Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Краще не беріть ніякого... це погана ідея.який окремий інвертор с12 на 220 брать.
Тоді більше коментувати не буду...Хочу живити від основного інвертора.
Это как?Я вже експериментував с окремим блоком живлення на 24 вольта 25 ампер. Але він сам жре майже 1000 ватт.
От того что вы поменяете напряжение емкость не увеличитсяЗараз маю панель 500 ватт 24 вольта. Гібридний інвертор 24 в 3000ват 2 батареї 12в 150 ампер. Мабуть краще перейти на 12 волт и взяти інвертор на 12в 3000. Тоді буду мати батарею 300 ампер.
"Не я", чи "не підключав", чи що ще? Нічого не зрозуміло...Не я підключав к сеті інвертора
Хочется похихикать, но если серьезно то вечного двигателя не получитсяНе я підключав к сеті інвертора. І коли включав посудомийку вона бере 1.5 кв то ще 1кв зарядне. Толку 0
Так не получитсяВ інвертор е своя зарядка 60 ампер коли він підключен до мережи.. проблема в тім що я неохоче брати с мережи
Не факт, смотрите графики кпд своего мппт, но у вас он вроде вообше высокотоковый и сейчас от одной панели не работает или я что то путаю?Можу трохи виграла на 12 системі. С панелі 24 вольта коли через МППТ на акум 12 то трохи добавить ампераж
Ваша ОДНА панель нічого не допоможе... нажаль... Чи у Вас є окремо МППТ контролер?у меня гибридный инвектор на 3000ват входное напряжение для подачи от панелей от 120 до 600 вольт
проблема в тім що я неохоче брати с мережи
Пишіть вже російською, якщо Вам зручніше....Можу трохи виграла на 12 системі.
А від чого повинні заряджатися батареї?Щас солнца почти нет и без байпаса батареи после использования нагрузки почти не заряжаються
Подати 1.5кВт, щоб на виході отримати 2.5кВт? Акумулятор 12в "здохне" через 15-20 хвилин!от отдельного акума через инветор подать 220