dsv2008
Tier3
- Реєстрування
- 26 Сер 2022
- Дописи
- 18
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- interenergi
- Інвертор
- powmr-3200, anern fgi s5000
Все просто. Дякую!Тицяй сюди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Все просто. Дякую!Тицяй сюди
Дякую за гарне саммарі, Роман, і за власне тестування. В результаті вияснили, що на обох прошивках (у Романа закінчується на 19, у мене на 1С) маємо однакову логіку роботи інвертора, а саме:При вмиканні ел. мережі струм заряду відразу виходив на встановлену величину і працював до рівня float, а далі при досягненні float спадав.
Я написав вище, як це відбувається. По суті, значення параметра флоат впливає на обмеження струму, для FEL та User-defined режимів.І флоат як і балк не обмежує струм в прямому смислі. Це межа по напрузі.
я радив вам переглянути відео реальних фахівців щодо float і bulk для LiFePO4 і не лише вітчизняних.Звісно не правильно. І флоат як і балк не обмежує струм в прямому смислі. Це межа по напрузі.
"Для мене це завжди було норма і зрозумілим, тому я ставив bulk і float однаковими для LiFePO4."![]()
відео реальних фахівців
Дядьку. Трохи збавте оберти. Ви такий самий "спеціаліст" як і більшість з нас. Ви надивилися цілу купу відео в ютубі і "умнічаєте", ще й інколи не по ділу і навіть хибні поради даєте. Давайте по темі цього витвора китайців, про інвертор.прошу переглянути запропоноване вами відео ще раз і уважно послухати про що тут йдеться:
1. про зарядний пристрій для акумуляторів.
Жодного слова про гібридний інвертор.
Трошки осторонь, при нагоді. Слово ' inverter ' означає перетворювач, а конкретно у нашому випадку перетворювач напруги.
Більшість користувачів не до кінця розуміють, що означає 'інвертор увімкнувся' . Для цього слід знати просту різницю у термінології, яка в українських оглядах і описах не є зовсім ясною.
Коли ви вмикаєте кнопку пуск на корпусі інверторі, то ви вмикаєте сам пристрій - інвертор. Далі минає короткий час на спрацювання реле після оцінки стану пристрою, а після цього вмикається ПЕРЕТВОРЮВАЧ інвертора, а не як у нас знівельовано поєднують ці два терміни.
2. При розгляді всіх налаштуваннь (показано на анімаційних стронках окремо взятого посібника) основним словом є
recommend - рекомендувати, і жодного разу я не почув більш обов'язкового терміну suggest - пропонувати, оскільки в американцській англійській наказову форму у вигляді сильного дієслова must не прийнято застосовувати взагалі і вважається для носіїв неприйнятним терміном
3.
5,38 хв. Your float voltage adjust as necessary - ваша напруга заряду налаштовується (регулюється) з-за потреби
as necessary - це вислів який в англійській дослівно означає протилежене до слова 'необхідний'.
4. Я роблю для себе наступний висновок > це відео немає жодного відношення до нашої теми обговорення.
І залишаю кожному мати право на свою індивідуальну point of view
Co ma piernik do wiatraka , хлопче. Це перше.Дядьку. Трохи збавте оберти. Ви такий самий "спеціаліст" як і більшість з нас. Ви надивилися цілу купу відео в ютубі і "умнічаєте", ще й інколи не по ділу і навіть хибні поради даєте. Давайте по темі цього витвора китайців, про інвертор.
Бачив на каналі що вже перший 6500 пішов в ремонт по низькій стороні. І типу причиною може бути тріскіт.
Заглядував у пузо свого звіра. Єдине, що кинулося у очі це не типові для попередників дроселі… Але тут може починатися зі свисту. Якщо обмотки всунули з крашеного люмінію, то може прогорати з тріском. Може непропай? Стає цікавіше! Десь в огляді, на інші, бачив обмотки з плоского дроту на ребро, сподобалося.Дядьку. Трохи збавте оберти. Ви такий самий "спеціаліст" як і більшість з нас. Ви надивилися цілу купу відео в ютубі і "умнічаєте", ще й інколи не по ділу і навіть хибні поради даєте. Давайте по темі цього витвора китайців, про інвертор.
Бачив на каналі що вже перший 6500 пішов в ремонт по низькій стороні. І типу причиною може бути тріскіт.
14000 і забирайте.Co ma piernik do wiatraka , хлопче. Це перше.
А друге, я нікому не давав жодних порад і давати на збираюсь, бо добре знаю, що в Україні ментально до цього не готові. Всі великі спеціалісти за якими "так і плачуть по всьому світу" і не можуть ніяк переманити до себе. Тому з порадами без мене.
Одне, я говорив, що готовий викупити навіть ваш потріскуючий екземпляр, куплений і невідомо ким виготовлений. Бо існує китай завдський, напівзаводський і ,нажаль, складений в брамі.
Ото справа!!! Продешевив…14000 і забирайте.
Про ціну я взагалі не говорив. Тому некоректно писати в ефір. Завтра напишу безпосередньо для конкретики.14000 і забирайте.