Ви конкретизуйте для якого значення напруги Булк та Флоат. Бо та трактовка не завжди вірна буде. Навіть напевно в більшості варіантів. І навіть якщо ви запитаєте у автора зараз то він теж думаю з цим погодиться.
ок. У мене 120Аг 24В Volt Polska поки що акум від попереднього інвертора MUST-PV18-3224 VPM II 3200 W, який працював 3 роки з
балк/флоат 28-28,2 / 27,8-28 В. Аналогічно я налаштував і Anern. Тобто різниця була 0,2-0,4В. Верхня дозволена межа заряду цього акума 29В, нижня 20В.
БМС у цього акума не розумна. При роботі з Must я бачив лише те, що на екранчику інвертора, бо wi fi модуля не було.Також при приєднанні до ноутбука по кабелю через прогу SolarPowerMonitor2.2.81 я міг бачити що відбувається в інверторі та дуже мало про акум.
Цей Anern я придбав оскільки до Must можна причіпити 1400 Вт фотовольтаїки.
Загалом це відмінний інвертор для безперебійника. Один недолік, що до 500-600 Вт мовчить, а якщо навантаження вище, і при заряджанні акума, то гуде як реактивний літак.
І в мене в плані встановлення двопозиційного трекера на 4 кВт. Переходити на 48В не бачив змісту.
Навіть якщо трекер це план, то краще збільшити потужність акума і міцніший інвертор, який до речі при навантаженнях до 2300-2500 Вт не піднімає свій голос, так само і при зарядці акума 40-50А. Коли прийде новий акум буду тестувати більшими навантаженнями і струмами зарядки