Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Зарозумілість — це риса характеру, що виражається у безпідставному переконанні у власній вищості та супроводжується зневажливим або пихатим ставленням до оточуючих

Професійна деформація — це зміна особистісних якостей, характеру, цінностей та звичок, що виникає під впливом тривалого виконання робочих обов'язків. Людина починає неусвідомлено переносити професійні патерни та стиль спілкування у своє повсякденне життя, що часто призводить до непорозумінь з близькими.
саме про це постійно нам нагадують, хоча такі визначення - це залишки старих часів, які відійшли в історію. Проте знадобиться час, щоб все це перебороти. Гарного вам дня.

саме про це постійно нам нагадують, хоча такі визначення - це залишки старих часів, які відійшли в історію. Проте знадобиться час, щоб все це перебороти. Гарного вам дня.

Ну...тут точка зору залежить від позиції спостерігача.
І як пояснити зарозумілі технічні моменти неспеціалісту ?
А що буває коли неспеціаліст надивиться відосів блогерів і потім починає повторювати всю ту нісенітницю
Тут ефект Даннінга-Крюгера прям у всій красі

З останнього від чого почало око сіпатися - блогер , не називаю бо дуже ж шпеціаліст файний :) розказує -
Ви подивіться - в цьому інверторі Аненжі 6.2 квт аж цілих 16 транзисторів по DС/DC - це ж просто бімба !

Серйозно ? Аж цілих 16 ? А нічого що в тому ж 7-8 річної Axpert(Voltronic) на 5квт ставили 20-24 транзистори , в тому ж древньому
MUST така ж історія. А тут він це видає як прорив якийсь...
І таких зараз пів ютуба
Вчора лампочки та ліхтарики огляд з Аврори робив а сьогодні вже - розказує як космічні кораблі...

А комусь вдалося зʼясувати умови переходу з Float режиму в Bulk для цього інвертора?

А комусь вдалося зʼясувати умови переходу з Float режиму в Bulk для цього інвертора?
Все шикарно працює з однаковими цифрами. Для чого потрібні умови, поясніть. Мій працює без звʼязку з бмс і мені все подобається. Можливо колись звʼяжу.
Єдине, що прошу, допомогти з налаштуванням переходу від акума до мережі та назад.

Вкладення

• IMG_6838.png
    IMG_6838.png
    149,5 Кб · Перегляди: 11
Все шикарно працює з однаковими цифрами. Для чого потрібні умови, поясніть. Мій працює без звʼязку з бмс і мені все подобається. Можливо колись звʼяжу.
Єдине, що прошу, допомогти з налаштуванням переходу від акума до мережі та назад.
Прекрасно це як? Доходить до 27,2 і тримає їх? Чи плавно напруга падає до заряду хімії ?

А прогі AEC з годинами війшло виставити вірно, я віставляю збкрігаеться, а далі всеодно живе своїм життям

Так комусь хочеться заряд до 28 та плаваючий 26.6
Ось у чому річ

Прекрасно це як? Доходить до 27,2 і тримає їх? Чи плавно напруга падає до заряду хімії ?
в режимі роботи , як безперебійник , акумулятор FEL (LiFePO4)120Ah 24V Volt Polska, якщо немає навантаження і встановити (я так зробив) bulk 28,2V і float 28,1 або 28,2 В, то в режимі очікування напруга не падає, а залишається на цьому ж рівні (покази інвертора, аплікації AEC, замір напруги на акумі).
Тобто, якщо bulk і float такі ж, або близькі один до одного, то при навантаженні ніякого падіння напруги на акумі немає.
І це логічно.

Ну...тут точка зору залежить від позиції спостерігача.
І як пояснити зарозумілі технічні моменти неспеціалісту ?
А що буває коли неспеціаліст надивиться відосів блогерів і потім починає повторювати всю ту нісенітницю
Тут ефект Даннінга-Крюгера прям у всій красі

З останнього від чого почало око сіпатися - блогер , не називаю бо дуже ж шпеціаліст файний :) розказує -
Ви подивіться - в цьому інверторі Аненжі 6.2 квт аж цілих 16 транзисторів по DС/DC - це ж просто бімба !

Серйозно ? Аж цілих 16 ? А нічого що в тому ж 7-8 річної Axpert(Voltronic) на 5квт ставили 20-24 транзистори , в тому ж древньому
MUST така ж історія. А тут він це видає як прорив якийсь...
І таких зараз пів ютуба
Вчора лампочки та ліхтарики огляд з Аврори робив а сьогодні вже - розказує як космічні кораблі...
щодо зменшення кількості транзисторів, так можна також запитати чому, напр. німецька автотрійка виробників перейшла з надійних до неможливості чугунних блоків на алюмінієві з різними допилюваннями.
Так пішли ще далі, це отримання суттєвого збільшення потужності цих двигунів. Був жарт про BMW _ " давайте поставимо малооб'ємний двигун від бензинової газонокосарки і встанвимо на нього 6 турбін" і все це для виконання екологічних норм і здешевлення продукції.

Так і будь де. І ще, чому в електричці TESLA всі матеріали оздоблення, салону - це переробка штучних елементів, бо якщо все це замінити на природні матеріали, то вартість цієї електрички зросте вдвічі.

Так і в електроніці. Це не вічний продукт. Але, при розумінні, правильному користуванні буде служити і не гірше виконувати свою місію від приладів 10-ти річної давності, які технологічно були розроблені ще раніше.

Для прикладу, у Райху коли купують авто, то це здебільшого в лізинг. Прокатав 150-170 тис. км по автострадах і за 3-4 роки віддають і змінюють на нове. А накатаний екземпляр поступово переїде в інші, бідніші країни ЄС, чи в Україну. Правда, нерідко спробують на тис. 50-60 скрутити покази пробігу.
Ніхто не заморочується з тим, що раніше ці ж німецькі автомобілі проїзджали по 800-1000 тис. км. Такі були часи, якість і філософія маркетингу. А зараз це трактують по іншому. І не більше.
Думаю, що на цьому слід закінчувати цей диспут, бо нічого ми не змінимо, якби цього не хотіли.

Ось у чому річ
Гратися, є можливість з будь-чим. Але можемо догратися і тоді, не завжди, вам допоможуть ... Цікаво, у Деї є недоробки? Звісно є! А де нема?

Ось у чому річ
а ви є користувачем цього інвертора, що цікавитесь?
якщо без навантаження лише інвертор і акумулятор, і лише робота як безперебійника в очікуванні, то при встановленні в налаштуваннях bulk 28В, а флоат float 26,6В , інвертор зарядить акум до 28В, а потім акум буде поступово розряджатись до 26,6 В. Цей розряд в очікуванні триватиме досить довго і коли досягне 26,6В , то знову буде заряджати до 28В.
Немає змісту робити такі речі. Тому я в себе встановив 28,2 і 28,1 В, а можна і однакові величини.
У мене таким чином працював і попередній інвертор MUST-PV18-3224 VPM II з тим сами акумом

а ви є користувачем цього інвертора, що цікавитесь?
якщо без навантаження лише інвертор і акумулятор, і лише робота як безперебійника в очікуванні, то при встановленні в налаштуваннях bulk 28В, а флоат float 26,6В , інвертор зарядить акум до 28В, а потім акум буде поступово розряджатись до 26,6 В. Цей розряд в очікуванні триватиме досить довго і коли досягне 26,6В , то знову буде заряджати до 28В.
Немає змісту робити такі речі. Тому я в себе встановив 28,2 і 28,1 В, а можна і однакові величини.
У мене таким чином працював і попередній інвертор MUST-PV18-3224 VPM II з тим сами акумом
Це при умові що вибраний режим Lifepo4 акумулятор? Вірно? Бо я робив в режимі user то в мене флоат не тримав той який виставлено. Зараз користуюсь в режимі lifepo4 і зв'язок по CAN то флоат взагалі не тримає просто заряджає повним струмом до значення Vrcv *8 яке встановлено в не інверторній бмс (біла) і після просто вимикає заряд і акумулятор розряджається самостійно

Цей розряд в очікуванні триватиме досить довго і коли досягне 26,6В , то знову буде заряджати до 28В.
Оце і не подобається. І взагалі не досить і довго падає напруга до "номіналу" в очікуванні. Завжди не подобалися ці "гойдалки"

Це при умові що вибраний режим Lifepo4 акумулятор? Вірно? Бо я робив в режимі user то в мене флоат не тримав той який виставлено. Зараз користуюсь в режимі lifepo4 і зв'язок по CAN то флоат взагалі не тримає просто заряджає повним струмом до значення Vrcv *8 яке встановлено в не інверторній бмс (біла) і після просто вимикає заряд і акумулятор розряджається самостійно
так, тип акуму LiFePO4 який тут названо коротко FEL. Щодо CAN ще не користуюсь , в очікуванні прибуття акума, але якщо процес відбувається так я ви описуєье, так це добре і так повинно бути

Оце і не подобається. І взагалі не досить і довго падає напруга до "номіналу" в очікуванні. Завжди не подобалися ці "гойдалки"
так акум якщо в очікуванні, то буде скидати напругу, це приробньо. LiFePO4 це робить повільно, пониження напруги також пов'язане з власними потребами інвертора, він увімкнутий і чергує, значить свої 20-25Вт споживає. Ми обговорюємо тут режим безперебійника.

Якщо є фотовольтаїка, то це зовсім інше обговорення. У мене ще також поки немає сонячних панелей, тому на початках все зводиться до 2 речей, інвертор і акум та режим безперебійник у чергуванні.

Це ясно. В мене зараз srne. Він тримає флоат стільки скільки потрібно, не "гойдає" батарею туди - сюди. Виставив 26,4 чи 26.8 і таке і тримається. Не заряджає до балк 28, чи яке там виставити. Балк тільки по параметру recharge recovery point вмикається.

Назад
Угорі