переклад Посібника користувача українською мовою + специфікація (ориг.)

Відповідно до Посібника користувача розписав налаштування інвертора:
01 - вихідна напруга (на виході з інвертора) OPU230 (OP - output на виході) (по замочуванню 230В),

02 - вихідна частота (на виході з інвертора) OPF 50 output F50 (по замочуванню 50 Гц)

03 - пріоритет вихідного джерела (OPP - output priority) :
OPP GPB (Grid - Photovoltaic - Battery > ел. мережа - фотовольтаїка - акумулятор)
OPP PGB (Photovoltaic - Grid - Battery > фотовольтаїка - ел. мережа - акумулятор) OPP PBG (Photovoltaic - Battery - Grid - > фотовольтаїка - акумулятор - ел. мережа) OPP MKS - живлення від генератора + наявні джерела енергії : PBG, GPB, GPB

04 - режим ввеження :
modAPP > mode APP (застосовується до приладів, час перемикання 10 мс),
modUPS > mode UPS (застосовується до комп'ютерів та інших пристроїв. , час перемикання 10 мс), modGEN > mode GEN (застосовується для підключення генератора до порту AC IN, час перемикання становить 20 мс)

05 - пріоритет джерела зарядного пристрою > CHP charge priority
PVG (Photovoltaic - Grid > фотовольтаїчні панелі та ел. мережа) OPV (Only Photovoltaic > лише від фотовольтаїки)
PVF (Photovoltaic First > спершу від фотовольтаїки)

06 - струм зарядки від електромережі: діапазон > 2 - 160А

07 - максимальний сумарний струм зарядки від фотовольтаїки та електромережі > діапазон: 2 - 160А

08 - вигляд меню на екрані інвертора за замовчеванням. mdF (menu default first ON) >
Увімк. > меню повертається до 1-ї сторінки
OFF > Вимкн. > меню залишається на поточній сторінці

09 - автоматичний перезапуск при перевантаженні > ON

10 - автоматичний перезапуск при перегріві > ON

11 - попередження (зумер) про відключення основного входу > ON / OFF

12 - режим енергозбереження > ON / OFF

13 - перехід перевантаження на байпас (для режиму PBG або MKS) > OFF / ON для режиму PBG або MKS

14 - налаштування безшумного режиму OFF / ON

15 - повернення акумулятора до точки напруги мережі - визначає, при якій напрузі акумулятора система перемикається з живлення від батареї назад на електромережу

16 - перемикання назад до точок напруги в режимі роботи від акумулятора - налаштування визначає, при якій напрузі батареї система автоматично повертається з живлення від електромережі до живлення від акумулятора

17 - тип акумулятора - AGM (свинцево-кислотний), Flooded (свинцево-кислотний залитий), Lithium (літієвий),
FEL (свинцево-кислотний за технологією GEL), CUS (визначено користувачем)

18 - точка низької напруги акумулятора (налаштування сигналізації низької напруги акумулятора) bAl (battery alarm)

19 - точка вимкнення акумулятора через низьку напругу

20 - налаштування напруги заряджання

21 - налаштування напруги в режимі плаваючого заряду

22 - налаштування низької напруги електромережі

23 - налаштування високої напруги електромережі

24 - автоматичне вимкнення підсвічування > ON / OFF

25 - налаштування плавного запуску інвертора > OFF / ON

26 - cкинути до заводських налаштувань > OFF / ON

29 - сигналізація відключення акумулятора > OFF / ON

31 - налаштування вирівнювання напруги акумулятора

32 - налаштування часу вирівнювальної зарядки акумулятора > OFF / ON

33 - налаштування часу затримки вирівнювання зарядки акумулятора > OFF / ON

34 - Налаштування інтервалу вирівнювання зарядки акумулятора

35 - негайно увімкнути вирівнювання зарядки акумулятора > OFF / ON

36 - функція мережевого інвертора

37 - максимальна потужність приєднана до мережі: 5 кВт. Діапазон налаштувань становить 0 - 5 кВт

38 - точка відключення низької напруги акумулятора з подвійним виходом інвертора: 24 В, з налаштовуваним діапазоном 22 – 30 В

39 - тривалість роботи батареї з інвертором, який має подвійний вихід: за замовчуванням функція вимкнена (OFF).
Діапазон налаштування становить 5–900 хв. Коли функція встановлена на FUL (повна), вторинний вихід має необмежений час роботи

40 - Увімк. / Вимк. вторинний вхід в режимі SOC роботи акумулятора

44 - функція зв'язку BMS

45 - ідентифікатор BMS. За замовчуванням – автоматичний (AtO)

46 - вимкнення при низькому рівні заряду (SOC)

47 - високий рівень заряду (SOC > State of Charge) для акумулятора > встановіть значення заряду (SOC), щоб інвертор перейшов
у режим роботи від акумулятора

48 - низький рівень заряду (SOC > State of Charge) до мережі > Встановіть значення SOC (зарядженість акумулятора), щоб інвертор
перейшов у режим від електромережі

61 - максимальний струм розряду акумулятора. За замовчуванням > OFF

Вкладення

• Specification AN-FGI-S5000说明书Anern-参数说明.pdf
    5 Mб · Перегляди: 19
  • AN-FGI-S5000说明书Anern-操作说明(20260309更新).pdf
    19,8 Mб · Перегляди: 13
  • .Посібник користувача_anern FGI-S5000_user manual.zip
    8,2 Mб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
А ось посилання на канал , де автор одним з перших описує роботу цього інвертора від початку придбання і до тесту на максимальне навнтаження. Рекомендую підписатись. Гарного перегляду.
- розпаковка
- що в середині інвертора
- перші враження
- основні налаштування
- додаток для wi fi
- тест на максимальне навантаження

А ось посилання на канал , де автор одним з перших описує роботу цього інвертора від початку придбання і до тесту на максимальне навнтаження. Рекомендую підписатись. Гарного перегляду.
- розпаковка
- що в середині інвертора
- перші враження
- основні налаштування
- додаток для wi fi
- тест на максимальне навантаження
Цей хлопець в настройках не розібрався в програмах CV і FCV (20 і 21) - каже, "це якась ще напруга, просто поставив однакові значення" :)

@tsmarko1 можете показати фото екрана Вашого інвертора, при наступній конфігурації:
- Тип батареї CUS;
- CV (програма 20) виставлений вище за Float (програма 21);
- Інвертор працює в режимі зарядки від мережі.

Хочу перевірити чи у мене це глюк, чи у всіх так.

Цей хлопець в настройках не розібрався в програмах CV і FCV (20 і 21) - каже, "це якась ще напруга, просто поставив однакові значення" :)

@tsmarko1 можете показати фото екрана Вашого інвертора, при наступній конфігурації:
- Тип батареї CUS;

мій інвертор в дорозі до офіційного дилера в Україні (вони везуть велику партію інверторів) і передбачається, що прибуде в середині травня. Я зробив передзамовлення з авансовим платежем і акційною ціною 11400 грн.
Хочу сказати, що при замовленні від 20 до 50 шт. ціна у виробника, чи його торгового представника до 8000 грн. з доставкою, яку проплачують наперед.
Зараз користуюсь MUST PV18-3224 VPM II 3200W 24V . Anenji також відійшов.
Але роблю всі підготовки для додаткового встановлення. Тому і така зацікавленість. Коли буде по факту обов'язково спробую зробити для порівняння

я можу цей інвертор придбати і зі складу ЄС в Польщі до 10-15 днів, і самостійно привести додому, але вартість буде вищою , ніж в Україні у дилера.
А зачекати на 1 місяць довше не є проблемою. За цей час я вже отримав і переклав manual. А у більшості випадків замовники, покупці отримують невідповідний посібник. Можливо, зараз китайці щось позмінюють з документацією, але сумніваюсь. Бо офіційний дилер на мої зауваження щодо посібника, звернувся до постачальника і нарешті отримав правильний примірник на 24В систему і буде роздруковувати, бо в комплектах інверторів, що в дорозі вкадено не те, що треба.

ще один тест на потужність від офіціалів з В'єтнаму

мій інвертор в дорозі до офіційного дилера в Україні (вони везуть велику партію інверторів) і передбачається, що прибуде в середині травня. Я зробив передзамовлення з авансовим платежем і акційною ціною 11400 грн.
Хочу сказати, що при замовленні від 20 до 50 шт. ціна у виробника, чи його торгового представника до 8000 грн. з доставкою, яку проплачують наперед.
Зараз користуюсь MUST PV18-3224 VPM II 3200W 24V . Anenji також відійшов.
Але роблю всі підготовки для додаткового встановлення. Тому і така зацікавленість. Коли буде по факту обов'язково спробую зробити для порівняння
Це супер, ціна дуже гарна.
Тоді можна буде потестити і порівняти, коли приїде.

Поки якщо є питання, звертайтесь. Я можу порівняти з Anenji 4.2, з нього поміняв на цей Anern.

Це супер, ціна дуже гарна.
Тоді можна буде потестити і порівняти, коли приїде.

Поки якщо є питання, звертайтесь. Я можу порівняти з Anenji 4.2, з нього поміняв на цей Anern.
Anenji 4200W зі звичайним екраном (до оновлення) при 3700 Вт вже має сплющену синусоїду , тобто це максимум для його перетворювача.
Оновлений, з круглим екраном, 4000Вт тримає без проблем, але має апетит на власні потреби, якщо підключений лише до акумулятора і висить на стіні в очікуванні, то забирає на свій гарний вигляд 60-70 Вт. Правда нова прошивка у нього і з мережі він ці витрати на власні потреби не підкрадає. А ось дорест 4200Вт з іншою прошивкою на власні потреби бере лише з електромережі, якщо вона підключена, навіть коли сонця і батарейки є достатньо. Як відомо, що при збільшенні навантаження росте і апетит на власні потреби. Тому, дорест всю енергію на власні потреби, як кажуть підкрадає з електромережі, що я вважаю є не зовсім коректно

Ви написали, що ціна хороша. Так. Але у мене є ще один цікавий дисконт, запропонований мені цим дилером. А саме, якщо я окрім інвертора придбаю у них акумулятор 200Аг 24В LiFePO4 від Anern і wi fi адаптер, то від ціни буде знижка 7%.
Я маю в наявності акум . Volt Polska 120Ah 24V, але хочу розширити до 200Аг. Отримавши таку пропозицію, я практично вирішив продати свій наявний акумулятор, а послідувати цій пропозиції.
Сьогодні, після того як вчора надіслав дилеру переклад Посібника користувача, отримав ще одну пропозицію. Wi Fi адаптер за 1000 грн.
Я прикрив перелік з рахунку, і можливо ви маєте обізнаність про цей акумулятор. Бо я вирішив його вивчити.
Бо BMS (виробник TDT) я не зустрічав. Тому вивчаю.

Вкладення

• акумулятор Anern-AN-LPB-N-242008seriesuser-manual.pdf
    3 Mб · Перегляди: 9
  • акум. Anern LiFePo4 Lithium Battery Pcak (Npro Series Touch Screen) Specification & Price List.pdf
    302,1 Кб · Перегляди: 0
  • TDT-1001-16S-200A-铁锂规格书.pdf
    2,8 Mб · Перегляди: 1
  • BMS LCD屏操作说明3.5寸.pdf
    592,2 Кб · Перегляди: 0
  • Знімок екрана (1228).png
    Знімок екрана (1228).png
    16,6 Кб · Перегляди: 5

- Тип батареї CUS;

а чому б не написати менеджеру виробника з яким я контактува на WhatsApp. Він попросить перевірити це у техвідділі і зробить фото чи відео для порівняння. Вище є № тел. для зв'язку

Цікаво, інвертор Anenji 4.2 яку потужність може видавати від сонця скільки в часі. Наприклад, зараз, у сонячний день, буде тримати протягом 4-5 годин заявлену потужність? Таке саме питання і по Anern FGI-S5000.

Цікаво, інвертор Anenji 4.2 яку потужність може видавати від сонця скільки в часі. Наприклад, зараз, у сонячний день, буде тримати протягом 4-5 годин заявлену потужність? Таке саме питання і по Anern FGI-S5000.
кожен з цих інверторів (стосовно Anenji 4200 говоримо про оновлену версію з круглим висвітлювачем) буде працювати з фотовольтаїкою відповідно до заявлених параметрів. Основне, це правильно побудувати сонячне поле, зробити налаштування інвертора і мати відповідне навантаження для його обслуговування.
Такого роду тести можна знайти, зокрема, на сторінках виробників інверторів, або найкраще звернутись у технічний відділ до менеджерів цих брендів та отримати від них не лише інфо, але і відео. Накраще - через WhatsApp. Відгук на ваші питання і побачання опрацьовують дуже швидко.
Якщо звертатись до продавців, то це марна трата часу, оскільки sales managers щодо технічних питань мають недостатньо знань.

Останнє редагування:
Більш цікаво як цей інвертор працює в похмуру погоду, бо вже читав про нього один негативний відгук. Наприклад, Аненжі що новий, що старий з цим добре справляються. А от інший мій інвертор VM4 залипає на 100В. Він просто принципово не вміє генерувати нижче 350-400Вт з поля 3200Вт. Якщо освітлення менше, то генерація падає в 0. І він такий не один. В іншій темі вже обговорювали цю хворобу інверторів. Дійшли висновку, що це пов'язано з датчиком струму PV.

Назад
Угорі