Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 1.315
- Бали
- 113
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
скупий плате двічіДля вступу в "секту адептів Деї" треба гарний взнос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
скупий плате двічіДля вступу в "секту адептів Деї" треба гарний взнос.
Або не бігає між найдорожчим та найдешевшим.скупий плате двічі
Ага, я за першу половину грошей купую обладнання, а за другу - обмиваю його...скупий плате двічі
Everything is clearly pointed out in the User Manual (post#88) in English and Ukrainian. katsapian isn't included in this listесть ли информация что, и в каком виде віходит на wi fi порт ?
Мене і знайомих зацікавило на яких інверторах і які ви виконували апгрейти транзисторів, конденсаторів, охолодження. Якщо так, то більш конкретно щодо цього. І важливо сам результат таких дій. Можливо на схемі показати, якщо немає відео. Було б дуже цікаво і для учасників теми і не лише. Дякую.Дякую за відповіді. Я так зрозумів, що прийдеться все робити "як завжди" -апгрейд транзисторів, конденсаторів, охолодження і т.і.
Чекаємо з нетерпінням
Не оригінальні транзистори - це транзистори, параметри яких не відповідають вказаним в datasheet.не оригінальні транзистори, це ті які не відповідали заявленим у схемі цих інверторів, чи ви просто встановили інші якісніші транзистори?В Україні є офіційні представники брендів цих інверторів і в них завжди можна попросити схему інвертора , відповідно порівняти, що є вказано на схемі, а що реально по факту в інверторі.
Відмінност є також в тому на який ринок зроблено інвертори. Ось на ринок африканський інвертори комлектуються гіршими елементами і закупівельні ціни є дещо нижчими для постачальників більших партій.
спасибо за ответ . меня интересует , там азбука морзе , флажки красные , или modbus и есть ли список регистров.Everything is clearly pointed out in the User Manual (post#88) in English and Ukrainian. katsapian isn't included in this list
якщо технічні параметри вказаного інвертора не відповідають технічному опису і схемі, то значить цей інвертор китайська підробка.Не оригінальні транзистори - це транзистори, параметри яких не відповідають вказаним в datasheet.
Ви звідки? Які схеми від офіційних представників? Хто їх дасть?
Є конкретна інформація по експлуатації Anern FGI S5000?
а с горячими дросселями,по выходу , получалось побороть ?а Через мене пройшло всього чотири інвертора - MUST PV18-3224, HP Pro-50248, HP Pro-32224, EAsun SMG-II 3.6 kW. Основні недоліки - це на всіх були неоригінальні транзистори у DC-DC, DC-AC, MPPT. Електролітичні конденсатори по низьковольтовій шині - ширпотреб. Діелектричні прокладки - тряпка. Дешева термопаста. Неоптимальне охолодження. Заміна на якісні комплектуючі (матеріали) та деяка модернізація додали надійності та дозволили отримати більш тривалу роботу на максимальній потужності. Більша ціль не ставилась.
сделайте доброе дело , договоритесь о схеме , указаного в вашем профиле PV18-3224. как то поиски не принесли успеха.якщо технічні параметри вказаного інвертора не відповідають технічному опису і схемі, то значить цей інвертор китайська підробка.
Сподіваюсь ви знаєте, що китайські товари поділяють на фабричний, напівфабричний і виготовлені в "брамі". Тому, треба вибирати перевірених постачальників.
Щодо схеми, то її зажди можна отримати від представника виробника.
Ось вам скрін частинки схеми PowMr . І такі речі вам надасть кожен китайський виробник. У виробника можна отримати також деталізацію всіх елементів по партії випуску інвертора.
Якщо вам цього недостатньо, то варто придбати не deye, а звичайний 11 кВт китайський бюджетний інвертор і в ньому замінювати вже точно нічого вам не прийде в голову. Бо постійне навантаження до 5 кВт без жодного зменшення на своїх елементах він буде забезпечувати for ages , як це говорять англофони.
Запитання "ви звідки" звучить дивно і не коректно. Але відповім наступним чином. I've been living for almost thirty years between two cities Lviv and Warsaw. I speak four foreign languages fluently and I've always tried helping all people.
Якщо ви володієте англійською на достатньо високому рівні, то використовуючи аплікацію WhatsApp, ви зможете поспілкуватись з менеджерами кожного виробника безпосередньо зателефонувавши. Вони дуже добре володіють англійською.
Якщо рівень недостатній, то у письмовій формі цією аплікацією, тоді будуть відповідати інші менеджери.
Гарного вам дня і успіхів.
Вибачаюсь за не коректне висловлювання. Але воно торкалось не Вас, а умов, в яких ми живемо. Для мене, як людини, яка тісно повязана з электроникою, схема - це перший документ. А дістати схему у продавців в Україні або менеджерів з Китаю - це ще "те заняття", під будь-якими умовами відмовляють. Думаю ті, хто займається ремонтом, мене підтримають.якщо технічні параметри вказаного інвертора не відповідають технічному опису і схемі, то значить цей інвертор китайська підробка.
Сподіваюсь ви знаєте, що китайські товари поділяють на фабричний, напівфабричний і виготовлені в "брамі". Тому, треба вибирати перевірених постачальників.
Щодо схеми, то її зажди можна отримати від представника виробника.
Ось вам скрін частинки схеми PowMr . І такі речі вам надасть кожен китайський виробник. У виробника можна отримати також деталізацію всіх елементів по партії випуску інвертора.
Якщо вам цього недостатньо, то варто придбати не deye, а звичайний 11 кВт китайський бюджетний інвертор і в ньому замінювати вже точно нічого вам не прийде в голову. Бо постійне навантаження до 5 кВт без жодного зменшення на своїх елементах він буде забезпечувати for ages , як це говорять англофони.
Запитання "ви звідки" звучить дивно і не коректно. Але відповім наступним чином. I've been living for almost thirty years between two cities Lviv and Warsaw. I speak four foreign languages fluently and I've always tried helping all people.
Якщо ви володієте англійською на достатньо високому рівні, то використовуючи аплікацію WhatsApp, ви зможете поспілкуватись з менеджерами кожного виробника безпосередньо зателефонувавши. Вони дуже добре володіють англійською.
Якщо рівень недостатній, то у письмовій формі цією аплікацією, тоді будуть відповідати інші менеджери.
Гарного вам дня і успіхів.
As you might have already guessed I'll leave your words aside. That's my positionсделайте доброе дело , договоритесь о схеме , указаного в вашем профиле PV18-3224. как то поиски не принесли успеха.
відгуки про експлуатацію цього інвертора повинні робити спеціалісти, кваліфіковані (освідчені) блогери з цього питання і найкраще закордонні.Вибачаюсь за не коректне висловлювання. Але воно торкалось не Вас, а умов, в яких ми живемо. Для мене, як людини, яка тісно повязана з электроникою, схема - це перший документ. А дістати схему у продавців в Україні або менеджерів з Китаю - це ще "те заняття", під будь-якими умовами відмовляють. Думаю ті, хто займається ремонтом, мене підтримають.
Я ще раз говорю - у мене 24В система і я не збираюсь поки переходити на іншу. Мене цікавить конкретно відгуки по експлуатації Anern FGI S5000. Якщо їх немає, то буду користуватись тим, що маю і чекати.
просто болтавняAs you might have already guessed I'll leave your words aside. That's my position